61

Тралала

преди 2 години

Всички се борят да дойдат на власт и те да вземат парите от Божков и Прокопиев. Затова всички скочиха срещу ИТН, затова и ДБ, и ИСБГНИ, и БСП не гласуваха за правителството на ИТН, защото нищо нямаше да получат за това правителство

60

Анонимен

преди 2 години

"С дела и факти ще оборваме" са само думи...

59

Анонимен

преди 2 години

ОК, само че не и във власта. Имате много други възможности, нали сте учили в бизнес училището на Харвард?

58

Народа

преди 2 години

Мачкай Кире! Зад теб сме

57

Цар Киру I Български

преди 2 години

Да сте чули Киру Канадеца да каже нещо лошо за Тиквун Ага и неговата крадлива хомопасмина???Аз -не!!!

56

Диана

преди 2 години

До Анонимен 63. Това сигурно трябва да го разбирам като комплимент, БСП, съобразявайки се с извратеното ти мисленеНе можете дори да спорите, БСП, седнали сте да правите политика..трагедия...

55

Анонимен

преди 2 години

колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. тази логика важи и за другите! особено за герб!!!

54

българин

преди 2 години

Кире, защо никъде не казваш, че македонците не трябва да крадат българската история? Защо тънко се споменава само за правата на българите в РСМ? Съзаклятие против България ли кроите, та да влезе Македония при погазване на историята ни? Не си правете такива планове, защото народът няма да приеме антибългарски споразумения. Ще ги унищожим завчас с огън и край с преговорите със Заев. Не правете мръсотии! Няма да успеят!

53

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на България не е Русия нито САЩ, а ниската култура на нацията, за жалост, това е неспасяемо. Според английските антрополози народите на Балканския полуостров нямат необходимата воля, последователност и контрол над емоциите си за да постигнат целите си. Не се шегувам.

52

Ха, ха,ха,..СМЕХ!

преди 2 години

Доставят ни вече "школувани мошеници от Канада".....ЗЕР НАШИТЕ СА САМОДЕЙЦИ ОТ ДС/БКП / като И.Прокопиев и Фигуранта/...!

51

Истината

преди 2 години

Неможе да подлежи на съд, освен ако питков непланира да останови диктатура като в северна корея. Аз направо да ходя в ловеч или белене тогава. Отсега да ги освободя от присъствието си. или направо да им направя едно гости да си ме гръмнат, за да ми затворят устата.

50

Анонимен

преди 2 години

Борисов иска диана да отиде да му направи една флейта.

49

Реалист

преди 2 години

За да се оправи България изцяло, значи трябва да управлява Живко Кпостадинов, който е от Варна !

48

Анонимен

преди 2 години

Пак да питам: Какво ви е направила Русия? Петков карайки магистратура в Харвард го бройте за американски агент. Радев може да е двоен агент. В цялата тази история, какво ви е направила Русия?! Според западните политолози нация, която загърбва самобитната си култура и копира гротескно чужда, се нарича "раздвоена" т.е .шизофренна. Западните политолози дават за пример Япония като успешна държава запазила своята култура, но приела модернизацията и демокрацията.

47

Анонимен

преди 2 години

Киро извърши 100% документна измама която се наказва с 3 години затвор. Радев го прикрива по комунистически! Уж новите а те същите измамници като старите. И честен човек да се коалира със символа на корупцията, Галевица, не съществува.

46

Дико Сашев

преди 2 години

В България винаги ще се намерят 121 депутата, който са готово да лапат - ей я Мая. Въпросът е умно да си разпределите порциите, а не да се карате като онези в предишните два парламента. Ако сте умни, ще има за всички, а народа - него кучета го яли.

45

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте внимание на хунтата.Народа е с вас.

44

анонимен

преди 2 години

Двама мушенника на средна възраст.

43

Диана

преди 2 години

До Анонимен 38. Грешно усещане! Истината е,че докато не премахнем демагозите, популистите и троловете у нас/БСП и СИЕ/ не можем да мръдне напред - те не са и съсипват всичко, рушат, мърсуват и са инструмент на чуждестранна агресия у нас, но и нищо не разбират от политика,а са с голямо претенции. Този Петков например не разбира, че на Балканите не можем да направим нищо хубаво преди да решим основния политически проблем с българите,откраднати от съседите ни...тъ.па.нар .БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОлИТИКАТ

42

Анонимен

преди 2 години

А защо ЕС трябва да се освобождава от Русия? Чии са тези интереси? Русия е част от Европейската цивилизация, история и култура. Аз разбирам ОТРИЧАЩИТЕ ПАПАГАЛИ, които нямат нужното познание за история и култура, но средно интелигентните хора сме образовани достатъчно .