20

1 анти

преди 2 години

починал, да разбираме ли че останалите починали са провакси? Така излиза май

19

Prima

преди 2 години

Аз разбирам, че има прости хора, които вярват в конспирации и как някой искал да ги отрови или следи, но като сте анти, бъдете докрай. Лежал в тях, пил чайовете на мангъра, но като станало напечено тича в болницата? Като онзи лъжлив БАНаджия на Слави. Излъга, че го изкарал, разболя се и изтича във ВМА. Цяла година плюе щаба и мерките, после и ваксините. Разболя се и тича да го спасяват. И с кои очи продължава да излиза. Лицемер докрай. За такива, ако не съд, трябва да има поне медийна забрана!

18

Анонимен

преди 2 години

Да се издигне паметник на героя антиваксист. Да бутнем Алюшата и на негово място да турим Паметник на антиваксиста. Смърт на ваксината, свобода за народа!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Какво прави в болница, нали не вярва в те'и неща хахахха" Сигурно си е мислел, че ще го спасят, и ще може да пордължи да си *** на воля, но лекарите не са магьосници. 10 дни с тежки симптоми и без адекватно лечение е твърде много.

16

Анонимен

преди 2 години

Много важно! Аз познавам ваксъри които се разболяха тежко след две дози ваксини и уж "пълен имунитет"! Подозирам че има и починали от ваксините, само че не ги обявяват официално! Как може да си здрав като бик, а след три дни да си мъртъв? Казвал съм го много пъти и няма да се уморя да повтарям: Ако някой (било той лекар, доктор, професор или политик) се надява да убеди повече хора да се ваксинират, най-напред трябва да спре с плашенето и лъжите! Вече има такива честни хора, но са малко.

15

за съжаление

преди 2 години

Всяка ваксина може да даде странични ефекти и реакции. Но освен това ваксините спасяват животи. А относно информираното съгласие - точно днес подписах подобно в Cibalab за рутинно вземане на кръв, та не знам -трябваше ли да откажа тази манипулация?!?

14

Анонимен

преди 2 години

Никога не казвай че не си ваксиниран когато си в болнично заведение. Смъртоносно е.

13

Анонимен

преди 2 години

Браво! Свобода или смърт!

12

Явор

преди 2 години

Жалко за човека, както и за приятелката му, но изходът е логичен. Не следвайте примера на такива хора.

11

Анонимен

преди 2 години

А за починали ваксинирани нищо не споменават. Що тъй? Ще рече човек, че живеем в паралелни реалности.

10

Анонимен

преди 2 години

Какво прави в болница, нали не вярва в те'и неща хахахха

9

Анонимен

преди 2 години

Баща ми също беше антиваксър,аз също .Той почина март тази година/на 63г/ след като около 10 дни се беше мъчил сам в къщи,когато му се обадих беше вече в болницата,почина около 3 седмици след интубацията ,последния ни разговор беше точно минута и половина за да ми каже кое къде е оставил..всичко беше като на филм .Не агитирам никой за нищо,просто споделям факти,против съм за задължителните ваксини .Ваксинирах се с Модерна за да мога да пътувам при детето ми в чужбина по-лесно.

8

Анонимен

преди 2 години

Що за глупости? Естествено че ще го питат дали е ваксиниран. Хайде стига с конспиративните теории, като не е ваксиниран ще си носи последствията, никой друг не му е виновен.

7

бг племе

преди 2 години

Страшно тъпо племе сме. Какво значение има дали си антиваксър след като става дума за човешки живот? Журналистиката покафенява.

6

Анонимен

преди 2 години

Като антиваксър ще умра,но не като експериментална лабораторна м-шка!!

5

Анонимен

преди 2 години

До питане е трябвало да търси лекарска помощ. Чай и аспирин, но май е усетил, че няма накъде.

4

Анонимен

преди 2 години

Късно е получил лечение, всеки решава за себе си. Все пак и ако ваксината даде странични реакции, са освободени от отговорност.

3

В.Узунов

преди 2 години

Нарочно са го отровили онея там щото е бил против ваксините. Ам що не казват кат пукне некой ваксър ,а те ич са не малко.

2

Анонимен

преди 2 години

Много правилно е постъпил.Като не се е ваксинирал и отрича вируса и медицината не му се полага лечение.

1

пита

преди 2 години

"По думите му бил антиваксър". Значи първо са го разпитали и след това са го излекували. Ясно.