133

Анонимен

преди 2 години

Млади и напористи момчета и момичета, които завършиха на запад, но не успяха да се реализират на запад се втурнаха обратно за да бъдат във властта и да разпределят порциите.

132

До 144

преди 2 години

Нещо се здавяш от безсилна злоба ! Голям кеф е да гледам това ! С са хахаха . Радев пак ще го изберем за президент така, че е безмислено да се давиш

131

Безмилостна борба...

преди 2 години

Има едни 30 милиарда за получаване в България.

130

Кое не е ясно?

преди 2 години

Кирчо лъжеца и Асен крадеца правят проект "Лява ръка - десен джоб"

129

Що да е

преди 2 години

Що да е българска екзотика? В Дойчландия отколко години управява такава ляво.дясна гмеж?

128

омагьосан кръг

преди 2 години

Бедни народе, все едни те в таз робска люлка люлеят. И ако се появи някаква истинска алтернатива, всички като 1 се втурват да го оплюват. Гласуваме каквото кажат медиите и социологическите проучвания, защото искаме да сме с победителите. Програми, идеи и дали се изпълняват или са само обещания никой не гледа.

127

Анонимен

преди 2 години

"Натовския генерал" винаги първата му дума като отиде на запад е да се свалят санкциите на Русия. Той е не само ляв, той е проект е да защитава чужди интереси!

126

Анонимен

преди 2 години

За пари ще направят и марсиански проект.

125

едно

преди 2 години

заглавие написано както трябва в тоз сайт - браво ;)

124

Анонимен

преди 2 години

До НякоиНа Кирчо да дам шанс, не ! :)) Какъв беше завода за ел-коли, нещо с Life започваше......хахахахаха :)))

123

Някои

преди 2 години

пишат:Дайте им шанс!Алоооу, съдбата на децата ми, моята и тази на България не е ПУЦ, че да давам шанс на какви ли не вносни да се упражняват!Още помним дедо Симо, юпитата му и 800-дневната му програма. Проклетият дядка и до днес ни напомня за себе си със съдебни искове и материални претенции към НАШАТА Родина.Сори, тия са поредните МЕК Ерета.

122

Омраза, неистова!

преди 2 години

Омразата, насадена от Радев, отровното трио, ДБ, Мая Манолова е отрова за българското общество и му пречи да види истината и лъжата в него! Нима сте толкова ***, че не виждате стремежът и задачата на Радев към установяване на едноличен режим на управление в България, излизане от ЕС и влизане в Евразийския съюз!? Нима мислите, четогава ще бъдете по-свободни, по-добре материално и духовно!? Лъжете се!

121

Един там

преди 2 години

До всички ***! Господ вижда всичко...

120

Анонимен

преди 2 години

Радев е доказан авторитет, не може да го пипнеш, виж за тези двамата анонимници е друг въпрос.....хахахаха :)) Откъде ги домъкна тези неудачници незнам, сигурен съм, че се пита същото :)

119

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта каза, че обясненията на избягалия божков му звучат по достоверно от обвиненията на прокуратурата. Лъжливия комунист радев е доказал че работи за престъпните червени олигарси.

118

Един там

преди 2 години

Борисов е толкова загрижен че стана милиардер за годините в които управлява ..

117

Българин

преди 2 години

Ох, кога ще дойде 14ти да си туриме Кирил и Асен и да отприщят чуждите инвестиции да открият чуждите компании заводи да и да заживеем богато като германци, холанци и французи да се радваме на висок стандарт на живот.

116

Не се залъгвайте!

преди 2 години

127 коментира 117 и е абсолютно прав! Не отписвайте ГЕРБ, защото ще останете излъгани! А, прякора и обидите, които използвате срещу Борисов не работят за вас, тепросто показват каква луда завист ви тресе към него! Борисов може да не високо ерудиран човек, но политиката му е природна даденост, а и има едно качество, което малко политици в България го притежават - загриженост към хората, от пъдаря до бизнесмена!

115

българин

преди 2 години

До: номер 127 Аз не мога да разбера каква е тази любов в такива като тебе към мафиотската партия ГЕРБ, че да не спирате да пишете лъжи по цял ден! Безработни ли сте? Румен Радев е завършил военновъздушното училище в Долна Митрополия, а доколкото знам това е град в България, нищо общо няма с Русия! Никой никога не е бил член на БСП, Радев е бил член на БКП, защото иначе нямаше да го пуснат да учи! А Бойко Борисов пък е още член на БКП! И митичният му дядо не съществува!

114

Припкам, припкам

преди 2 години

Ето моя имейл адрес: rraichov00кльомбаgmailточка комУважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, вече нямам друг избор, падам на колене макар и образно и ви умолявам за милост, желая ди изкарам пари като пиша коментари във ваша полза.