53

ВИЖТЕ

преди 2 години

Вижте КОИ говорят срещу Радев .Така ще се ориентирате кои са Корумпирани и кражбите им спряха .

52

aa1830

преди 2 години

Няма леви, няма десни, няма идеи, програми, политики. Всичко е заради парите, кой да ги разпределя и кои олигарси ще намажат и кои не. А за народа трохите от масата - малко пътища, малко увеличение на пенсиите, някой и друг ремонт на болница, детска, училище.

51

Край

преди 2 години

Радев живее с мисълта че е отличник, с добър англииски, с престижната професия на летец, пряко избран от народа ОБАЧЕ за историята ще остане в сянката на гамена от Банкя, мутрата Борисов. Сори Майкъл - света е непредвидим и несправедлив.Радев търси реванш от съдбата и е готов да продаде интересите на българите за това.

50

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно, новата партия ще е първа на изборите и най-после грабежът на сараите ще свърши. Герберастите както се очакваше без власт са в полуразпад, а комунистите ще се борят за 4 процента..Идват добри дни за прекрасната ни родина

49

Анонимен

преди 2 години

Подписването на неверни данни се наказва с член 313 от НК. Джон Траволта все още е канадски гражданин. КС ще се признесе скоро. Кирчо Канадеца е измамил държавата като е подписал декларация с неверни данни. Ама нали уж отказа за канадско гражданство бил в Румъния. В Ремъния ама дръжки. Чакат Херо Мустафа и Байдън да им пратят фалшив сертификат. Киро е подал заявлението на 19 август.Справката е направена с неговия код, който той забрави да заличи.Големи измамници.Продават имоти на данъчна оценка.

48

Анонимен

преди 2 години

Някой хвърля луди пари за реклама на двамата измамници, плаща се много яко.

47

sofeto

преди 2 години

Поредните ceлAци на kpъглaka от село Славяново дето ще ни пробват да ни "оправят"!

46

Анонимен

преди 2 години

Че то Демократична България са леви либерали ...нещо като Демократичеката партия в Сащ а радев е един дребен мрънкаш боооклук

45

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария и селската аристокрация! Нашта класа поздравява вашта класа!

44

Анонимен

преди 2 години

Кирчо го чакат 3 години затвор заради измамата с канадското гражданство. Заради това бърза да получи имунитет и да стане депутат.

43

Социаглиcт

преди 2 години

Няма екзотика, няма ляво, няма дясно, всички правят всичко за да се докопат до баницата! Цирк България продължава със сезона Бaй *** прави избори.

42

Анонимен

преди 2 години

Положението е още по страшно, двама доказани мошеника правят партия, а загубения народ гласува за тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че на Радев му се приписват някакви свеъханалитични схемаджийски способности, които той не притежава. Всичко тръгна от личния му конфликт с Буци и леката му лична неприязън с Корнелия. Сега просто му е паднало да наглася нещата в своя полза за изборите и той се възползва. Що да не вземе втори мандат ако може. А може дори и да има искрено намерение да изкара държавата на пистата на що годе приличните проспериращи европейски държави.

40

Край

преди 2 години

Радев не е никакъв ляв президент. Единствената идея на този човек е да лекува комлекса си от ББорисов. Радев беше пряко избран, но без власт. ББ управляваше и получаваше парите от Брюксел /Меркел/ и се вписа в историята на България. Радев и Слави за да натрият носа на Борисов са готови да жертват цяла България. ЕГО се нарича.

39

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова уж толкова опитна политичка, а вкара троянски кон на Америка в БСП и сега ще си скубе косите. Но народа е казал: "Храни куче да те лае!" Вече ще и искат оставката до дупка структурите на БСП. Този път няма лабаво. Радев струти БСП до основите. Тези проучвания на политолозите са само с 1002 човека. БСП отива в канала заради Радев и Нинова.

38

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, това е водещата статия на фейк.бг, смятаййй XD

37

МАЛКО

преди 2 години

НАИСТИНА Е ОБЪРКВАЩО ТАКА.НО СПОРЕД МЕН НЕ Е СИГУРНОЧЕ РАДЕВ СТОИ ЗАД ПРОЕКТА.ТОЙ Е ТОЛЕРАНТЕН И УВАЖИТЕЛЕНКЪМ БСП. А ТЕ ДВАМАТА ВАСИЛЕВ И ПЕТКОВ СА НАИСТИНАТА ДОСТОЙНИ ДА СЪЗДАДАТПАРТИЯ. УМНИ СА.

36

ВСЕ ТАЯ!

преди 2 години

Каквито и проекти да измислят дс-арите около Чорапа, все са неуспех. Петков и Василев са приумица на Фигуранта и заедно с него отиват на бунището без избори, нека само дойде пролетта.

35

Анонимен

преди 2 години

Много ги е страх от Президента!

34

Гласуваща

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев са нива над всички кандидат-депутати на другите партии - образовани, успешни и с желание да премахнат корупцията в България. Затова всички партии на статуквото са срещу тях и се опитват да ги очернят. Даже няма да споменавам и правя сравнение с калинките на Герб и ИТН, които освен, че са продажни други качества нямат. Видяхме докъде я докараха държавата ни последните 12 години - време е за промяна! Гласувайте за бъдещето на децата ни.