41

ДДРОнег

преди 2 години

Тоя знае ли как се живее в 500 с лв пенсия ?!___Че и има и много с по-малки ...___Когато някой с вратовръзка ти обяснява колко лесно можеш да живееш с 300лв пенсия, ти идва да му затегнеш вратовръзката !!!___ Тоя май няма вратовръзка, но нейсе :)

40

Анонимен

преди 2 години

Expat capital - Каво е това? Или кой е тзи човек

39

иам и виновни ..

преди 2 години

,.. например , Сл. Трифонов и Президента , на последък И Тошко Африкански , Мая , Ристо И. , Дончева !Аве тия от герб , още ли се мислят за ''най-''добрите '' ,... които с неистови напъни докараха България , до : ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ?

38

на практика до сега!

преди 2 години

България е в ЕС , ама само на аРТИЯ ?Не на 2 скорости за България , а на 10 скорости пак няма да стигнем Румъния и подобните събратя от ЕС ...

37

Mошеници

преди 2 години

Румъния, която при влизането ни в ЕС беше по-зле от БГ, преди две години вдигна пенсиите и заплатите на своите граждани. На пенсионерите с 40%. Прас - и от утре с 40% по-високи пенсии. А ДДС - то там е 9%. Вижте в интернет! Но там мошениците ги слагат в панделата, а в България са фактори и им дават думата. Бойко Тиквата дебилизира цяло поколение българи.

36

Два Фактора

преди 2 години

Епидемията ще прочисти пенсионерите и Второ да се въведе доброволна евтаназия и сме готови за еврозоната.

35

Даа!

преди 2 години

Пари има , както се изказа и Асен Василев , но не се разпределят правилно , ЗАЩО НЕ СЕ СЪКРАТИ ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ С 50 % ???За какво са ни БЕХ и НЕК , нали имаме ДКЕВР ???

34

Давам акъл

преди 2 години

Защо не погледнат тия Бг-''специалисти'' какво е дереджето при комшиите ,например в Румъния , която настига Франция за по-достоен живот ?Ама не им изнася , политиците и депутатите не могат да се разделят с 50 лева , МЪКА , МЪКАААА !

33

Анонимен

преди 2 години

Лично съм за членството в ЕС, но без двойни стандарти! Качеството на хранителните продукти, който се продават у нас не съотвестват на стандартите на Германия, Франция, Италия и т.н.! Транс-национални корпорации спекулират с качеството на детските храни, средствата за лична хигиена и т.н.

32

Анонимен

преди 2 години

следва: пенсионера ни ли е по скъп, или да го оставеден беден и на произвола на съдбата да се мъчи, или еврозоната ни е по ценна

31

спомени

преди 2 години

СпоВням си управлението на лицето , бащата на корупцията , др. И.Й.Костов !Според инфлацията /тогава/ , в НС депутатите си вдигаха заплатите на всеки 3 месеца ,... като като Премиер И.Й.Костов обяви че инфлацията за депутатите е 70% , и с толкова си вдигнаха заплатите , а за народа на следващият ден бе обявена инфлация от 3 %..... ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ , ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ ???

30

Дедо

преди 2 години

И като седнем на масата с големите играчи...........ние с какво ще се включим в голямата игра !?!? Докато големите играят , а те имат с какво да играят , ние кафета ли ще им правим ?

29

ХХХ

преди 2 години

Така и не разбрах за толкова години какво спечелихме от ЕС ? Какво добро видяхме ? Под чехъл сме и това е ....ядем техните *** , избиват нашите животни за да ядем престоялото им месо ...нареждат ни да пускаме амуджи дошли от друг свят , казват ни какво , кога и с кого да правим сделка или др. Тока ни стана скъп , водата , храната , всичко .....просто сме един донор за ЕС и това е !

28

Анонимен

преди 2 години

Когато Гърция реши да "излезе" от ЕС им "наляха" повече от 350 000 000 000 евро! И си повишиха и пенсии, и заплати! И си оправиха банките! А у нас кога? А ние само плащаме за "членството"! До кога? В Румъния цените на хранителните стоки са по-евтини от нашите! До кога? В Турция и Египет туристическите услуги са по-евтино от нашите! До кога?

27

Може!

преди 2 години

Загриженият ЕС държи да сме бедни, да ни натиска със заеми и да сме зависима, а ние да слушкаме и изпилняваме! Отделно всички останали подробности!

26

Анонимен

преди 2 години

Че на кой българин, който може да мисли самостоятелно и трезво има нужда от тази шбн еврозона!!?

25

ВЪПРОС

преди 2 години

Този човек е чел справки от 2020 година за Инфлацията в ЕС и България .Трябва да прочете актуалните отчети от Септември 2021 година и тогава да се изказва така некомпетентно за позицията си .

24

Фактите !

преди 2 години

''Чапа'' си го каза :''България е едно проклето място , населено с проклети люде "!

23

Даа!

преди 2 години

Очаквам някой да се изкиха , че пак комунистите са виновни , защото ако погледнем , не е ли имало и в другите нови членки като България в ЕС , комунизъм ,... и къде са те сега , а къде няма да бъдем ние скоро ?!

22

Анонимен

преди 2 години

За такава мизерна сума думата '' скок '' е неуместна