109

Анонимен

преди 3 месеца

станахме милиционерска държава

108

Осман

преди 3 месеца

30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И НАКРАЯ РАЖКОВ РАДЕВ МАЯ МАНОЛОВА И ДОНЧЕВА НА ВЛАСТ..БЪЛГАРИЙО МНОГО Т.ЪП.НАРОД. ИТН..

107

Павлов

преди 3 месеца

Мафията ГЕРБ-ДПС няма да се даде лесно. Службеното им затвори крачетата, от които за 12 години източиха милиарди и сега са подивяли.

106

Анонимен

преди 3 месеца

4 месеца рева срещу режима на Борисов какъв ужас бил. Ми като е ужас вкарай някого в ареста! Не намери едно доказателство обаче и никого не вкара. Само комунистическо реванье.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Този е един от многото крадливи комунисти, които само от заплата на държавна служба купуват по 20 имота!

104

Анонимен

преди 3 месеца

ще видите как бие полицията като в развитите демокрации скоро още малко да се вдигне тока

103

?!?

преди 3 месеца

И от словоблудството на тоя нямаме нужда. Ако има някой за затвор да сподели да покаже доказателства. Щот ми писна от празни хора с високи гайди.

102

Анонимен

преди 3 месеца

А на тиквата от ГЕРБ направо му е обрязан мозъка и си пие кафето с пра се то Пеевски?

101

анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 102 Откъде е информацията за обрязването на Цонев?Да не би ти си я извършил та знаеш от първо лице?

100

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС е етническа партия, така че мачкай ги Рашков! Пълно е с българи предатели, като Й.Цонев който се обряза и от ченджаджия на марки през 90.сте години стана турчин

99

анонимен

преди 3 месеца

ПовЕрвахме ти,другарю Рашков!Освен комунистическо милиционерско псе,ти се оказа изпечен лъжец и многоооо лош шоумен.

98

гербер

преди 3 месеца

До 97. Тъппакът си ти и то не само си глу.пав, но и профан. Защото спекулата се вихри, когато в страната има нестабилност, хаос, кризи. Айде сега кажи кой има най-голяма вина за всичко това? И спри да пишеш повече, защото ще ставаш все по-***.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Рашков, Асен Василев покри 20-30 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си увеличили заплатите! Един от тях - Стефан Белчев даже назначи за награда за шеф на Агенция държавно финансова инспекция. Мафията се срастнала с държавата, чиновници обират народа!!! Къде ти е ДАНС, къде ти е БОП-а?

96

Анонимен

преди 3 месеца

Задължителното машиногласуване е репресия и дискриминация спрямо моята баба която е на близо 90 години и е била един от многото доброволци изградили България и вярвали в идеали и определена кауза. Моля Рашков, да дойде лично и да проведе успешно гласуване с заедно с нея, след това да стори същото и с всички роми, възрастни и други които поради някаква причина не искат да гласуват машинно.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Дискриминацията, репресиите и реваншизма са много по-лоши и деструктивни от един бой който е бил донякъде заслужен миналата година. Хора, трябва да ги спрем иначе ще се развихрят и тук ще стане държавата на едни по-тъмни хора, останлите ще се махнем.

94

Вярваме му

преди 3 месеца

Няма, нито над ГЕРБ, нито над Иван Гешев.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Болко "Меката китка" или Юмрука - изберете сами

92

Кака Мара

преди 3 месеца

Съжалявам я тази негова жена! Да вземе за мъж най-големия ***, пардон ГАВРОШ от народната партия и да дели парите си с социалистически безсребърник?!Или е грозна? Ама и той пък един Убавец..

91

Анонимен

преди 3 месеца

Най мракобесния от хунтата на Юмрука!

90

ъъъ

преди 3 месеца

"дали някой не е заложил бомби преди известно време, за да дойде сега есента и да започнат да се колебаят цените главно нагоре и да се каже вижте колко е лошо служебното правителство" - ехооо, Рашкооов, служебното правителство трябваше да е през пролетта само. Ако някой е "залагал бомби", е щял да си ги заложи на себе си, ако чак сега цените тръгват нагоре. СЕГА - когато е трябвало да управлява този "някой", а не служебното правителство. Тоя на снимката толкова ли е зле?!