18

ПОВИШИХА САМО

преди 4 месеца

МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ, ДЕТО НЕ СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА ПЪЛНА ЗАПЛАТА

17

Лейла

преди 4 месеца

Да направят пенциите по-малки за да останат повече пари за раздаване на фирмите и да ги оправдаят като антикризисни мегапандемични мерки. Така за фирмите ще има стимул, догидина също.

16

''УМНО СЕЛ

преди 4 месеца

До Анонимен... Защо и кой има Ентерес и зор за еврото ???Най-много се натискат политиците и управляващите за еврото , за да могат да се ДОКОПАТ И ДО ---ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ , КОЙТО ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ И НЕГО ДА ОБИРАТ !Народа няма никаква файда от еврото , само ще обеднее още 5 пъти ,... НАЙ-МАЛКО !Не мислете , че 1 евро ще е равно на 1.95 леА , а на доста пъти НАД 1.95 ..., поне 5 пъти !Ако е 1.95 , то до сега ОТДАВНА да сме миналЕ към еврото , Е ДА , АМА НЕ !

15

анти-мафия

преди 4 месеца

Както се казва - на крива ракета космосът й е виновен. Тези съсипаха всичко за 10 години, сега пенсиите на хората били проблем. Башибозушки дрисни.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Николайчо много си умен,за къв скок говориш!това са мижави пари ,Борисов раздаде 5 милиарда ,сам го каза ,тия милиарди няма ли да попречат на еврозоната )

13

Анонимен

преди 4 месеца

Напълно е прав човека. Да повишаваш предизборно пенсии, защото по случайност си събрал едни повече 2милиарда в бюджета си е чист популизъм. Ами ако другата година не ги събереш? Ще намалиш ли пенсиите или ще теглиш заеми, за да ги плащаш? Пенсии се повишават само и единствено с процента инфлация плюс разтежа на БВП. Така доходите пенсионерите ще растат заедно с икономиката на държавата.

12

Калеко Алеко

преди 4 месеца

Стартът на приемането ни в Еврозоната беше даден при правителството на ГЕРБ защото тогава бяха изпълнени необходимите изисквания, след което зацикли под вдигнатия юмрук на фигуранта и провалените 2 парламента, които разклатиха сериозно устоите на българската държавност ... За да продължи този процес и България да се завърне в семейството на европейските демокрации, Кремълската хунта и облюдките и трябва да получат своя справедлив пороцес и да бъдат зачислени към ведомството на бай Ставри ... !!!

11

РезултатЪТ :

преди 4 месеца

Резултатът от европейски ''ценности'' + американска ''демокрация''/демоНСТРАЦИЯ/ !

10

Анонимен

преди 4 месеца

Не приемем ли еврото следва "Умно село"!!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Инфлацията е 3 процента, а покачването на цените със средно 20 процента

8

Анонимен

преди 4 месеца

През последната година от ковид кризата (тоест от половината криза ) ЕЦБ е отпечатал 1,5 трилиона евро . ЕС ако е 500 милиона човека това прави по 3000 евро на човек или по 6000 лева. Някой от вас да е видял тия пари ? Щото вие ще ги плащате . В САЩ поне ги раздадоха на народа а в ЕС направиха обратното . Ограбиха народа за да спасяват корпорации .

7

на 3-та скорост

преди 4 месеца

България отива на 3-та скорост , не и на 2-ра , защо !Защото в ЕС всички нови членки са осигурили : МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ ОТ 400 ЕВРА , И МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ 1400 ЕВРА ,... а в България се чудят за някакви си 300 л-е-в-а !?Не знам какво търсим в ЕС , след като сме на всички последни места , по всички показатели ,... и то още ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ Е ТАКА , ЗАРАДИ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ , ОБВЪРЗАНИ С ''ШАЙКИ'' !

6

Анонимен

преди 4 месеца

Как скок на пенсиите, тя инфлацията вече изяде всички увеличения

5

нещастници

преди 4 месеца

едно ще ви кажа, за цената на тока в ЕС Е ВИНОВНА СКАПАНТА ЕК. Борси за търговия с ЕТС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ, има само в ЕС, Ю Корея и пробно в няколко области в Китай. в сащ австралия ангми япония няма, няма и да им, щото това административно регулиран пзар с квоти единствено гарантиращ печалби на фондове и спекуланти, които трябва да се изхърлят но не!!! долу ЕС

4

Анонимен

преди 4 месеца

Пак мижавите пенсиите ще са им ВИНОВНИ, а огромните спрямо пенсиите заплати и бонуси на стоците хиляди държавни калинки НЕ СА.

3

кк

преди 4 месеца

Вреден човек. Неграмотен. Не са дефицит откраднатите 11-12 млрд. лв. на година от управляващите. Не са дефицит 10 - те млрд. лв. , които НАП не събира всяка година. Дефицит са трохите, които тези крадци подхвърлят на пенсионерите. Бог вижда.

2

Алекс

преди 4 месеца

Този трябва да се остави 1 година на минимална пенсия и след това отново да си даде мнението.Сигурен съм,че ще е коренно различно.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Хахха ... wtf ... Не, разбира се!!!