61

Анонимен

преди 2 години

Нека станат минималните пенсии по 1000лв в декември и нека да стане минимлната заплата 2000лв.и нека да не нинприемат никаде.За чий ни трябва еврозомата с измиращи пенсионери и хора с мизерни заплати.Този нормален ли е? В Гърция пенсиите са пет пъти по високи и са където синискат.До кога с ГЕРБ бре народе юроде.

60

Анонимен

преди 2 години

За какъв скок на пенсиите говорите? До нова година пенсионерите ще са отново под прага на бедността.

59

Мирослав

преди 2 години

Нали това е целта на комунистите,да не сме в еврозоната. За да може спокойно да си точат банките и да си правят каквото искат с техните господари от Русия,че ако сме в евро ще ги пляснат през ръцете,като тръгнат да пипат както КТБ

58

честито

преди 2 години

След изборите през април сега управляващите обещаваха "десант от инвестиций и България ще е начело в Еврапа. Сега ще гласуваме за Су льо от Харвард и Пу льо американски.

57

до 60

преди 2 години

Ами каквато ти е заплатата, на такава се осигуряваш. Те нещата са навързани.

56

Анонимен

преди 2 години

Сега с горките пенсионери ще си измият ръцете. Пфффффф

55

Анонимен

преди 2 години

Според потедния манипулатор, най-добре е българите да гладуват и студуват, но да са в, мечтаната от политиците, евро зона! ДГД!

54

Анонимен

преди 2 години

ххахахаха баси лъжите

53

Така

преди 2 години

Българина никога не е имал трезва преценка за каквото и да било!Винаги грешни,водени от емоции решения!Комплкси и неграмотност,премесени с постоянен махмурлук и инат!Исторически факт!Обикновено му идва ума от подире,обикновено когато е късно вече!

52

Е,

преди 2 години

До Анонимен 60.И как да се осигуряваш на повече пари, като всички (почти) работодатели те осигуряват на минималния осигурителен доход. А НЕЩО ДА НАПИШЕШ И ЗА СИВАТА ИКОНОМИКА???

51

Асан

преди 2 години

Чи кой са натиска за еврото :)))

50

Анонимен

преди 2 години

До КойчоПенсиите са резултат от това на какви пари си се осигурявал 30-40 години.Хубаво е че гледате, че немците имат по 1500 евро пенсии, но на тях всеки месец са им одържали по 500 евро от заплатите, а българите са се осигуравали средно на по 300 евро заплати. Няма как да се осигуряваш на 500-600 лева десетки години и да искаш висока пенсия. Това са реалностите.

49

Анонимен

преди 2 години

Каква еврозона го е подгонила този сеяндур. Тя ако беше добра Англия отдавна щеше да влезне в еврозоната а не да си пази националната валута а накрая излизна с гръм и трясък да се махне от ЕС.. Този да хване да се гръмне да не мъчи земята и да не ни замърсява въздуха. От такива ни писна. Такива кото този ни унищожиха икономиката защото ходят със свалени *** и разтварят бузки пред евро.гейците. Защо им дават трибуна на такива сеяндури а не ги пратят да чистят торт.а на кравите.

48

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ни приеме в еврозоната с тези некадърници. За половин година храни, парно, ток скочи с 40% . Идват радевите зими, евро през крив макарон

47

Койчо

преди 2 години

За да влезем в еврозоната пенсиите според този мушморок трябва да са африкански.

46

Пенсионер/ка

преди 2 години

Това психическа подготовка ли е, че НЯМА ДА НИ ВДИГНЕТЕ ПЕНСИИТЕ???

45

Minuva42

преди 2 години

До MошенициТам когато комунистите ревяха, че прокурорите са недосегаеми, румънците не им се вързаха като глупавите българи

44

Сахо

преди 2 години

Ама разбира се че пенсионерите и техните пенсии са виновни. За щастие на моята майка, нея не я хвана увеличението, защото взема под минималната пенсия, та затова не подлежи на вдигане, та пине не й се налага да носи бремето че заради нея не сме приели еврото.

43

мак

преди 2 години

С какво България ще се конкурира "на масата" с големите играчи от еврозона и въобще, какви ще са ползите от влизането, щом дори не може да реши сама за пенсиите на своите пенсионери.

42

Хамелеонщина

преди 2 години

До Mошеници Така ще е, колега. Декември 1989, криво-право, румънците гръмнаха Чаушеско. Пък тук на 7 септември, всякакви "партийни и дъжавни ръководители" подгряват с венци и цветя пред паметника на правешкия. Подгряват за чествУВАнето на "светлата дата" два дни по-късно.