75

Припкам, припкам

преди 8 месеца

Уважаеми, Дами и Господа, желая да пиша коментари в полза на ГЕРБ и да си изкарам пари, на кой телефонен номер да позвъня или на кой имейл адрес да се свържа с Вас, нямам пари, а искам да си купя нещо, моля Ви, умолявам Ви, смилете се над мен.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Дървено желязо = лявото на дясното А тия двамата мошеници при бай Ставри в северното крило

73

Червената шапчица:

преди 8 месеца

Асенчо, защо са ти тооолкова големи очите?

72

Анонимен

преди 8 месеца

Къде в Конституцията са определени лявото и дясното, мисирки? Защото 12 години почиствахте една място на отказалия да се деполитизира пожарникар.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Ситуацията е - България търси оправяч. Уж сме големи тарикати и не харесваме традиционните леви и десни, но някак все залитаме по лудия популизъм и приставаме на всеки, който обещае, че ще излее рога на изобилието връз нас. Кога българите ще схванат, че няма безплатен обяд? За да раздаде щедро на едни, държавата трябва да ошушка други. Десните партии поне предлагат преди да се раздава, да се спечелят някакви пари.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Хубавци :)

69

до 87

преди 8 месеца

Беше издигнат от БСП и вицето е член на БСП Йотова се казва за който не знае. Йотова е по- известна с Кървавото хоро. Когато беше шефка на новините остави смъртта на 14 войничета в края на новиналската емисия и новините започнаха с Кървавото хоро на Жан виденов. До ден днешен тя не се извини на 14-те майки потънали в скръб. Войничетата изгоряха. Един беше баща. Детето му не получи никаква помощ заради инфлацията, която стопи парите в сметката на сирачето.

68

Анонимен

преди 8 месеца

"От него печели ГЕРБ, тъй като преднината за нея се увеличава." / Ето, няма място за притеснение, госпожа социоложката го казва в прав текст! Народът е време да ликува - Свети Толупий се връща на бяло магаре (месиите яздят магарета). Само не се разбира как точно ГЕРБ излиза от изолация? Всички бягат от тях като от прокажени, а те излизали от изолация, странна работа...

67

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Бай *** трябва да се научи да уважава хора, завършили най-престижните университети в света. Смешно е да си завършил някакво смешно образование в смешен университет в България и да се подиграваш на хора завършили в Харвард. Една моя позната чиновничка, която от сутрин до вечер лъска стола си в общината с тлъстите си телеса и няма никаква полза от работата й ги нарече пред мен презрително "харвардчета". Да се смея ли, да плача ли? То бива завист и неграмотност, но нашето е извън пътя.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Лява ръка - десен джоб...

65

Анонимен

преди 8 месеца

И защо да не ползват друга партия за влизане в политиката? Така направи и Симеон с НДСВ навремето. Тогава и Бойко влезе като гл. секретар и не рива.

64

Край

преди 8 месеца

Обаче телевииите как промиват народеца, че това са новите оправячи на България. Цяла сутрин БТВ и Нова всеки гост е питан за "новия проект" Олигархията иска да продължава хорцето с "проектите" - царя, после ББ, Слави, сега Харвардците.Схемата е затихваща и вече е изчерпана - да измислят друго.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Тука става въпрос за изключително умни мошеници и измамници, така ще ви оберат, че няма и да разберете.

62

ААА

преди 8 месеца

Как определихте, че е ляв Президент ?

61

Анонимен до 73

преди 8 месеца

Абе нещо не спомена тиквеника от Банкя именно заради него сме на това положение последни по всичко. Три пъти настъпваме мотиката ГЕРБ удря ни по главата и има още наивници да я настъпват ами спрете се бе хора. Вижте къде отиде Румъния за другите страни не ви се говори.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Асен Василев е фалирал собствената си компания Everbread с дългове почти 9 милиона британски лири. Фалирал е собствената си компания през 2013г. Сега иска да фалира и България. Ама уж не било нарочно... а щото толкова си може. Абсолютна измама. Тези двамата ще подминат далаверата с КТБ.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Крадливите комунисти са в подем. Ако лидерите(Радев, Киро лъжата, ***, Бойкикев, Галевица, Дончева,) на враждуващите фракции се обединят ще спечелят изборите за първи път след като фалираха България 97 година.

58

Край

преди 8 месеца

На тоя Киро на челото му пише ШМЕКЕР. За коюто може да чете де.Василев е по-потаен и по интелигентен - прокопиевата аналогия на пеевския Влади Горанов.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Партньорите на Василев в прав текст казаха че ги е обрал, хората инвестирали милиони в разработката на софтуера, а тоя измамник го продал на китайци, айде гласувайте и вас да обере.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Никаква екзотика няма! В България има само лъжливи и крадливи политици, и фигуранта, киро и окото са точно такива. Последната лъжа на киро беше, че докато бил министър не се занимавал с политика(учредяване на партии и развиване на проекта си). Лъжата лъсна като учредители на няколко партии признаха, че от две седмици той е в контакт и преговори с тях за да им ползва партиите.