79

Win = win

преди 3 месеца

Аз съм твърдо ЗА! И за повишаване на пенсиите и за отлагане на влизането в еврозоната!

78

Анонимен

преди 3 месеца

Нека попречи. От влизането имат интерес един малък брой хора, за сметка на всички останали българи, за които ще е унищожително.

77

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ иска бедни пенсионери и беден народа за да го управляват по-лесно.Смърт на ГЕРБ и БСП и свобода на народа.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Пенсионерите са си бедни и без праг и с праф на бедноста.300 лв. Стигат за едни човек да си купува в един месец един хляб,едно кисело мляко и едно прясно мляко.Ако има 1000 ще си купи и дрехи и може да купи и месо,сирене и бира.Та за какви ми ги дърнка тези глупости този ГЕРБ ав.Това единствено може да ппдобри икономиката.Бойко милярдите ги харчи в Барселона ,а не в Благоевград.Той все още е разследван в Барселона

75

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно са изтрщяли от ГЕРБ.Пенсия от 500 лв. Е абсолютна мизерия.На тези цени минималните пенсиите трябва да са по 1000 лв. И това може само да се отрази положително на всичко.А ако минималноте заплати станат 2000 лв.това ще се отрази още по-положително.В нито една държава високите доходи на населението не се отразяват зле на икономиката,особено ако се вдигнат на тези с по-ниски доходи.Хората с много високи доходи харчат парите в чижбина,а бедните в България.Този е за затвор дето говори глупо

74

Анонимен

преди 3 месеца

Нека станат минималните пенсии по 1000лв в декември и нека да стане минимлната заплата 2000лв.и нека да не нинприемат никаде.За чий ни трябва еврозомата с измиращи пенсионери и хора с мизерни заплати.Този нормален ли е? В Гърция пенсиите са пет пъти по високи и са където синискат.До кога с ГЕРБ бре народе юроде.

73

Анонимен

преди 3 месеца

За какъв скок на пенсиите говорите? До нова година пенсионерите ще са отново под прага на бедността.

72

Мирослав

преди 3 месеца

Нали това е целта на комунистите,да не сме в еврозоната. За да може спокойно да си точат банките и да си правят каквото искат с техните господари от Русия,че ако сме в евро ще ги пляснат през ръцете,като тръгнат да пипат както КТБ

71

Анонимен

преди 3 месеца

бъдещето на България е в Европа не в Евразия, кокото и да не му се иска на радев

70

Анонимен

преди 3 месеца

радеф като не можа с правителството си да е проактивен и да вкара страната в еврозоната, а тогава чак да започне с раздаването на пари, нещата щяха да вървят нормално, но популизмът и предизбоните манипулации са по-важни, както се вижда!

69

Анонимен

преди 3 месеца

радевите хора и партии са против влизането ни в шенген, за тях вдигането на пенсиите като популистки ход е по-важно, като не можаха да измислят начин да ги вдигнат без да се повишава дефицита... така ще управляват и за напред, т.е. както могат, а не както трябва

68

честито

преди 3 месеца

След изборите през април сега управляващите обещаваха "десант от инвестиций и България ще е начело в Еврапа. Сега ще гласуваме за Су льо от Харвард и Пу льо американски.

67

до 60

преди 3 месеца

Ами каквато ти е заплатата, на такава се осигуряваш. Те нещата са навързани.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Сега с горките пенсионери ще си измият ръцете. Пфффффф

65

Анонимен

преди 3 месеца

Според потедния манипулатор, най-добре е българите да гладуват и студуват, но да са в, мечтаната от политиците, евро зона! ДГД!

64

Анонимен

преди 3 месеца

България отива при атовете, за да яде къчове от тях.

63

Анонимен

преди 3 месеца

ххахахаха баси лъжите

62

Така

преди 3 месеца

Българина никога не е имал трезва преценка за каквото и да било!Винаги грешни,водени от емоции решения!Комплкси и неграмотност,премесени с постоянен махмурлук и инат!Исторически факт!Обикновено му идва ума от подире,обикновено когато е късно вече!

61

Е,

преди 3 месеца

До Анонимен 60.И как да се осигуряваш на повече пари, като всички (почти) работодатели те осигуряват на минималния осигурителен доход. А НЕЩО ДА НАПИШЕШ И ЗА СИВАТА ИКОНОМИКА???

60

Асан

преди 3 месеца

Чи кой са натиска за еврото :)))