33

Щом

преди 2 години

гербаджиите изкараха от запаса Петър Стоянов да бърбори, Плевнелиев и Близнашки да пропагандират... на зле им отиват нещата.

32

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев обявиха, че с "десни инструменти ще постигаме леви цели", за да насочат атаката към БСП.След това проведоха демонстративната акция с "Екогласност", коалиционен партньор на БСП в "БСП за Балгария", за да покажат на Корнелия Нинова, че проектът е срещу БСП. Румен Радев не цака Корнелия Нинова и БСП само с "Петков feat Василев". Вътрешната опозиция в БСП е свързана с президента.Кирчо и Кокорчо ще и з т ъ р б у ш а т БСП. Очаквайте скоро!

31

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много герберски *** събран в този...неделен ден да заработва за парчето хляби;кат...оси налитат.То нищо не разбира ни от икономика,ни от политика,само кат...папагал повтаря за...фигуранти,зелени чорапи и...Решетникоф.Явно са инструктирани от някой,който го тресе треска,да не влезе зад...решетките.Много е...весело да четеш тези самоуки...таланти.

30

Анонимен

преди 2 години

Радев е Троянски кон на САЩ в БСП. Нинова знае прекрасно това.

29

Анонимен

преди 2 години

Най-смешен ми е Плевнелиев, който вчера обясняваше, че до неотдавна имало демокрация в България, но тя чак сега била разрушена! Ахахахахахааххаахах! Росене, Росене, ти през целия период, в който бе президент, не спря да служиш на чужди държави и да говориш в типичния брюкселски, абстрактен и безсмислен език. Сухи, лишени от смисъл думи, с които всъщност никога не каза нищо. Ти си съвършен унищожител на българските интереси и гербаджийска ***. Ти каза това, за да се изкараш демократ.

28

Анонимен

преди 2 години

Партията на двамата бивши министри Кирил Петков и Асен Василев, чието име ще бъде "Подмяната продължава", но истината е, че ПП означава "Партията на президента". ПП :D или ..

27

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е най-честния,смел и принципен мъж в държавата.Затова пак ще си го изберем.Колкото и да вият крадливите герберуги.

26

Чурката!

преди 2 години

Със стари керемиди нова барака не се покрива.

25

Асан

преди 2 години

Тиквата ляв ли е или десен.... Ляв менискус дясна патерица слага ментак :)))

24

bolbov

преди 2 години

Час по скоро не да избираме спешно трябва да НАЗНАЧИМ тези образовани и работливи мъже да управляват България.Иначе отноно ни чака ЧалгароМутренска каша.

23

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има кой е ляв и кой е десен, вършете си работата, за която ви се плаща! Омръзна ни от циркове и празни приказки!

22

Анонимен

преди 2 години

Левият избирател остава низвергнат, чуди се за ИТН ли, за БСП ли, за Киро факиро ли.. И най - накрая на земята. Ха ха едноклетъчните пак са в ступор!

21

Анонимен

преди 2 години

Каниш хора в служебното правителство. То приключва работа и част от тях решават да си направят партия. И сега идват *** журналистки/политолози/хора с неясни професии и решават, че автоматично заключението е, че това е партия на президента ?!?! Ех, ако внимаваха повече в училище по математика - логика никаква!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Тия нищо немогат да променят честно казано,освен да разбият вота ,така отново на избори догодина )

19

Анонимен

преди 2 години

Американска *** президент, прави американски проект, няма ляво дясно тука

18

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Българска екзотика - комунист президент създава комунистическа партия с деца на комунисти за лидери и комунист журналист разбира за това и пише лъжливи статии, за това как партията биля дясна, за да заблуди десните хора за да гласуват за нея.

17

Политгробарство

преди 2 години

Тази не е политолог, а политолЪг. Какво всъщност означава "ляв" и "десен" в това безсмислено дърдорене? И защо усилията да бъде откопчена най-после гробарската мафия от държавната хранилка са "ескалиране на напрежение" и "шантаж"? Аман от плямпаща мутропожарникарска прислуга.

16

Анонимен

преди 2 години

Добре,че е тиквата.Иначе такива като Цветанка ще умрат от глад.

15

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански и Филип тотю са вън от ИТН. Слави Трифонов е корифей на фейсбуците, остана да сложат Гъмзата и бай Иван за водачи в листите.

14

Анонимен

преди 2 години

Стига с това люв десен и център, когато не знаеш, какво да кажеш.