41

Анонимен

преди 2 години

Киро Усмивката се е гелосал добре, но да не забравя, че е пРезидентско мюре за наивници... А *** му дърпат конците от пРосия...

40

Идва зима

преди 2 години

Газпром ще изпълни стриктно договорите си и ще достави договорените количества газ. Газта е толкова, колкото е - Газпром няма да увеличава доставките. Испания има план как ЕС да се освободи от зависимостта на ЕС от Русия, пише Таймс. Трабва да се купи колкото се може повече газ наведнъж - южните страни които не потребляват толкова газ да заяват на пазара нови количества и после газта да се разпределя в ЕС. Нали се сещате какво ще стане с цената, на стока която е постоянна като количество, но се увеличи търсенето при пазарната икономика която ЕС така обича.

39

Анонимен

преди 2 години

До 41: България за сега това сме българите, но националността на слабите държави според неолибералите, трябва да се унищожи. Без националност няма нация. Превръщаме се в аморфна геополитическа маса от хора обитаващи централните части на Балканския полуостров. ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ КУЛТУРАТА НА ОТРИЧАНЕТО, ако все още имаме време. Трябва да се дистанцираме от ПАРТИИ НА ОТРИЦАНИЕТО, които пропагандират, че БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.Днес ще тропат на вратата на съседа, утре ще ви се стъжни и на вас.

38

Асан

преди 2 години

Този е овен като Болен Сайдеров накрая ше се гушне с Тиквата :)))

37

Анонимен

преди 2 години

А с лъжи и мазнини ще се борим с фактите

36

Никола

преди 2 години

Да бе да, колкото факта,че още не си представил документа за канадското си гражданство.Я се разкарайте бе печени мошеници

35

Анонимен

преди 2 години

Това са неолиберали, които изпълняват нареждания от метрополията. Всички са маскари. Метрополията, когато подуши цифра авоари над определено 7-цифрено число, си има Магнитски и си я усвоява сумата. Косвените жертви са без значение дори, когато са цели народи, важна е Правилната Посока. Дори да не остане един българин на нашата територия е важно тя да бъде променена под формата на Правилната Провинция.

34

Алекс

преди 2 години

До за 24 Ще се оправя и без твоите стотинки.

33

СМЕХ...

преди 2 години

ТЕ ТОВА Е "ПРОМЯНАТА" ,БЕ.......ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ , ТРЕБВА ДА ДОКАЗВА НА ТИЯ КАНАДСКИ МОШЕНИЦИ , ЧЕ СМЕ "ПОЧТЕННИ БЪЛГАРИ".....ХА,ХА,ХАААААА........ЕГАТИ ЛОГИКАТА И ЕБ""АТА ДЪРЖАВА....ХА,ХА,ХААААААААА.....

32

от Канада

преди 2 години

кви димки пуска кирето :):):)

31

Аз

преди 2 години

Свободата на словото е такова нещо, ти неможеш да ми забраняваш да изразявам свободно мнението си, г-н Подков. И нямаш право да ме съдиш, понеже и аз ще те осъдя за ограничаване Свободата на Словото. И познай кой ще спечели.

30

Анонимен

преди 2 години

Е какво излиза,че трябва трябва да доказвам на тия двамата че съм почтен.

29

СПОКО КИРЕ....

преди 2 години

ТВОИТЕ ДУМИ --НЕ ЗНАЧАТ ВЕЧЕ НИЩО ЗА НАС , А И ПИРУЕТИ ДА ПРАВИШ ---НЕ ТИ ВЕРВАМЕ!!!...ЯВНО , С ТЕБ ЩЕ СЕ ГОВОРИ САМО С "ОРГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ"!!!!!ИНАЧЕ --СЪД , МОЙ ЧОВЕК ....КЕФ ТИ У БЪЛГАРИЯ ....КЕФ ТИ У ХАГА И БРЮКСЕЛ!

28

СПОКО КИРЕ....

преди 2 години

НА ТАРИКАТИ И ЛЪЖЦИ , КАТО ТЕБЕ , ВЕРВАМЕ ВЕЧЕ САМО С КОГАТО СИ С "НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ"-----"ДУМИТЕ ОТЛИТАТ---ПИСАНОТО ОСТАВА"/лат .погов./

27

даа

преди 2 години

На тоя Киро всяка втора дума е лъжа . Трябва да си *** да му повярваш.

26

за 24

преди 2 години

До АлексА МОЖЕ ЛИ ХОРАТА КОИТО СА ИЗБРАЛИ ДА НЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ДА ТИ СПРАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС И ДА ПУКНЕШ ОТ ГЛАД А СМОТЛЬО?

25

Реалист

преди 2 години

Койчо, койчо, ама всеки път път, под всяка новина пишеш едно и също бе, байно. Ами ние точно делата им гледаме, че нищо съществено не свършиха като министри и даже ос.аха доста неща. А фактите са ясни - единият е финансов мошеник, другият паспортен.

24

?!?

преди 2 години

Подписа ли декларация с невярно съдържание? Не спорд теб, а според закона. За друго нямаш право да говориш! И ако си подписал. Да си понесеш отговорността не според теб , а според закона.

23

Бананаджии!

преди 2 години

Защо не тейкнете адвентидж от деморацията и не проложите метода на пълното изчерпване почвате да ги менката един по един, Бойко беше, сега ги карате наред, Кирил ако не става на следващите избори Радев, ако не става Корнелия, пък и нови политически проекти ще ви спуска, можете да дадете приоритет на новите политически проекти - демокрация е, тейквайте адвантидж. При това винаги ще има банани, и магазините ще са пълни със западни стоки като корекоми (то местни стоки така и така не произвеждате)

22

Анонимен

преди 2 години

Лъжецо, какви ги дрънкаш, срама нямаш ли?