88

тя

преди 2 години

ИТН -вън от парламента !

87

ля ля

преди 2 години

точно така прави Слави - последователно и постоянно но хората са мноого заблудени и влияещи се лесно!

86

555

преди 2 години

Гласуваш за дългия , изтегляш късия и на края получаваш дебелия.

85

Венко

преди 2 години

Тези не просто опростачиха политиката,те я използваха само и единствено да прехвърлят махленските коментари и изказ от студиото в парламента.Вече крачат към полицейското гробище.Родиха се от лъжи и си отиват заради провалените очаквания на хората!

84

анонимен

преди 2 години

И какво се оказа , че има много повече да се изчегъртва от изчегъртващите отколкото от изчегъртваните.ч

83

Стефан

преди 2 години

3700 подписаАко повече избиратели гласуватзначи слабоумието продължаваДнес: можете да изтриете коментара. Живеите си в кирилица ***.

82

Анонимен

преди 2 години

"разговори с ГЕРБ и ДПС са абсурдни" -- има ли още наивници да вярват на тези изпечени лъжци.

81

Анонимен

преди 2 години

Тези празни приказки колко морален е лидерът на итн, струват на държавата и на избирателите мно-о-го милиони, освен разкарване до урните и машините. Най-вероятно ако влезе в парламента итн ще продължи да помага на дпс и герб по същия начин както и досега, поради зависимостта и връзките на лидера й от тези две "партии".

80

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата са при прокурора, той е назначен да ги крие и да тупа топката. Само ти още не си разбрал, нормално е когато между ушите няма нищо.

79

Хайл РР

преди 2 години

до 77 - Е, мерси, видяхме българите, които протестираха миналото лято. Забравихме ги и да си ходят с яйцата у тях.

78

Анонимен

преди 2 години

уу, тия от герб колко са лоши, пък ходим с лошото метро, по лошите магистрали, над 50% ремонтирани жп линии, много гари, ремонтирани 120 язовира само за последните 2 години, нови комфортни сгради на университети, спорти зали, съоражения, някои градове станаха истински градини, ... колко лошо е всичко. И кой доказа поне един компромат, измислен от червената мафия, рр, божков. и прочее олигарси. Сигурно има и корупция, но не повече от евр.държави. нови коли, над 200 хил. нови жилища в България...

77

Анонимен

преди 2 години

Прочетох итн и отидох да повърна,не знам защо, но тази партия ми е най гнусната от всички поставени изкуствено досега,даже мая не ми е толкова гнусна

76

тя

преди 2 години

Никога повече ИТН ! Подиграха се с народа ! п г "суверенна "

75

стоян

преди 2 години

Само така.Злото си има имена и това са крадците от ГЕРБ и ДПС.Всички заедно срещу тази *** и ***.

74

you

преди 2 години

До ГандиЧе кой е от Ямболъ?

73

you

преди 2 години

До СоциологБуууухахахаха ***

72

Славито

преди 2 години

Какво ще правиш с Петър Илиев. Вече официално е установен плагиат, следва прекратяване на трудовото му правоотношение със СУ. Офшорката ти потъна. Честито!

71

ааа

преди 2 години

1."Въпросът е дали ще има разум, защото в миналия парламент нямаше". Това в превод означава-Ние с 27% депутатски места ще казваме кой за какво да отговаря в МС и вие трябва да сте разумни да ни се подчинявате,иначе не сте разумни.2. "особено що се отнася до "Демократична България" - логично е да бъдем партньори, защото целите ни са едни и същи".Как така преценихте,че целите ви са еднакви,след като не сте седнали да обсъждате нищо конктретно,а цяла БГ ви гледа сеира как се плюете...

70

Анонимен

преди 2 години

Абе стреми се Слави, но много не му достига!

69

Анонимен

преди 2 години

Кои го написа това за диван воивода много точно го каза. И така Диван войвода да спре да краде гласове от смислените партии, които имат експертен капацитет ако обича. Позабавляваха се и те и ние от народа се посмяхме. Хубаво беше забавно но стига толкова, защото доиде зима и цените са в космоса вече. Направи услуга на народа Славчо и сам се дръпни.