75

Аз

преди 2 години

А теб кой те избрал бе *** такава...кой си ти? Какъв си? Кой ти е дал власт и защо...тези като теб без легитимитет от народа са най-лошите, като в комунизма!!!!

74

Петко

преди 2 години

Жената на Рашков била богата,а той бедният е бил директор на национална следствена служба 1995-2001г.,когато мафията си имаше държава.Толкова пачки е натрупал че го е страх от Гешев.

73

камък

преди 2 години

Този, ако си разкаже живота ще му трябват 1000г да си излежи присъдите....

72

Селянин

преди 2 години

Баба ми тъй ми викаше - "Чедо от мен да знаеш комунист и коза наяждане нямат"...и ей ви го на Рашков

71

ГЕРБ

преди 2 години

Долен лъжец

70

Разбрах

преди 2 години

От Министерство на Вътрешните Работи казали на милицията да изтезават неудобните по малко.

69

Репресиран

преди 2 години

Г-н Рашков аз съм пуснал жалба до вас за терор, а терористите казват че сте казали по малко да ме изтезават!..........................МВРТова е вх.Номер:489700-3695........От06. 07.2021г.

68

Анонимен

преди 2 години

Наздраве другарю Трашков, пияницо!

67

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ КРАДАТ РЕЧЕ ОНЯ С ЮМРУКА...Е НА СЕГА ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ВИНОВНА, А ПРОКУРАТУРАТА- А ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА...И ПАК НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

66

Анонимен

преди 2 години

Плюете и срещу Радев,маа ви Герберска!

65

Въпрос

преди 2 години

Защо Рашков проверявал куфарите на хората?За да не изнасят ракииката му!Боб,леща,грах може!Хайде холан ,ще ми пипат ракииката,престъпници такива,а Гешев спи!

64

До 69:

преди 2 години

В ЕС се смяха още когато селянинът от Банкя назначи селянката от Бошуля за министър на външните работа, като направи нейн заместник онзи Георг - дори името му е неграмотно!При хора от "Харвард" никой не се смее, просто се чудят хора защо селяните са били на власт цели 12 години!

63

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав г-н министър!-:) Здраво държиш Герберюгите и не могат да купуват гласове!-:)) За това те оплюват тук!-:) Поне съм сигурен,че изборите пак ще са честни! Герберите се опитват да ни вменяват,че вече щом не са техните крадливи " министри" всичко останало е лошо! ГЕРБ приключи с властта! Крадливата групировка,на крадеца др Борисов е аут,колкото и да не им се вярва! Новото ги измести!-:))

62

Анонимен

преди 2 години

ДАМАДЖАНКОВ ТРЪГНА ДА ПЛАШИ ХОРАТА И ДА ПУСКА ОПОРКИ- СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА- ТОЙ ГИ ВЛАДЕЕ ДОБРЕ. ОПРАСКА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ШЕФОВЕ И БЕСНЕЙ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПИПНЕ ПРОКУРАТУРАТА- КАК СЕ ОПРАВДАВАТ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ....

61

До 65:

преди 2 години

Гешев от село Мирково, избран от пожарникаря от село Банкя, ли е голям?Смях в залата - преди 1944 година такива като Гешев са закусвали палки по арестите!

60

Анонимен

преди 2 години

Радев превърна България в една пародия на държава. Цял свят научи за нашата страна и се смеят от сърце, не могат да повярват как е възможно в ЕС да се случват подобни пародии. ЕС също са загрижени, сриваме авторитета на институцията като играем по свирката на Москва. Ще видите Евро през крив макарон, после не искам да ми ревете, плиткоумници.

59

Диоген

преди 2 години

Рашков,алкохолът май ти дава крилаааа...

58

АнонимеН

преди 2 години

ЛЪЖЕ!!! ГДБОП НАТОПИ МОМЧЕТО ЗА ЗАПЛАХИТЕ СРЕЩУ ИВА МИТЕВА НАПЪЛНО СКАЛЪПЕНО ВСИЧКО ОТ ГДБОП ЗА ДА ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА РАДЕВ И ИТН!

57

drh

преди 2 години

НА тоя *** и нещастен слуга на Ушатото недоразумение и Черепа-тиквата му ще бъде много скоро боядисана в червено!!Нека пак да излезе след това и да плямпа за репресии, ненужен никому плазмодии!!!

56

Хайдеее,

преди 2 години

Рашков, всички ти верваме! Искаш да ни кажеш, че това "репресии" ли са ,които ги правиш? Ако е зависело от такива "демократи" като тебе и Радев, досега да сте ги разстреляли! И недей скачай срещу Гешев , защото си малък и зацапан! Гешев е избран напълно законно за Главен Прокурор, а тебе никой не те избирал! Назначил те е слугата на Черепа, за да извършиш мръсните поръчки!