98

Анонимен

преди 3 месеца

Щом пенсиите станаха проблем за влизане в Еврозоната, а няма никакви други, значи наистина трябва да се унищожат повечето пенсионери! Няма пенсионери - няма проблем! Не ви е срам!!!

97

Пловдив

преди 4 месеца

Тия на 370 лв пенсия скок ли му викат????Това си е направо пълна подигравка!!!!То няма такива катастрофални пенсии и заплати като българските в целия ЕС.

96

Анонимен

преди 4 месеца

за какъв скок става въпрос средно това са 60лв след нова година.

95

Христо Христов

преди 4 месеца

Тиквата вземане по 35 евро от българските пенсионери, за да дава на немските... и заяви, че много повече би взел.Факт.

94

Анонимен

преди 4 месеца

ами то по тая логика а да умрем от глад и мизерия ама само и само да влезем в тази пуста Еврозона...то това ми прилича повече на оная приказка на гол тумбак чифте пищови...

93

В

преди 4 месеца

Богата Русия колко е минимална пенсия?

92

Анонимен

преди 4 месеца

Демократите ограбват България и врякат, че комунистите го били правели

91

Калинка Тиквена

преди 4 месеца

Малък но изключително *** народ гласуващ за бкп и сега за техните шофьори герп. Еми кога ще ги настигнем европейците. Чист късмет че поне сме в евросъюза.

90

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

Този господин много си вярва на писаното O sankta simplicitas!

89

Го'син Янков...

преди 4 месеца

Омръзнаха мимненията на туеядци като вас. Щели сме да бъдем с "големите играчи" !?!?!? Вие вярвате ли си, че България, която от 30 г. се ограбва от един файтон комунисти и местни феодали ще стане член на еврозоната ? Аз не. До сега се крадеше без мяра ( при валутен борд) , а ако влеземе ЕЗоната не мога да си представя какво ще бъде.

88

Анонимен

преди 4 месеца

С една забележка към този икономист. Пенсиите при нас са много ниски - тези стотина лева за човек с добра заплата са нищо - за повечето пенсионери са по повишаване на качеството на живот.Държавата не е абстрактно понятие - а хората, с увеличението подобряваш директно живота на 2 милиона човека в държавата.Мисля, че това е добро решение.

87

български избирател

преди 4 месеца

При това положение съм съгласен да увеличите двой ръста на пенсиите ,а ЕВРОТО и Еврозоната може да почакат ....още някоя и друга 10 -тилетка!!!!

86

Анонимен

преди 4 месеца

аз съм твърдо ЗА повишаване на пенсиите, повишаване на доходите и приемането ни в еврозоната, защото няма държава в еврозоната, която да е зле, но пък ако не влезем, очаква ни безразборно разграбване, както само комунистите могат!

85

Анонимен

преди 4 месеца

До bbb__не, не са виновни пенсионерите, виновни са популистите, че са некадърни!

84

Анонимен

преди 4 месеца

Ако вдигаш пенсиите- вдигаш дефицита и опасност да не те приемат в еврозоната, а ако държиш пенсиите ниски- не отговаряш на европейските критерии за конвергенция и с тази мизаерия пак не си за еврото! Имаме избор- на кое основание да ни откажат! А мерак да ни отрежат- голям! Ние сме пазар.

83

Анонимен

преди 4 месеца

А гробарите сещат ли се, ме ако прехода беше минал, като при румънците да си избият комунистите, то техния *** щеше да е дал фира?Бойко Методиев Борисов е единственият жив, активен член на БКП.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Майната му на еврото. Хората са най-ценния ресурс за една страна/държава. Хората преди феодалите.Никога повече ГРОБ. Никога повече простащина в галактически размери. Мин. пенсия да стане 1000лв. Тези дето вземат по 9-10 000лв заплата да им се удържат 30% данък.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е при Радев бре Геор? Какво беше преди е въпроса.Колко милярди евро се изпариха.Ако бяхме преди 2 века щеше да е различно с ГЕРБ и БСП.Щеше много да внимават.

80

Георг

преди 4 месеца

При Радев е така

79

bbb

преди 4 месеца

Как пък все пенсионерите са виновни за всичко в тази държава, висока смъртност щото са много болни, не щат да се ваксинират, сега пък и дефицитът е проблем.... Това е подигравка с хората, направили толкова много за България.