48

ПроСоТо

преди 2 години

и защо не допуснса въпроса ми?..Попитах:-Съществува ли изобщо такова същество "Сл. Трифоноф" и защо се крие в бункера си,като Хитлер?..Или е просто "ЕМБЛЕМА" на недоразумението "итн"?

47

Анонимен

преди 2 години

СлаФи от кои се слага от моралните иши неморалните в тоя кюп дето го описва...

46

истината

преди 2 години

Ще се борят с Мая за 7мо място сега като са много умни.Не са.

45

Анонимен

преди 2 години

основен проблем да се сличи промяната е липсата на достатъчна избирателна активност. Тогава твърдия 600х ден електорат няма да е 25% а ще падне на 18% защото общо гласувалите ще са повече. Хора в бизнеса със заплати около и над 3000 въобще не се занимават с политика гледат си кефа и сеира на беднотията

44

Анонимен

преди 2 години

"Бих го помолил да прочете чл. 69 от конституцията."Това политическо недоразумение Тошко няма капацитета да направи елементарната разлика между гражданско и наказателно право, а има претенции да оправя държавата.

43

Анонимен

преди 2 години

Тъ пун гери

42

До 45

преди 2 години

Прав си за подмяната. Ама за ДС-то, какво? Новите са действащи!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Славчо не иска властта щото не знае какво да я прави, но му е хубаво да е депутат да му се чува приказката от парламента не от кабеларката. Знае че сега ще е само със 7/8 % но това му стига. Популистка партийка без сериозен гръб и управленски потенциал..

40

Анонимен

преди 2 години

Всички кандидат партии за парламента ЛЪЖАТ,че няма да имат взаимоотношения с ДПС. Абсолютен пиар е това за заблуда на гласоподавателя.Ще се прегърнат с отрочето на ДС веднага щом влязат в НС,защото всички те са за ПОДМЯНАТА-стани да седна-нищо друго.

39

БСП-ар

преди 2 години

Браво! БСП партньор, само така!

38

Анонимен

преди 2 години

Сега сме пазарна икономика и бизнеса е най-важното при капитализма. Слави е просто един талантлив бизнесмен с интуиция който прави пари от пpocтащината, пошлостта и низките животински инстинкти на българите, а последните са в изобилие, и от тук естествено - изобилие от пари за Слави. Какво ви е виновен Слави, че е намерил успешен бизнес модел да први пари - нали това е целта сега, да се правят пари! Нещо незаконно да прави? А ако е в полириката може да прави още повече пари, така е навсякъде.

37

Предупреден

преди 2 години

Вижте кои партии връщат на власт комунистите!

36

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря не е разбрал още че в политиката решенията не са правилни или неправилни, винаги засягаш интереси на едни хора, за сметка на други хора. В тоя смисъл, решенията ще са правилни за едни и грешни за други. Няма вариант в който всички да са доволни.

35

Анонимен

преди 2 години

Браво Слави! Щом си толко последователен явно оак ще седиш на диванчето вкъщи. Истински лидер! Ама чалгарите дето идваха на концертите ти тоя път ше ти бият шута. То само с врекане не става. И кажи на тоя Тошко да не ходи с метълски тениски щото нито ти нито той имате понятие от тази музика. Айде.

34

Анонимен

преди 2 години

Е ,какво да говорят с ГЕРБ, той партия направи понеже е сърдит на ББ

33

Асан

преди 2 години

Гешо се е изнесъл от резиденция Бояна от 1 септември с гаджето си :)))

32

вижда се

преди 2 години

Между Слави и тиквата разликата е -0 !!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо - не е сатанист той, сатанистите като цяло са свестни хора, на които им се приписват всякакви глупости. Те са основно против институционализираната религия. Тоя е най-обикновен чалгист-селянист, на чиито глупости се връзват прекалено много подобни на него.

30

Чалга-тайм

преди 2 години

всички тук,които пишат гн.ус.отии по адрес на господин Трифонов не БЯХА ЛИ преди първите избори на 4 април върли фенове, а на 11 юли даже осигуриха победата на ИТН или БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИТЕ

29

Анонимен

преди 2 години

итн е мъртъв, неуспелия диктатор слави ще вземе 2 процента макс