62

до 69

преди 2 години

а Заплатите кога ще ги изравниме, щото минималната на безработен във Франция е 1700 евро на месец, а тука само програмистите са с такава?!

61

Анонимен

преди 2 години

Цените дълги години бяха поддържани ниски по изкуствен начин. Такъв евтин ток като нашия няма никъде в ЕС. А цената на ресурсите навсякъде е една и съща. Това просто няма как да продължи особено при положение че не строим нови мощности. Сега цените ще се изравнят.

60

Крети Лудото

преди 2 години

емчи то в Европа е Топло като в Африка и Банани вече Растат, за това Аз и Мойте Зелени Другари Ви Брулиме за Милиарди. За тва моят предшественик Ал Гор стана първият Милиардер от Търговия с Въображаем продукт - Зелена Емисия!

59

Българин

преди 2 години

Хайде сега тези дето скачаха срещу АЕЦ Белене, да ни платят сметките за ток. Защото това беше ясно, че ще се случи. Само че една малка групичка от хора от НПО-та се облагодетелства и сега ние ще плащаме сметката. Решението е просто - нов народен съд.

58

Анонимен

преди 2 години

Поредния ***-статия предназначен за *** избиратели да гласуват за стстуквото ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП !!!

57

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам каква мафия е и кой се е срастнал с държавата,ама знам,че ги лови куршум всичките!До един!

56

Анонимен

преди 2 години

Нали имаме ток от възнобновяеми източници. ВЕЦ, слънчеви централи, перки?Къде отива?

55

Крат е Скоро

преди 2 години

2 години почти НеНормални КОВИД Мерки - НеОтговарящи на Вирус с 0.2% смъртност и НаПълно НеАдекватни. Срината Икономика, Рекордна Инфлация, Рекордни Външни Кредити, НеЯсно колко без работа или с работа но минимални доходи, заради затворената икономика и въпреки това ни викат - плащайте ни на рекордни цени!!

54

SHEFA

преди 2 години

ДО ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ЙОРДАНОВА.-ЗАЩО ФАМИЛИЯТА РОК.ФЕЛЕР СЕ ОТДРЪПНА ОТ ПЕТРОЛНИЯТ БИЗНЕС 2001 ГОДИНА????ТА ТАКА-НИЕ ДОКАТО НЕ ИЗЧЕРПАМЕ МЪРТВАТА ЕНЕРГИЯ-ПЕТРОЛЪТ-ГАЗТА.-НИКОГА НЯМА ДА НИ СЕ ПОЗВОЛИ ДА ЧЕРПИМ ЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕТО.-КОЕТО Е ДОСТАТЪЧНО.А И ВЯТЪРНИТЕ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ ВЕЦОВЕТЕ.

53

Анонимен

преди 2 години

До Stoyanov---Не е толкова просто, но си прав, че тези... нямат и грам морално право да тормозят гражданите с насилствено натрапена им услуга. Това е ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, а тя е срасната с ДЪРЖАВАТА! Никъде, никога и с никой не съм подписвал договор за доставка на "услуга", но МОНОПОЛИСТА ми вменява задължения и си ги търси всякак! Има хора, на които са пращали ЧСИ за суми под 100 лв! А реално те трябва да плащат наем за скапаните си тръби! Никъде го няма този рекет по света. НИКЪДЕ!

52

Активист на БСП

преди 2 години

В ЕВРОПА няма увеличение цената на тока!!! Лъжат ни!!

51

Анонимен

преди 2 години

Тръгна си Герб от властта и всичко се срина...

50

Анонимен

преди 2 години

Само Слави ще ни стопли. Балета ще ни научи да танцуваме. Цяла зима кючеци да друсаме да ни е топло.

49

Анонимен

преди 2 години

Остана да се молим за топла зима. Дубай си прави изкуствен,дъжд ние да се направим изкуствено слънце

48

Анонимен

преди 2 години

Задава се поредната национална катастрофа - това става с като почнат да управляват лежащите по асфалта. Колко са откраднали ще разберем след години, тогава няма да има и следа от тях.

47

SHEFA

преди 2 години

А ЗАЩО???????????-КАТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ.-ЗАЩО БЕ????

46

Анонимен

преди 2 години

"неизбежен"?

45

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен "до 16 Такса сградна инсталация си плащаш. Даже да не ползваш парно, тръбите минават през апартамента ти и снасяш като поп."==============================================има лесно пич, режеш им тръбите и спираш да плащаш, ако ли не - им искаш наем задето тръбите им минават през твоя имот. Потърси си правата. Аз обществени тръби в моя имот не искам, или си плащат или ги режа.

44

123

преди 2 години

К'во значи неизбежно Бе? И аз изкам неизбежно вдигане на заплатата! На момента! И? Да ви бачкам, за да плащам на @зите милионери с перките? Да си заврът перките в @.АЕЦ Козлодуй спира износа и да се ползва тока от него само за БГ! Баста! Поне АЕЦ имаме, спирай те *** износ!

43

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Капатализъмът ни е Чужд всяка цена - изкуствена с регулации, а не пазарна!