238

Е, па...

преди 7 месеца

М, дааа.....Един човек.... Антиваксър.... Починал.... Айде, стига! Малко стана като - една жена, която срещнах на пазара ми каза, че чула, че на един човек на дядо му.... И така нататък.

237

Леля ви

преди 7 месеца

Чакам така подробно да напишат и за умрелите ваксъри. Как са се пазили, как са си носили маските, как децата им са били на ДО, а те на хоум офис.

236

До Славянин

преди 7 месеца

Ей мишок, стига си спамил с фалшива информация форумите и се пази от коронавируса.До ДАНС : Кога ще заловите подобни хора, които анонимно разпростваняват невярна информация, представляващи заплаха за националната сигурност и за живота на много хпра! Започнете от Мангъров

235

Анонимен

преди 7 месеца

Всички умират, някои само веднъж, обаче

234

славянин

преди 7 месеца

Гледахте би снощи по вечерните новини по Нова мисля че беше за 4-мата починали ваксинирани в болницата в Исперих!?

233

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 258Спокойно, втория път ще ползвате :)

232

Анонимен

преди 7 месеца

Цялото ни 4 членно семейство преболедува Ковид. Не ползвахме нито болница нито лекар.

231

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 262 Аз лично не ползвах никаква лекарска помощ. Но отговорът ще го получите, когато вие, ваксаните, започнете да влизате в болници, след като ви платихме да се ваксате с общите пари.

230

Анонимен

преди 7 месеца

Аз нямам нищо против антиваксерите, но да подпишат отказ от лекарски грижи ако се разболеят от Ковид. Не виждам защо трябва да им плащам като да данъкоплатец болничното лечение при положение, че има ваксина. Като си вземат решението да си носят и отговорността!

229

Анонимен

преди 7 месеца

Имам 4,5к антитела за Ковид 6 месеца след ваксина. Вие си вярвайте на глупостите.

228

От Берлин

преди 7 месеца

До Маринела ЦветановаБлагодаря Ви! И аз по-добре не бих го формулирал...

227

Анонимен

преди 7 месеца

Е, антиваксър пукнал от болест за която има ваксина....това не е новина, това е естествен подбор...

226

Анонимен

преди 7 месеца

Мееееехехехехе

225

Анонимен

преди 7 месеца

Още една ос на разделение в обществото - ваксъри и антиваксъри. Разделяй и владей!

224

Кантарджиев президен

преди 7 месеца

Долу антиваксърите . Всяка ваксина ,нож в сърцето на антиваксъра.

223

Маринела Цветанова

преди 7 месеца

Падението в пропагандата на чудодейните на думи, но неработещи на практика ваксини достигна невиждани низости. Гьобелсовият маниер на налагане на безалтернативна версия на официалния прочит отстъпи място на една абсолютно примитивна и просташка кресливост, целяща да наплаши нерешителните (тоест глупавите и страхливите), но за голямо съжаление на кукловодите, информацията за смъртоносните ефекти на ваксината достига до широките маси, въпреки опитите за информационно затъмнение. Жалко за момчето.

222

епидемиолог

преди 7 месеца

До Инфекционист- Не знам дали си това за което се обявяваш или не, но с такива коментари не помагаш за разобличаването на ковид-мафията и корумпираната част ит лекарското съсловие. Разбира се че се умира от ковид усложнения, както умират от сезонен грип милиони по света ежегодно. С изключение на последните две вълшебни години. Писах за това в предните си постове.

221

Анонимен

преди 7 месеца

Явно мъжа няма роднини да съдят хората които използват името му за пропаганда натиска от Европа да ни ваксинират е много голям няма да, се учудя да почнат репресии и да изнудва хората да, се ваксинират

220

Инфекционист

преди 7 месеца

И *** вече разбраха,че ОТ " ковидвирус" не се умира!! Доказателство?? Досега никой не го е изолирал и показал!! Второ: Не се правят аутопсии,щот единствения начин да се установи причината за смъртта е АУТОПСИЯТА!! Ясно??

219

епидемиолог

преди 7 месеца

до 240- Също така: 'Основният критерии колко от хората умират от сезонен грип е възрастта. Колкото е по-възрастен човек, толкова е по-голяма вероятността да не оживее'===== И да уточня: ако ковид е дори малко по-опасен за старите хора от сезонния грия, то за млади хора и деца ковид е по-безопасен и от сезонния грим. Това го казва науката. И това не се отнася за ваксинираните млади хора и деца. Те може и да са засегнати от ковид. Чакаме повече данни. И къде изчезна грипа вече 2 години? PCR?