68

Социолог

преди 2 години

ИТН + ДБ + ИБГНИ + ПП = 60%+, а вече как ще се разпределят между тях гласовете предстои да видим на 14 Ноември.

67

Ганди

преди 2 години

Диван войвода и онова от Ямбол отиват на последни избори,Бареков 2 приключи

66

Анонимен

преди 2 години

Просто махни тоя Тошко бе човек. Не виждаш ли че е отвратителен и не го харесваме. Няма никакво възпитание, държи се като чубанинн . Аз няма да пусна глас за вас превече докато тоя е там. Най мразя невъзпитани и арогантни хора . Особено на такова вино. Виж как се държат двете момчета от Сащ и виж как се държат твоите БГ селянии.

65

Истукан

преди 2 години

Славчо има милиони в банки и има офшорки, с които върти много пари. Ако разкрият далаверите му, ще лъснат много истини. Ако влезе във властта, ще си подпомага далаверките. Неговите хора са жадни за пари и власт.

64

Анонимен

преди 2 години

От безразличие калинките са нацвъкали 50 коментара.

63

?!?

преди 2 години

С купувачи на депутати ще пави коалиция, интересно!

62

иво

преди 2 години

До Анонимен ТОА К"ВО ЛИ Е ЧЕЛ ? ЧАЛГА-ТУЦИЯТА НА слафчу ?

61

Анонимен

преди 2 години

Така е Бай Слави, хората са различни, и в един блок трудно се разбират, ама като има общ проблем в по-вечето случеи някак се разбират да се действа, поне в моя блок е така. Само дето парламента трябва тия влезли вътре да знаят че е свято място, както в църква като влезеш и мълчиш, така влезлите в парламента оставят отвън себеси и вътре мислят за 6 милиона други.

60

Анонимен

преди 2 години

Важното е Лоения да влезе на топло, който ми го обещае, за него съм!

59

Анонимен

преди 2 години

На Слави и сценаристите и булонката му им беше платено да не се съставя правителство, та да имаме избори две в едно. Но те се прецакаха, като си мислеха, че всяка изборна машина пак ще им дава по 5 гласа в повече от действително гласувалите за тях. Затова пренебрегнаха исканията за преброяване на отрязъците от машинното гласуване. Сега изборните машини ще броят по 5-10 гласа в повече за проекта на Василев и Петков. Да им е честита победата, а на Слави прецакването!

58

Истукан

преди 2 години

Колкото и да се стреми Славчо, нищо не става от него. Бива го за шоумен.

57

Анонимен

преди 2 години

Слави, знаем! Постъпваш точно така както и каже Доган!

56

+++

преди 2 години

Е хайде стига.Точно така избори до дупка,лапане на безотчетни пари за избори.Това ли искате.Тежко ни щом има хора които ви вярват.

55

Анонимен

преди 2 години

МайМунека Тошко -еманация на простащината !

54

Анонимен

преди 2 години

Слави тепърва ще се стреми да постъпва правилно. Кой ще те чака да се научиш ? Изгърмя си патроните този.

53

Анонимен

преди 2 години

Тези няма да минат 4% . Ще останат в историята като партия която 2 пъти не сформира правителство, защото искаха да управляват еднолично.

52

До

преди 2 години

Коментар 50,много си прав,кой ходи да гласува, простолюдието,оня с милионите много го интересува кой ще е горе,ми те законите са писани за него.за кокошка няма прошка.

51

Анонимен

преди 2 години

До до 50 - трябва да ти дреме, защото както си имаш красиво бизнеспаркче, дето чужденци дават по 5000-6000 лева заплати, на послушковците, така може и да си ги нямаш.

50

Анонимен

преди 2 години

Граматиката в заглавието е ... Трисмислена? В смисъл - регистриарха Слави? Слави казва? ИТН ли го казва? Слави го казва еднолично? Слави го казва от името на ИТН? Граматиката е важна!

49

до 50

преди 2 години

мн си прав, нашата фирма е в София, работим хора от цялата страна, взимаме хубави заплати и за това сме в Сф. Ми на последните избори всеки си хвана шапката но не се прибра да гласува по родните места а на виличка, моренце, селски туризъм. Дреме ми кой се плюнчи в парламента.