59

Анонимен

преди 3 месеца

До КойчоПенсиите са резултат от това на какви пари си се осигурявал 30-40 години.Хубаво е че гледате, че немците имат по 1500 евро пенсии, но на тях всеки месец са им одържали по 500 евро от заплатите, а българите са се осигуравали средно на по 300 евро заплати. Няма как да се осигуряваш на 500-600 лева десетки години и да искаш висока пенсия. Това са реалностите.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Каква еврозона го е подгонила този сеяндур. Тя ако беше добра Англия отдавна щеше да влезне в еврозоната а не да си пази националната валута а накрая излизна с гръм и трясък да се махне от ЕС.. Този да хване да се гръмне да не мъчи земята и да не ни замърсява въздуха. От такива ни писна. Такива кото този ни унищожиха икономиката защото ходят със свалени *** и разтварят бузки пред евро.гейците. Защо им дават трибуна на такива сеяндури а не ги пратят да чистят торт.а на кравите.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ще ни приеме в еврозоната с тези некадърници. За половин година храни, парно, ток скочи с 40% . Идват радевите зими, евро през крив макарон

56

Койчо

преди 3 месеца

За да влезем в еврозоната пенсиите според този мушморок трябва да са африкански.

55

Пенсионер/ка

преди 3 месеца

Това психическа подготовка ли е, че НЯМА ДА НИ ВДИГНЕТЕ ПЕНСИИТЕ???

54

Някой знае ли

преди 3 месеца

Защо всички неприяни са в ГЕРБ ?

53

Minuva42

преди 3 месеца

До MошенициТам когато комунистите ревяха, че прокурорите са недосегаеми, румънците не им се вързаха като глупавите българи

52

Анонимен

преди 3 месеца

С какво България ще се конкурира "на масата" с големите играчи от еврозона - - - >>НЯМА ДА СЕ КОНКУРИРА, А ЩЕ СИ СЪТРУДНИЧИ. ЩЕ ЧЕРПИ ОПИТ, НОУ ХАЙ И ЩЕ ИМА ПО-ДОБРА ПЕРСПЕКТИВА.

51

Сахо

преди 3 месеца

Ама разбира се че пенсионерите и техните пенсии са виновни. За щастие на моята майка, нея не я хвана увеличението, защото взема под минималната пенсия, та затова не подлежи на вдигане, та пине не й се налага да носи бремето че заради нея не сме приели еврото.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Разни псевдо специалисти ни убеждават колко лошо щяло да бъде ако приемем еврото. Лошо защото приемем ли еврото окончателно скъсваме с руската орбита. А те не искат това, те искат вечно да са роби на руският ботуш!

49

мак

преди 3 месеца

С какво България ще се конкурира "на масата" с големите играчи от еврозона и въобще, какви ще са ползите от влизането, щом дори не може да реши сама за пенсиите на своите пенсионери.

48

Хамелеонщина

преди 3 месеца

До Mошеници Така ще е, колега. Декември 1989, криво-право, румънците гръмнаха Чаушеско. Пък тук на 7 септември, всякакви "партийни и дъжавни ръководители" подгряват с венци и цветя пред паметника на правешкия. Подгряват за чествУВАнето на "светлата дата" два дни по-късно.

47

ДДРОнег

преди 3 месеца

Тоя знае ли как се живее в 500 с лв пенсия ?!___Че и има и много с по-малки ...___Когато някой с вратовръзка ти обяснява колко лесно можеш да живееш с 300лв пенсия, ти идва да му затегнеш вратовръзката !!!___ Тоя май няма вратовръзка, но нейсе :)

46

Анонимен

преди 3 месеца

Expat capital - Каво е това? Или кой е тзи човек

45

иам и виновни ..

преди 3 месеца

,.. например , Сл. Трифонов и Президента , на последък И Тошко Африкански , Мая , Ристо И. , Дончева !Аве тия от герб , още ли се мислят за ''най-''добрите '' ,... които с неистови напъни докараха България , до : ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ?

44

на практика до сега!

преди 3 месеца

България е в ЕС , ама само на аРТИЯ ?Не на 2 скорости за България , а на 10 скорости пак няма да стигнем Румъния и подобните събратя от ЕС ...

43

Mошеници

преди 3 месеца

Румъния, която при влизането ни в ЕС беше по-зле от БГ, преди две години вдигна пенсиите и заплатите на своите граждани. На пенсионерите с 40%. Прас - и от утре с 40% по-високи пенсии. А ДДС - то там е 9%. Вижте в интернет! Но там мошениците ги слагат в панделата, а в България са фактори и им дават думата. Бойко Тиквата дебилизира цяло поколение българи.

42

Анонимен

преди 3 месеца

И какъв е келепира от тая еврозона като бедните ще са по бедни а богатите по богати???

41

Два Фактора

преди 3 месеца

Епидемията ще прочисти пенсионерите и Второ да се въведе доброволна евтаназия и сме готови за еврозоната.

40

Даа!

преди 3 месеца

Пари има , както се изказа и Асен Василев , но не се разпределят правилно , ЗАЩО НЕ СЕ СЪКРАТИ ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ С 50 % ???За какво са ни БЕХ и НЕК , нали имаме ДКЕВР ???