42

Патриот

преди 2 години

Как така, съвсем между другото, лобира за Белене. Също както *** за падане на санкциите срещу Русия...Нищо случайно няма...

41

Анонимен

преди 2 години

Кво Белене бе, защо изпозатворихме Козлодуй, продадоха ни на колонизаторите, сега олеле майко, нямаме ток.

40

На Оръжие

преди 2 години

Братя и Сестри, вече ножа опря до кокала! Или Те или Ние!! Окупация на Брюксел...

39

9К51

преди 2 години

Лошо Свредларов, лошо .. но може да стане и по-лошо ... Европата дава зор да затваряме Мариците, да спасяваме света /гигантите Русия, Китай и САЩ си траят/, а те осигуряват 50% от ел. енергията. След като жълтите "юпита" на т.н. цар затвориха 3 и 4 блок на АЕЦ-а ... какво се чудим цените може да скочат и в пъти.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако се махнем от леворезбовите евроге.йци и си възстановим спрените АЕЦ. не само че цената на тока няма да се вдигне ами ще имаме ток и за продаване което ще свали цените за бизнеса и за домакинствата. Не усещате ли че ни потапят надолу с главите в най дълбокото. Не усещате ли че с влизането си в ЕС станахме най мизерната нация за сметка на една шепа айдуци които се облагодетелстваха от евро фондовете. За 13 години членство в ЕС освен мизерия друго не виждам да сме постигнали.

37

Анонимен

преди 2 години

Слави затова ли избяга като бит хубавец от ситуацията?????? Щото видя бетонната стена срещу който лети служебното правителство

36

Samo minavam

преди 2 години

Да Ви кажа ли, едно много просто решение, за регулиране цената на тока. Трябва само 24 ти часа солидарност и ще минават по домовете Ви и ще дават пари, за да си включите осветлението. Прочетете за закона на Пиер Ланжвен и ще светне лампа, в главата.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо пред парламента, пред президентсвото трябва да се съберем, защото там е коренът на злото и тези високи цени!

34

Радев Беленето

преди 2 години

До ЯдосанИ защо Румен Радев Беленето не ти го построи, какво му попречи тези 6 месеца, откакто е на власт.Те неговите съветници Копринков и Узунов се занимават с новия проект на мамин Кирилчо, смятам, че Радев трябваше да намери време поне една първа Копка на АРЦ Белене да напатви и да дръпне дълга реч стещу Борисов?

33

Анонимен

преди 2 години

Да не съм чул и видял някой да се оплаква.Нали бил лош социализма,Тодор Живков бил диктатор,България била фалирала и още куп глупости.Искахте демокрация,свободия,пътувания,разврат свободия на словото,капитализЪм айде сега живейте и си трайте о.вце!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29==По около 40+ лева на месец плащах досега половин година (отоплителния сезон) пак за двустаен апартамент, но никога не ми е идвала изравнителна сметка лятото същата като за през януари! Някой прави брутални мизерии и само едни са тези, които се сещам, че може да са!

31

Coming soon

преди 2 години

Гаранция от БСП очаквайте неочакваното

30

<><>

преди 2 години

Вдигайте го колкото си искате ....ще видите тогава как побеснели българи играят хоро пред парламента !

29

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме 12GW електрически мощности, а потреблението ни е 4-5GW ток, изнасяме към 1 GW. За какво са ни още АЕЦ, поне в момента ние се къпем в ток и се чудим какво да го правим. Ако се пусне нов аец трябва да се стоят без работа някои други централи а така им се оскъпява тока още (плащат на работници на три смени, а ефективно работят една-две).

28

Анонимен

преди 2 години

Народът обаче си трае, очевидно цените му харесват.

27

Ушат

преди 2 години

Румен Радев е изключително некадърен и ограничен човек. Освен, че е глуповат като всеки военен той поради некомпетентност позволи огромен ръст в цената на и останалите енергоносители, които ще фалират стотици предприятия и хиляди фирми. Задава се огромна безработица и спад на БВП. На този фон вместо да се захване с проблемите с тока той панически прави политически проекто с цел да спасят потъващия му рейтинг.

26

Анонимен

преди 2 години

Е тоя път ще има тояга и кръв ,гадове

25

Анонимен

преди 2 години

Ехе, мечти - та нали да влзенем в ЕС си затворихме няколко блока по времето на царя още, платихме си така да се каже. Щели да строят. ами ще строите нови АЕЦ ако ви се позволи, не е толкова просто.

24

Анонимен

преди 2 години

До 22 Мартин Димитров от ДБ и още няколко лобисчета платени от американското посолство

23

Анонимен

преди 2 години

Нищо конкурентно не произвеждаме. Ако имахме акъл, но такъв нямаме, щяхме поне да си произвеждаме стоките от първа необходимост. Нямаме суверенитет никакъв: нито армия, нито енергетика, нито образование. Да идват варварите. Те поне не се срамуват от селскостопански труд. Ще си гледат скота и посевите върху прахта на дедите ни. Никой няма вина за това, че Господ му е взел акъла.