69

Анонимен

преди 3 месеца

Радев превърна България в една пародия на държава. Цял свят научи за нашата страна и се смеят от сърце, не могат да повярват как е възможно в ЕС да се случват подобни пародии. ЕС също са загрижени, сриваме авторитета на институцията като играем по свирката на Москва. Ще видите Евро през крив макарон, после не искам да ми ревете, плиткоумници.

68

Диоген

преди 3 месеца

Рашков,алкохолът май ти дава крилаааа...

67

АнонимеН

преди 3 месеца

ЛЪЖЕ!!! ГДБОП НАТОПИ МОМЧЕТО ЗА ЗАПЛАХИТЕ СРЕЩУ ИВА МИТЕВА НАПЪЛНО СКАЛЪПЕНО ВСИЧКО ОТ ГДБОП ЗА ДА ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА РАДЕВ И ИТН!

66

drh

преди 3 месеца

НА тоя *** и нещастен слуга на Ушатото недоразумение и Черепа-тиквата му ще бъде много скоро боядисана в червено!!Нека пак да излезе след това и да плямпа за репресии, ненужен никому плазмодии!!!

65

Хайдеее,

преди 3 месеца

Рашков, всички ти верваме! Искаш да ни кажеш, че това "репресии" ли са ,които ги правиш? Ако е зависело от такива "демократи" като тебе и Радев, досега да сте ги разстреляли! И недей скачай срещу Гешев , защото си малък и зацапан! Гешев е избран напълно законно за Главен Прокурор, а тебе никой не те избирал! Назначил те е слугата на Черепа, за да извършиш мръсните поръчки!

64

СМЕХ...

преди 3 месеца

ДА СИ ГОВОРЯТ , КАКВОТО ИСКАТ ---важното е , че след Новата година , пари за пенсиите няма да има....!Като прибавим , цените на тока , горивата ,парното и хран .стоки .....не знам , кой полицай ще ми излиза насреща...ВИНКЕЛА ЩЕ МУ Е ОСИГУРАЦИЯ!

63

ДО 61 ЕМО

преди 3 месеца

Комунистите убиха тези които са спасили ЕВРЕИТЕ.

62

РЕПРЕСИИ.. ИМА.!!!

преди 3 месеца

СЪС ЦЕНИТЕ, ТОКА, БЕНЗИНА, ХАОСА, МИГРАНТИТЕ, ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ ПО ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА......... ВЪН, РАДЕВ, РАШКОВ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ.....!!!

61

1944-1945....

преди 3 месеца

РАДЕВ И РАШКОВ.... В РОЛЯТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ............ "НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН.......... УБИВАЙТЕ НАШИТЕ ПРОТИВНИЦИ..!!".........-ДУМИ НА Г. ДИМИТРОВ/РАДЕВ/РАШКОВ............... ИМА ЛИ "ПОЧТЕННИ" СРЕД КОМУНИСТИТЕ..??... СПАСИХА ЕВРЕИТЕ..... УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ...... ТЕЗИ КОМУНИСТИ РАДЕВ И РАШКОВ..... ...

60

ЕМО

преди 3 месеца

Пред Сашо Диков беше казал, че 19-- имота били щото броили кокошкарника ,гълъбарника и мазите му.... Този хептен ни взема за бавноразвиващи...

59

Анонимен

преди 3 месеца

споко като тръгнат гладните пред президентството тогава полицайте няма да седят да ги замерят с домати и яйца ще се видите у полицейска държава ама резко

58

Анонимен

преди 3 месеца

Рашков, не мога да си представя ако стоите като Тиквата 11 г ще бъдете по-мразени и от него. Особено младите айдуци Киро и Хасан

57

Данчо Полицаят

преди 3 месеца

Има яки репресии над всички ни ! Задължително на власт трябва да се завърне. На бял кон. ЛЕГЕНДАРНИЯ ГЕНЕРАЛИСИМУС - ПОЖАРНИКАР - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! Само той. Единствен. Може да въведе ред в това подобие на "Държава". Да се СВЕТИ ИМЕТО МУ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛИСИМУС БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

56

Буржоа

преди 3 месеца

Днес София ин 'т Велд - родена на място със статут на град от 14 век и звършила в университет от 16 век в топ 100 на световните класации - се срещнала със селянина от Мирково от АМВР - какъв разговор могат да водят въобще - те са от различни планети!ГЕРБ пак се излагат!

55

Анонимен

преди 3 месеца

И кое не е еднаквото? Обясни ни на нас неуките!

54

Буржоа

преди 3 месеца

До 51, ти мислиш ли, че селянинът от Банкя - без история преди 1944 година - знае какво е АЕЦ въобще - не се излагайте така!Условията впрочем не се еднакви, ама то не оже до вчера да си водил козитге на паша,а а сега да коментираш геополитика!

53

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко краде, ГЕРБ същоРадев краде много, служебното правителство същоХората виждат и усещат по джоба си

52

Анонимен

преди 3 месеца

Рашков е един закоравял престъпник.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Необяснимо е защо при равни условия, цените на електроенергията расте. Хайде на газа да, разбирам,но имахме само АЕЦ Козлодуй, Мариците и при Борисов и сега...

50

Анонимен

преди 3 месеца

Рашков е заел героична поза както Жан Виденов - корабът потъва и единственото което може да се направи е да се заеме героична поза