171

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте парите за панели, после не ме търсете повече. Но нали няма как да стане искате да ме доите доживот!

170

Анонимен

преди 7 месеца

Какви са тия смешни експерти, от Белене токът, който щеше да излиза е на минимум 50ст. KW. Друг е въпросът, че с тецове проектирани 1938-***, нещата няма да станат. Европа им даде повече от 10 години време, но никой не си мръдна пръста, а сега ох.

169

Дано

преди 7 месеца

настоящата ситуация, да светне в главите на политиците напиращи всичко да стане на ток и солари, че като премахнат енергийния микс или изкуствено създат натиск върху различните горива ще доведе до подобна спекула и абсурдни цени. Това е само предупреждение, какво предстои, ако Европа продължи по този път. Накрая ще започнем да се радваме на Глобалното затопляне, защото няма да имаме възможност да се отопляваме.

168

Анонимен

преди 7 месеца

АЕЦ Белене, та АЕЦ Белене. Пак щяха да го направят така, че да печелят всички други,но не и държавата, а ние да плащаме. Това е ГЕРБ, ДПС, ВМРО, БСП и всички останали. Газопроводът да не би да вкарва пари в бюджета, а се платиха милиарди.

167

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 7 месеца

"Кой не скача е червен!Четиридесет години стигат!"Помните ли!?Наскачахте ли се сега!?По Бай Тошово време нямало бананЕ.Сега има,яжте!

166

Анонимен

преди 7 месеца

*** за зеления рекет!

165

БАИКО

преди 7 месеца

ако тия празно тиквници беха построили белене сега и бълха няма да ни хапе но умника от банкя затърка българия .много крадлив му6еник излезе.

164

Б.ЕКСКРЕМЕНТИЧ

преди 7 месеца

РАСИПААААХ ДЪРЖАВАТА ЗА +/-4 МАНДАТА. ЩЕ ВИ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ

163

Анонимен

преди 7 месеца

Това е "промяната" на Чорапа с юмручето и балъците, които му се кeфят...

162

БИСТРИШКИ ТИГЪР

преди 7 месеца

АЗ ЩЕ ВИ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ С КЮЛЧЕТАТА

161

Д-Р ИСНЯ ОТ БАНКЯ

преди 7 месеца

АЗ ГИ РАЗБИРАМ НЕЩАТА - ЗА ТОВА НЯМАМЕ БЕЛЕНЕ

160

Анонимен

преди 7 месеца

Тъй значи...Я извикайте Баце да даде още едни 3 милиарда на руснаците, и да затваряме тая държава окончателно.Голям рев за Белене... Нали всички видяхме как Баце построи газопровод за кефа на Русия и Сърбия...А сега се питайте в каво финансово положение е са Булгаргаз и БЕХ? Е.....вече знаете защо се стигва до тук. Някой трабва отново да плати сметката, на зависимостта ни от Русия...

159

ТЛЪСТАКА ТУЛУП

преди 7 месеца

АЗ СЪМ ЕДНО МЕКО НЕЩО КОЕТО ХОРАТА ИЗВАЖДАТ ОТ ЧЕРВАТА СИ ЕЖЕДНЕВНО.....

158

славянин

преди 7 месеца

Рекорден скок на всичко, задължително бодене с отрови, какъв мислите че ще е резултатът от тази ''грижа'' на глобалната власт за нас!? Глобална кървава саморазправа с нея!

157

Анонимен

преди 7 месеца

От АЕЦ Белене някой друг щеше да направи пари, защото се предвиждаше договор за постоянна цена за 30 г. напред. Даже щяхме да се набутаме.

156

1

преди 7 месеца

ГЕРБ нали ги няма вече,сега какъв е проблема?!

155

реалист

преди 7 месеца

По-лесно ще е да кажете,кое не поскъпва тези дни

154

пияница мистик

преди 7 месеца

До Реалист === Ама това правителство е сложено от Фигуранта да направи всичко възможно той да бъде преизбран. Ти сериозно ли си мислиш, че някой политик го е грижа за народа? Ахахахахахахаха....наивник :))) Оправяй се сам, както аз си оправих живота и вече политиката ми е само хоби. Кой ще е на власт ми е все тая, пари имам и за хиперинфлация като по Виденов, просто защото кеша в касетката ми е в евро и долари, по-голямата част в криптовалута

153

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно е Кирето и Славито какво ще кажат за тока и какво ще направят за народа

152

пияница мистик

преди 7 месеца

До 178 === Типичен комунист. Не коментира какво пише в статията, а мен :)))) И неграмотен по подразбиране. "иСтипосал" :))))