21

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 7 Истината е,че българите в чужбина гласуват безотговорно.Правят си шоу. Хора,които са напуснали Родината и са избрали да живеят в чужбина не трябва да гласуват.Големи претенции без да са внесли 1лв.в бюджета.

20

Анонимен

преди 2 години

Еми аз вече не ти вярвам , според делата ти . Доказан лъжец си . Това сочат делата ти , Незнам защо искаш да не важи закона за теб.

19

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ!

18

Анонимен

преди 2 години

Хайде лъжецо, първо покажи документ, че към 12.05.21 година не си бил канадски гражданин! И, не се оправдавай, че Конституцията е неясна, че е достатъчно "да носиш Родината в сърцето си", че Букурещ е толкова далече, че не можеш да отидеш до там за един документ.

17

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ако Кирил Петков стане премиер, Канада ще си има частен премиер на България! Ако не слуша Канада вади документ че е канадски гражданин и го праща по дяволите. Мислите ли че той иска това?

16

Пророк

преди 2 години

Библията каза, че баща на лъжата е дявола, и че той идва единствено да ограби, заколи и погуби. Българския народ ввче ясно разпознава неговите слуги в България - ГЕРБ и ДПС, и въобще цялото ДС, които опошлиха и доведоха до разложение цялото ни общество, чрез повсевместна корупция и кражби. Така че, 14 Ноември, ще е новият 10 Ноември за България.

15

Анонимен

преди 2 години

Простичките хорица гласуваха за слави, защото имаше 1. Пандемия, 2. Огромна негативна пропаганда срещу Бойко. Слави даваше вид че иска да се бори за благото на народа. Е видя се. Слави се бори за благото да получава партийна субсидия. А за народа -> на му червено правителсто. Сиреч скъп ток, инфлация, безработица, бе гледали сме го този червения филм много пъти.

14

Анонимен

преди 2 години

Мoшениците винаги парадират с почтеността, както крадеца вика "Дръжте кpaдеца!"... Чорапът нямаше да ги уволни, ако бяха свестни..

13

Диана

преди 2 години

Както винаги при БСПарите - копиране на чужди идеи и манипулирането им към условията...Нищо ново отново под Слънцето!..Бла, Бла, Бла..мижи да те лажим...Само ще съсипят хубавите идеи както съсипаха и Комунизма...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Една партия,която не приема политическа отговорност за грешките си, прехвърля я на жертвите си и нагло и насилствено продължава да налага присъствието си в политиката не може повече да бъде партия във всякакви преображения!

12

Анонимен

преди 2 години

КРАДЦИТЕ СА ТАКА - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРАТА ГИ РУГАЯТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ.

11

До Кирчо канадеца

преди 2 години

Абе Кире да спреш с тия лакардии , като си подава апликацията за Канадско гражданство на другия ден ли си взе паспрта? В Америка чакаш с месеци да си удължиш престоя на визата ако искаш да я удължиш,когато се развежда някой и подаде молба за развод на другия ден ли е разведен? важното е на теб да ти е добре,на кой му пука за законите нали?

10

Койчо

преди 2 години

Делата и фактите при троловете не вървят.Те са на твърда заплата при боко тиквата

9

кръстоносец

преди 2 години

121 депутати мислещи еднакво??? Ами купете си принтер.

8

Алекс

преди 2 години

Никакво внимание на клеветите и помията.На прав път сте.Смело напред.

7

Анонимен

преди 2 години

Кирчо защо дигна цените на тока? Само не обяснявай , че нямаш нищо общо. Не ставаш, мойто момче и за *** за зеле.

6

Анонимен

преди 2 години

Айде стига клеветихте Българите в чужбина. Гласовете и са всичко 180К. Истината е че Бъгарите в България все някой искат да им е виновен за техните грешки. Шведите масово гласуваха за Слави.

5

Анонимен

преди 2 години

до : 2 -- Колега, още ли си замръзнал в 90-те години на миналия век?? Вече разполагаме и с Кирилица, брачет!!

4

Тато из Правец

преди 2 години

Дигнахте цените на всичко,бе синко!Що така?????

3

Анонимен

преди 2 години

Българи в чужбина, пак ви поискаха 121 депутати. Да не забравите за 3ти път да ни покажете какви смотани га ньовци сме ние дето живеем тук. И да не забравите да ни обясните, че нарушението на Конституцията е просто някаква мижава подробност, а ние селяните да мълчим, когато буржоата говори. Айде, чакаме.

2

Анонимен

преди 2 години

Да бе, точно делата ви гледам. И тези ваши дела никак не ми харесват. Скъп ток, Спряни строежи, скъпи горива, инфлация и ковид ситуация вече излизаща от контрол.