81

Анонимен

преди 2 години

Щом пенсиите станаха проблем за влизане в Еврозоната, а няма никакви други, значи наистина трябва да се унищожат повечето пенсионери! Няма пенсионери - няма проблем! Не ви е срам!!!

80

Пловдив

преди 2 години

Тия на 370 лв пенсия скок ли му викат????Това си е направо пълна подигравка!!!!То няма такива катастрофални пенсии и заплати като българските в целия ЕС.

79

Анонимен

преди 2 години

за какъв скок става въпрос средно това са 60лв след нова година.

78

Анонимен

преди 2 години

ами то по тая логика а да умрем от глад и мизерия ама само и само да влезем в тази пуста Еврозона...то това ми прилича повече на оная приказка на гол тумбак чифте пищови...

77

В

преди 2 години

Богата Русия колко е минимална пенсия?

76

Анонимен

преди 2 години

Демократите ограбват България и врякат, че комунистите го били правели

75

Калинка Тиквена

преди 2 години

Малък но изключително *** народ гласуващ за бкп и сега за техните шофьори герп. Еми кога ще ги настигнем европейците. Чист късмет че поне сме в евросъюза.

74

АНОНИМЕН

преди 2 години

Този господин много си вярва на писаното O sankta simplicitas!

73

Го'син Янков...

преди 2 години

Омръзнаха мимненията на туеядци като вас. Щели сме да бъдем с "големите играчи" !?!?!? Вие вярвате ли си, че България, която от 30 г. се ограбва от един файтон комунисти и местни феодали ще стане член на еврозоната ? Аз не. До сега се крадеше без мяра ( при валутен борд) , а ако влеземе ЕЗоната не мога да си представя какво ще бъде.

72

Анонимен

преди 2 години

С една забележка към този икономист. Пенсиите при нас са много ниски - тези стотина лева за човек с добра заплата са нищо - за повечето пенсионери са по повишаване на качеството на живот.Държавата не е абстрактно понятие - а хората, с увеличението подобряваш директно живота на 2 милиона човека в държавата.Мисля, че това е добро решение.

71

български избирател

преди 2 години

При това положение съм съгласен да увеличите двой ръста на пенсиите ,а ЕВРОТО и Еврозоната може да почакат ....още някоя и друга 10 -тилетка!!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Ако вдигаш пенсиите- вдигаш дефицита и опасност да не те приемат в еврозоната, а ако държиш пенсиите ниски- не отговаряш на европейските критерии за конвергенция и с тази мизаерия пак не си за еврото! Имаме избор- на кое основание да ни откажат! А мерак да ни отрежат- голям! Ние сме пазар.

69

Анонимен

преди 2 години

Какво е при Радев бре Геор? Какво беше преди е въпроса.Колко милярди евро се изпариха.Ако бяхме преди 2 века щеше да е различно с ГЕРБ и БСП.Щеше много да внимават.

68

Георг

преди 2 години

При Радев е така

67

bbb

преди 2 години

Как пък все пенсионерите са виновни за всичко в тази държава, висока смъртност щото са много болни, не щат да се ваксинират, сега пък и дефицитът е проблем.... Това е подигравка с хората, направили толкова много за България.

66

Win = win

преди 2 години

Аз съм твърдо ЗА! И за повишаване на пенсиите и за отлагане на влизането в еврозоната!

65

Анонимен

преди 2 години

Нека попречи. От влизането имат интерес един малък брой хора, за сметка на всички останали българи, за които ще е унищожително.

64

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ иска бедни пенсионери и беден народа за да го управляват по-лесно.Смърт на ГЕРБ и БСП и свобода на народа.

63

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите са си бедни и без праг и с праф на бедноста.300 лв. Стигат за едни човек да си купува в един месец един хляб,едно кисело мляко и едно прясно мляко.Ако има 1000 ще си купи и дрехи и може да купи и месо,сирене и бира.Та за какви ми ги дърнка тези глупости този ГЕРБ ав.Това единствено може да ппдобри икономиката.Бойко милярдите ги харчи в Барселона ,а не в Благоевград.Той все още е разследван в Барселона

62

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно са изтрщяли от ГЕРБ.Пенсия от 500 лв. Е абсолютна мизерия.На тези цени минималните пенсиите трябва да са по 1000 лв. И това може само да се отрази положително на всичко.А ако минималноте заплати станат 2000 лв.това ще се отрази още по-положително.В нито една държава високите доходи на населението не се отразяват зле на икономиката,особено ако се вдигнат на тези с по-ниски доходи.Хората с много високи доходи харчат парите в чижбина,а бедните в България.Този е за затвор дето говори глупо