155

Анонимен

преди 8 месеца

До Александра,к.157 Президентът беше провокиран от въоръженото нахлуване на личния отряд за защита на Каскета ОЗС, воден от спецпрокурори, в Президентството. Целта беше да се уязви лично президента и неговата институция, а с арестуването на две лица с висши постове от нея - да се покаже, че гл.прокурор е над всички власти в РБ. Ефектът беше обратен: отрядът премина към МП, а на ред е закриването на СпП и спецсъдилищата - машите на И.Г.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Тази пишман политоложка в стремежа си да уязви новото движение бълва явни противоречия. ГЕРБ е партия на крадливото статукво и на ББ, който заедно със С.Ц. короняса възпитаника на Магнаурската полицейска школа и негов колега за главен прокурор, пренебрегвайки възпитаниците на ЮФ на СУ. ИТН ще губи електорат, но той като предимно млад ще се ориентира към движение "Промяна",а не към ББ. Това движение без негативи от минало управление бързо ще набира членове и ще бъде опозиция на ГЕРБ-ДПС.

153

Както

преди 8 месеца

и при СИМЕОН, когото подведоха: ПЕТКОВ и ЙОРДАНОВ ГУБЯТ, че са придатък на РАДЕВ.АБСОЛЮТНО.ЖАЛКО.

152

Анонимен

преди 8 месеца

Ако тия изглеждат като бандити, тогава Бойко, Цецо , Слави и Лилипютецът, включая Маята, Хаджията и НагорниКарабяхеца са нещо какво, кротушките на Наягарския водопад ли?

151

Mopcku_

преди 8 месеца

Коя беше тая баба Цветанка Андреева и кой й плаща да дрънка глупости? Всичките гербаджии са за съд и затвор за повечето. Тва бабе да ходи да плете терлици, а не да ръси акъл на хората на които ни е писнало от пишман политолози и политици и всякакви други крадци.

150

Българин избирател

преди 8 месеца

Няма значение кой е ляв , кой е десен. Борисов и компанията му трябва да бъдат осъдени за престъпленията си срещу нацията. Много престъпления са извършили. Тук няма място да ги изброим. Даже са подписали за закриване на държавните ТЕЦ работещи с български въглища. ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира!

149

Анонимен

преди 8 месеца

Тия двамата на снимката ми приличат на мошеници от класа. Толкова години вече сме се нагледали на всякави бандити и ги разпознаваме от раз, не можете да ни излъжете.

148

Александра

преди 8 месеца

До АнонименРадев НЕ е авторитет, изпълнен е със злоба и жажда за власт. Разедини народа, мисли единствено за себе си. Назначи нечисти хора в служебния кабинет, не се вслушва в исканията на хората.Той не заслужава втори мандат!

147

северозапад

преди 8 месеца

То и къща се прави с проект ,но накрая покрива крив и капе .Като са толкова умни карварчета ,защо не се реализират в чужбина ? Тарикати и алчни за гушене и тук си имаме.Каква промяна ще правят двамата ,като още от първото си показване лъжат като счупени пищови ,дипломи ,фалирали фирми ,съдене чуждо гражданство учили па незаписани ....тъмна Индия .Дронаджията само такива сабира около себе си бабуканчета ,пишман адвокати и устати хемелеони ,важно е да подлъжат народ .По добре да е ГЕРБа не тези

146

Да, ама не

преди 8 месеца

Не драги, нито Радев е ляв,нито двамата са десни,нито ги интересува политиката.Само до толкова, докъдето обслужва интересите им,а те са едни-50 млр.Това са хора прагматици, истина и правилно е онова, което ги обслужва.Така, че колкото да ни ги завират в лицето, а това е така, защото където и да отвориш само за тях пишат и показват лицата им,че толкова агресивна пропаганда за някого не помня,та това не фела.За мен е достатъчно,че единият не е българин-лъжец, а другият е завлякъл някого в чужбина.

145

Много ясно

преди 8 месеца

На какво ли не е готов зеленочорапестия за да продължи да ръфа кокъла. А то много варианти за електорат няма - вирусът и годинките топят БСП, ДПС са с твърдо ядро, също и ГЕРБ. Останалите се борят за малкото ентусиасти чакащи следващия месия.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Време е да изчистим Родината.

143

проект

преди 8 месеца

леви , десни , леви , десни , важното е да се докопа до втори мандат .

142

Анонимен

преди 8 месеца

Асен Василев е от ляв по-ляв. Отделно, това не е проект на президента. По конституция той има право да е член на партия. Не е част от този проект, защото не иска да е.

141

Анонимен

преди 8 месеца

Фалшивите новини се произвеждат и разпространяват от официалните медии като днес.Бг и т.н.. Едно време са наричали това ПРОПАГАНДА но сега е модерно fake news.Президента стоял зад новия проект?!?!. ХА-ХА. Така ли ви заръча Тиквата да пропагандиратИ бе селянии?!?!

140

11

преди 8 месеца

И тез не са читави. Пък и кат погледнеш кво е тъпoтo им име на партията.

139

Христо Христов

преди 8 месеца

Знае ли някой, как харвард колежа дава мастърски степени?! Щот все си мисля, че това е работа на харвард бизнес училището...

138

Няма заблуда!

преди 8 месеца

Според избраниците на Радев-Петков и Василев, няма значение дали си ляв или десен, нито дали си чужд гражданин, важното е да си с Кремъл и Евразия.

137

Студентка

преди 8 месеца

Щом към тия двамата се присламчва отпадъка на българската политика правете си изводи какви са те в действителност ! Не ви ли прави впечатление,че куцо и сакато ни ги лансира и представя в пресветлейша светлина ?! Долна пропаганда !!! Да си заминават там,откъде то са дошли !!!

136

Н1

преди 8 месеца

Изпълни задачата цялата, не половината...ама дали ще можеш, дотук 0 успех.