8

Анонимен

преди 2 години

Тошко бил изненадан, че в предишния парламент нямало било разум? То ние сме изненадани, че именно той прави такъв коментар! Проявете разум, българи, така че в следващия парламент да няма такива правилни и последователни недоРАЗУМения като ИТН

7

Питанката

преди 2 години

Преди избори Тошковците винаги искат да си партнират с ДБ, но като минат изборите, рязко запяват в хора на ДПС а Христо Иванов и Татяна Дончева стават най-големите им врагове. За какви принципи по точно иде реч?

6

Анонимен

преди 2 години

Въпреки грешките, които направиха ИТН е явление в българската политика. Помня 90те години какви каши бяха, когато само комунистите ни манипулираха, а останалите не заеха какво да правят. Имаме нужда от партии, които се стараят "да постъпват правилно", а не само да грабят.

5

Майора

преди 2 години

Срамотс Слави след като превърна страната в Шоуто на Слави и не можс да направиш кабинет, пак да се яваваш на избори! Твоята чалга до това доведе и само ти не разбра че с чалга не се управлява!

4

Чалга-тайм

преди 2 години

ха-ха-ха см.радев предизвиква Баце да се яви срещу него за преЦедент, но не отваря дума за Слави Трифонов, може би НЕ ГО СМЯТА ЗА ДОСТОЕН КАНДИДАТ

3

Анонимен

преди 2 години

О Славун Велики Великолепни, кога ще ни ощастливиш с нов пост във Фейсбук?

2

Анонимен

преди 2 години

Колкото по скоро изчезне тази партийка, толкова по добре за България. Факт.

1

Анонимен

преди 2 години

Хаха смешници, дано всички гласували за тях малко да са се засрамили и да се посъбудили вече.