120

до 151 СатаИди-от

преди 2 години

Абе преди да ръсиш про-сто-тии , вземи погледи статистиките за смуртността сред заразениете в държави с висок процент ваксинирани и в държави с нисък.Виж Дания , Англия , Германия , и тнт.

119

Анонимен

преди 2 години

Мангъре , Мангъре , и тоя човек си отиде заради теб и средновековната ти секта !

118

Сата НАТО

преди 2 години

Ако бяха ваксинирани - 99.9% от тях сега щяха да са живи. ---///---- Това изобщо не е фскт. Би могло да бъде вярно, а би могло да бъде абсолютно невярно

117

Сата НАТО

преди 2 години

И откъде знаете, че не е имал астма, алергия или нещо друго, несъвместимо с ваксината?

116

Анонимен

преди 2 години

Официално има 20 хил българи починали от ковид. Неофициално са със сигурност повече. 99.9% от починалите са НЕваксинирани. Ако бяха ваксинирани - 99.9% от тях сега щяха да са живи. Човешката глупост е смъртоносна.

115

Сата НАТО

преди 2 години

Кое гарантира, че изнесеното от докторите не е измислица и не са се разбрали с "приятелката му" да уморят човека и да го обявят, че е бил против ваксините? И за каква "приятелка" говорим при 56-годишен мъж? Това да не са някакви невинни тийнейджъри?

114

Койчо

преди 2 години

Веднага помислих че е алибегов

113

За ваксан кога

преди 2 години

Ще напишете персонална статия, че е изкарал тежко или предал богу дух.А чакай, няма да е било от ваксината..щото кой може да го докаже.

112

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри => толкова по-малко антиваксъри, ще се прочистим!

111

Анонимен

преди 2 години

С придружаващи заболявания 10 дни е оцеляв домът си и накрая в болницата са го доуморили най-вероятно с апарат за изкуствено дишане. Приятелката му от друга страна го е пребуледувала леко без да е ваксинирана.

110

labrat

преди 2 години

Цената е че един ще умре друг ще го кара леко. Какъв е проблема на вапсаните, нали са защитени, защо очакват всички да станем набодени мишки като тях. Затова има народени толкова хора и животни на този свят, ДНК молекулата създава свои копия, и много от тях не оцеляват. Но все някой оцелява и оставя поколение. Тези на 48 не са имали деца, само са си полирали дупките, така че освен данъчните и хранителните стоки, няма друг ощетен.

109

Анонимен

преди 2 години

стандартно е, да сте видели лекар да си върши работата? искат и изнудват пари за тва ги и бият, малко им е

108

Анонимен

преди 2 години

горкия, как наблегнаха къв е, то все ще се случи дали е анти или не, но сега се случило и наблягане, а ваксинирани измреха цели 3 държави като бройки, *** кой да каже, все пак кампанийка, е добре, че има и 1 от отсрещния отбор

107

Дедо Пенс

преди 2 години

Ваксиниран съм с всички възможни ваксини през живота си!!! На тая бе знам защо не вярвам ! Ваксина не се прави за 3 месеца!!!

106

немо

преди 2 години

Айде на манипулациитееее, топли пресни, ден след ден, навсякъде и по всяко време. Целта е да се плашат хората.навремето имаше един лозунг: " Кажете Не на страха", не го знам какъв е, но е подходящ.

105

www

преди 2 години

Есетствен подбор! Бог да го прости човека, сам си го е причинил!

104

Анонимен

преди 2 години

За съжаление през следващите 6 -7 месеца новини като тази ще преобладават. Антивакссърската цена ще я платим.

103

Шопо

преди 2 години

А ваксинираните !!!???? Безсмъртни,а???!!!

102

Бау

преди 2 години

Хубаво сте антиваксъри ама поне потърсете лекар навреме.... Седял и се влошавал 10 дена вкъщи и сигурно се лекувал с чай.

101

8

преди 2 години

18% са ваксинирани при 7 млн население. Гугъл е замръзнал на 15% от юли насам. Паднаха по 8 хил на ден и предимно отиват за втората си доза. Така че какви темпове и какво ускоряване. Тези живеят в паралелен свят.