129

Лъжеца Рашков

преди 4 месеца

Рашков дамаджаната с 19 имота в цялата страна за милиони левове е не само лъжец, а и крадец.

128

Кико

преди 4 месеца

Кой го казва- Партийния секретар!

127

Анонимен

преди 4 месеца

елате да протестирате за увеличението на тока и няма да ви репресирам само малко ще ви понабият милиционерите ей така демократично

126

Случаен минувач

преди 4 месеца

А иначе без съмнение и Рашков, и шефът му Радев са сталинисти, от твърдолинейните. Ако сега бяхме 1945та или 46та - маса народ щяха да вкарат в лагери или направо да ги избият.

125

Случаен минувач

преди 4 месеца

До този под мен Да, така е. Все едно да сложим Вишински да е прокурор сега, в 21 век. Страшно ще му се иска да праща в лагери или да иска смъртни присъди, ама вече не върви. А този Рашков е страхливец. Бате Гойко му скръцна със зъби - "Сега да не ти е 1945 година, бе ей!" и - както виждате, млъкна и вече не смее да каже нищо по негов адрес.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Когато един сталински прокурор обясснява що е то сталинска прокуратура, и боговете мълчат."Не вярвам, че съм наредил репресии, докато не покажете доказателства..."

123

6565656

преди 4 месеца

Това нещо е почтенно, само че не помни в коя от тоалетните я е цложил пустата му почтенност и затова е много долен, гаден, и аквото се сетите. Как му липсват възможностите на времето след 44-та, как само му се иска да можеше, ех!

122

Гореща новина

преди 4 месеца

Как удобно си подаваха топката със Силвето Великова от БНР . Ей тая мисирка заедно с Волгата направо са окупирали радиото и няма пускане ! От тях освен кюлчета и Гешев друго не излиза в ефира !

121

Ааа

преди 4 месеца

Не бееее, ама как... !

120

Анонимен

преди 4 месеца

Рашков: Няма репресии нито над партии, нито над хора - ___ - Е, щом Рашков казва...

119

Анонимен

преди 4 месеца

До 115 .Рашиста може и да разбира нещо от НК и НПК но си кара по комунистически следователски почин,защото обслужва едни хора с големи куфари и офшорни сметки.Иска да покаже най вече ,че той и около него са над закона,че за тях закона не важи, и може да си играе с който се иска както си иска.Това са тоталитарни прийоми,наченки на гьбелсовия подход към диктатура.Той сега изглежда като карикатура защото след голямото реване за битки ,никой не е очаквал да излезе такъв образ от нафталина.

118

Rasha

преди 4 месеца

Гешка, тоя когато няма повече да бъде министър, настояваваме да бъде проверен за произход на парите му и за притежание на 127 апартамента, имоти, ниви, градини, и тем подобни... Моля.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Имотния милиционер с 10 тоалетни в едната резиденция,басейн,солари и пр.,с психопроблемно изражение и ченгежийски комунист.методи на оная сигурност от близкото минало,шлифован да лъже,не помни нищо.Пращаше качулки да плашат баби и дядовци в тъмни зори,че купували гласове,щото групово били на предизборен концерт на неправилната партия.Те хората си казаха.Става дума за 80г.възрастни,та да не гласуват грешно,а най добре изобщо,предполагаемо на лекарства и се пазят,да ги сплаши неочаквано талибански

116

Анонимен

преди 4 месеца

Мачкай Рашков , другото е ала-бала ! Стоглавата герберска ламя няма да се даде лесно - режИ главите една по една до последно ,щото герберастки лапачи , свикнали на лесни пари и то по много ,хич не им се ще промяна ! Тоновете герберастки npocmomuu по форумите няма да те отклонят от правилната посока и това ги вбесява още повече !

115

Анонимен

преди 4 месеца

Учудва ме, че г-н Рашков е доцент по Наказателен процес. Очевидно нищо не разбира от наказателно - процесуално право.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Рашковффф! Ти обеща доказателства. Къде са?

113

Анонимен

преди 4 месеца

тоя изтръска нещо и после гледа умно и това му е доказателството .. Дявол (др.-греч. διάβολος) клеветник или "противник" на всичко свято

112

Комунист безакълен

преди 4 месеца

Рашков видял куфари да се разнасят -- добре де като си ги видял хвани един куфар поне, или само куфари витат в кухата му комунистичмеска глава

111

Анонимен

преди 4 месеца

рашкоолу- гнусен червендалест и разплут лъжец!

110

Анонимен

преди 4 месеца

Този господин 5 месеца само плаче , какви били ГЕРБ . Добре , покажи папката , как да ти повярваме , само дрън-дрън . На суверена не му се слуша повече , иска действие и подобряване. Първо Борисов виновен , после Гешев , после арменския поп . Все някой ви е виновен. Дърто пиянде.