100

Големият праз

преди 2 години

Някакъв си антиваксар-плоскоземец с АйкЮ като на зелка умрял и кво? Сам се е самоубил. Да се е ваксинирал. Естествен подбор.

99

Направо

преди 2 години

са го уморили човека. Бог да го прости.За да развяват "новината" поне седмица.Пък и от къде да знаем, истина ли е? Той и съседът - дядо Георги миналата година си отиде от инсулн, но го писаха от ковид, обаче не сложиха никой под карантина.Или вече картотекират "антиваксъри", но не в МЗ-то, ами в МВР-то.

98

Дукеса на Кринджа

преди 2 години

Името е на кирилица, банната съм май. Ясно се вижда вече едно злорадстване и от двете групи, когато един от другия отбор умре. Това говори само за тези, които го правят. Аз живях с кеф и всичко, което съм искала, съм го направила и в последните месеци повторох любимите занимания усилено. Така че, дори да напусна, ще съм живяла с кеф. И да ви светна, всички сме се запътили към гроба. Да му мислят мишките, които не живяха, а само съществуваха.

97

Анонимен

преди 2 години

До До мая "Ами аз не съм запознат с евентуалните странични ефекти" Ами, прочети листовката. Има я публична.

96

Анонимен

преди 2 години

Чакам Мангъра да замине при Св.Петър. Но подозирам че тоя лисун-гер си е набол, две файзерки някъде из Германия. И сега си криви капата и се прави на интересен из шаманските територии на третия свят.

95

До Анонимен 120,

преди 2 години

"Моите старци на 88 и 86 г. ги боднахме и са ОК." - и аз имам такива близки. Не ги наричам "старци", понеже не съм с липсващото възпитание на ковиди*от. Тях не ги е "боцкал" никой и си изкараха ковида без последици и без усложнения.

94

До мая

преди 2 години

Ами аз не съм запознат с евентуалните странични ефекти и ако попълня въпросната декларация значи ще излъжа за това а това е престъпление , значи няма как да се ваксинират без да наруша закона.

93

До 118

преди 2 години

За тези коѝто лъжат и работят против човека и не са в истината! Ако ме разбираш....

92

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри няма. Има хора, които не желаят да участват в опитите с това инжекционно препаратче, за което у нас още не е налице одобрение. А от какво и защо е починал наистина този човек-това няма да узнаем, което важи за всички останали смъртни случаи,предписани на ковид. Нито са ги изследвали за нещо, нито у нас има профилактика на заболяванията,че да е ясно дали и от какво са страдали хората. Сигурно е само това, че нямаме медицинска грижа. Бутафорни изпълнители на политически поръчки сте вие

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен112 Дано сам разбираш какво си написал! Какъв живот "с памперс и деменция"? Какъв "естествен отбор" на 90 години? Тепърава ли поколение ще създават? Как точно са им помогнали ваксините? Като са им удължили агонията?

90

Анонимен

преди 2 години

88 - за съжаление повечето изнесено от медиите не е факт. Ако има и 10 % истински новини пак ще е добре, макар че като следя напоследък това е доста оптимистична прогноза.

89

Анонимен

преди 2 години

Моите старци на 88 и 86 г. ги боднахме и са ОК.

88

Мая

преди 2 години

до 30: Не се попълва декларация, че освожождаваш някой от отговорност. Подписваш декларация, че си запознат с възможните странични ефекти и че си съгласен да се ваксинираш. Нямам идея от къде е тръгнала тая глупост с освобождаването от отговорност, не пише нищо такова, лично я попълвах.

87

Анонимен

преди 2 години

До До 98/114 "Не се безпокой, има пред коого да отговаря, Исус Христос съди според делата! Амин!но никага не е късно да прогледнеш !" Ами, аз не се притеснявам изобщо от "съдника", но ми е интересно, защо след като така и така има такъв, който гледа, ти го споменаваш: да не би да се опитваш да "плашиш" някой? Нали уж така и така всеки ще си получи заслуженото. Или за себе си го правиш?

86

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете за ваксърите, които след 2 дози починаха? Или те са прекалено много и не могат да се назоват поименно като "антиваксърите"?

85

До 115

преди 2 години

Хаха,това е много добър въпрос приятилю?

84

Анонимен

преди 2 години

Интересно щом това, че един антиваксър е починал е новина то останалите починали какви са да не би да са ваксъри?

83

До 98

преди 2 години

Не се безпокой, има пред коого да отговаря, Исус Христос съди според делата! Амин!но никага не е късно да прогледнеш !

82

До Duchess of Cringe

преди 2 години

Браво, много си готин! А случайно да знаеш колко души си заразил докато си бил болен и не си се крил като мишка? И колко от тях са боледували тежко или са умрели благодарение на твоя кеф?

81

Анонимен

преди 2 години

Кал Ел, четеш ли - скоро да не те пишат и теб така - починал с ковид и без мозък.