22

MaйMyнaтa

преди 2 години

Нема се карате ей, Киро Буржоата ще опрай нещата

21

ХХХ

преди 2 години

Буци е приготвил всичко ! Заеми простотии ...ни АЕЦ ни дяволи ....тока ще стане като в чужбина ама заплатите не :) ЕС .....ние сме идеален донор от където и да го погледнеш ...от консуматор на домати ....та чак до работна ръка ! Умряхме за тоя ЕС ....е ...ето го сега .....Живков бил такъв бил онакъв нямало банани не е можело да се бяга от България ....никой не е искал да бяга да работи в чужбина и на дали са ритали за банани !

20

Анонимен

преди 2 години

Фигураната до кога ще обвинява някой друг за некадърността на под-фигурантите си?

19

Анонимен

преди 2 години

В енергетиката Стефан Янев назначи сина си Пламен Янев в борда на директорите на Българският Енергиен Холдинг. Питай го да не би той да саботира прекраснито правителство на тате си!

18

Анонимен

преди 2 години

Искахте Промяна, гладувахте за фат мака румен радев, НА ви ПромянА, халал да ви е! Плащайте сега двойно повече, главанаци!Никога повече мръсникът румен радев на власт!

17

Ядосан

преди 2 години

Не помня кой тогава тръбеше, че ток има в излишък и няма какво да го правим. От свитата на Борисов беше! С едно Белене за 2 години щяхме да си изплатим външния дълг!

16

Анонимен

преди 2 години

До 13 начи Бойко 12 години на власт не построи Аец, що Радев не го построи за 3 месеца със служебен кабинет ли, хаха тва няква герберска логика ли

15

Анонимен

преди 2 години

А Радев той какво направи за Белене след като имаше половин година време и цяло правителство на разположение?

14

Зелена икономика

преди 2 години

1лв. за киловат.

13

Анонимен

преди 2 години

Откакто т0лупът (дебела филия с мас) не е на власт - саботира по всяккъв начин държавата и народа! От яд. За 12 години управление е назначил на възлови позиции навсякъде негови хора - включително и в енергетиката! Всички са впрегнати да компрометират, в деструкция, сеене на омрза и разделение. Спекулата с цените на основните неща е плод на старото управление, което цели разочарование в хората и да се върне на бял кон! Суджуците не могат да преживеят, че ще им спрат достъпа да грабене и корупция!

12

Анонимен

преди 2 години

Наследството ама вие нали бяхте алтернативата? Дай да видим какво можете?

11

Анонимен

преди 2 години

Със свалени радиатори съм в апартамент, заключен и необитаван от 21 години и също получих сметка за доплащане в размер, какъвто досега никога не е имало! Писах писма за разяснение до кожодерите и дялово-разпределителната им фирма, но първите ме викат да ми обясняли "на място" (отказват писмен отговор), а вторите ми върнаха 3..4 изречения с общи приказки (без числа и калкулации!), а на втория имейл въобще не ме отразиха. В момента мисля как да продължа борбата с тях!

10

Анонимен

преди 2 години

До 1, че точно той не направи нищо за Белене. Ще се върне в Банкя да си гледа внуците. Нали точно той ни обясняваше как ни е уредил с газа, но явно само празни приказки без покритие.

9

Анонимен

преди 2 години

А защо Румен Радев не намери време да започне да строи АЕЦ Белене. Кое му попречи?А, сетих се, зает е бил с новия проект на Кирилчо Петков и Асен Очите!

8

Анонимен

преди 2 години

Не виждам и грам отпор, ако сега беше Баце вече щяха да са намалили цената, но нали и те прибират процент.

7

Хемус

преди 2 години

Важното е,че народът е ваксиниран!Сега ще се убедите,че икономиката е много ло-важна от измисления вирус!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Ха честито НАСЛЕДСТВО от Боре Способния...........

5

Анонимен

преди 2 години

Ало ДБ начело с Мартин Димитров дето години наред се пенеше ,че не ни трябвал нов АЕЦ и Южен поток. В тази енергийна криза с Южен поток и АЕЦ Белене в момента щяхме да имаме най ниския ток в Европа и да правим милиарди.

4

Радев корупция

преди 2 години

Винаги, когато на власт дойдат комунисти цените на тока и стоките скачат. Това е природен закон установен още 1996 г. Некадърно и продажно е днешното правителство, което ни граби и мачка!

3

Протестър

преди 2 години

Всички на протест в Банкя, пред х-л Берлин и пред сараите в Росенец! Да изхвърлим енергийната мафия от енергетиката в България!