115

Припкам, припкам

преди 8 месеца

Ето моя имейл адрес: rraichov00кльомбаgmailточка комУважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, вече нямам друг избор, падам на колене макар и образно и ви умолявам за милост, желая ди изкарам пари като пиша коментари във ваша полза.

114

Абе

преди 8 месеца

нещо средно между разпопен поп и покръстен евреин!?!Наистина ли хора вярват на тези гелосаните - пръкнали се от нищото, сътворили и дрънкащи само празни приказки. Че и компроментирани - единият, съден за кражба на интелектуална собственост и направил шеф на НАП данъчен измамник, а другият - нарушил Конституцията и безобразен л ъжец!Ако наистина им клъвнете, за бесене сте!

113

Българин

преди 8 месеца

Хора, искайте да ни дойде Кирил - Кирил е куул, правил е стъди по ем би ей в Харварт - престижен западен университет, знае езици, като ходи в Европа при Европейците няма да ни излага и ще си поръчва кафето на английски, като го видят с костюм слим фит и с харвартски акцент и веднага Европейците ще разберат че имат работа с културен и образовен човек, а не с пpocт българин като Борисов завършил пpocта българска комунистическа милиционерска школа за пожарникар.

112

Един там

преди 8 месеца

До Българин, Разбирам те, но те как не могат да разберат че ядът трохи и оглозгани кокалчета. Гледам я мутрата където и да отиде му ръкопляскат някакви супер прости хора.. ръкопляскат на крадец и мутра!?

111

Анонимен

преди 8 месеца

да им дадем шанс на Киро и да видим. Тъпо е че той се е хванали с Радев. Може пък това да му е тактиката да вземе повече гласове. Ще видим.

110

Един там

преди 8 месеца

Единият с 65% одобрение, другият с 15%...тук обаче тиквата има 90% одобрение.. троловете не се спират, няма почивка за тези безгръбначни нищожества!

109

българин

преди 8 месеца

До: Един там (номер 120) Ами аз мога да ти кажа защо има такива които говорят добро за ГЕРБ. Същото е като мафията. Нали знаеш че в Италия мафията се грижи за населението във квартала, града или областта в която извършва престъпната си дейност? Примерно, осигурява работа и защита на част от населението. И те са благодарни на боса, целуват му ръка, мазнят му се. Така и тук. Бойко краде европейски пари и дава по малко от парите на стадото.И те си викат - ако не е Бойко, ще спрат парите...

108

До 134

преди 8 месеца

Пишеш глупости! Първо е завършил военно училище в СССР, второ учил е в САЩ по Програмите на НАТО и споразумение на МО и Департамента на САЩ! Факт е, че майка му е била партиен секретар от БКП/БСП, той и баща му са партийни членове от БКП/БСП. Той се откачва от партийното си членство в БСП, за да остане в армията!

107

Анонимен

преди 8 месеца

Плевнелиев и Боце Б. ли са демократи? Бащата на Росен.П. беше член на Обл.комитет на БКП в Благоевград, а Росен като негов син започна военната си служба в ШЗО-Плевен и там стана член на БКП.Като студент във ФРЕ беше член на Факултетния съвет на БКП. Б.Борисов беше син на началника на столичната Противопожарна служба, но не успя да запише някой престижен ВУЗ и баща му едва го втърка във Факултета по противопожарно дело - най-непрестижния във ВМШ.Това му беше образованието, а продължи в СИК и бод

106

пияница мистик

преди 8 месеца

Лъжеца и крадеца да направят по-добре партия "Кирчо, Кокорчо & Фигурантчо" :)))

105

успяват защото лъжат

преди 8 месеца

Киро харварда и Асен Василев живеят за да лъжат и успяват защото лъжат. Това ли искате ? Колко пъти трябва да се спънете в един и същи камък, за да проумеете? Тези хора са измамници, изамамили са много хора с милиони, мислите ли че нашата държава няма да окрадат. Те изпълняват целта на Фигуранта да обезсили партиите, да фалира държавата и тогава той да се яви като спасител. Този човек е вреден за България и никога, никога не трябва да му се дава власт.

104

Анонимен до Затова

преди 8 месеца

Ами ако тиквеника от Банкя се върне на власт което ме съмнява ще избягат още Българи. Ще си останете само Гербаджиите, ромите, полицаите, пожарникарите и пенсионерите. Разберете се кой ще работи и кой ще ви усигорява заплати и пенсии. Тиквата от Банкя има 15% доверие не ми се вярва хората да гласуват за ОПГ ГЕРБ.

103

българин

преди 8 месеца

До: до българин (номер 131) Знам, знам че са два три трола които пишат за да се помъчат поне малко да повдигнат свободно падащата партия ГЕРБ. Но няма да им се удаде, защото ГЕРБ пада като камък и нищо не може да я спаси. Кой сега си спомня за НДСВ? Само един господин Симеон Сакскобургготски отвреме навреме идва тук да си търси имотите. Така и Бойко, ходи като побъркан и оглежда магистралите, все едно са негови! Не е на себе си и го тресе страх че може скоро Гешев да го няма..

102

Припкам, припкам

преди 8 месеца

Ами не, много искам да си купя нещо, но нямам пари, отчаях се и реших да падна на колене пред вас и да ви моля за милост за да пиша платени коментари тук, моля ви, умолявам ви на колене за номер или имейл или информация, в този хаос.

101

Един там

преди 8 месеца

Колко *** трябва да е човек да говори добро за тиквата и герп!? Тези мутри станаха милиардери от кражби, тиквата направи милионери супер прости хора около него, за това го бранят с всичко възможно. Погледнете ги какви селяндурки са тази кърджалийската, погледнете тази Севда каква селска физиономия има...повръща ми се!

100

опетков

преди 8 месеца

Не е толкова виновен пРезидента, колкото онези, които на колене го молеха да вземе власта. Т.н. "партии на промяната" плюс БСП. Поднесоха му власта на тепсия. Определена вина има и Борисов, който с действията си и на моменти с бездействия допринесе много за днешната бъркотия.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Kой ви внушава упорито, че ген.Радев е ляв президент? САЩ приеха Радев на обучение в звено на военната академия за пилоти от държави на Евросъюза. Българинът завърши квалиф. курс като първенец на випуска. А да те приемат в такива курсове проверяват рода ти до 4-о коляно.Плевнелиев беше студент във факултета по радиоелектроника на МЕИ, сега ТУ.Беше член на ВУЗовския комитет на БКП и отговаряше за работата с младите студенти. ББ стана член на БКП на 18 г. във Висшата милиционерска школа Симеоново.

98

Анонимен

преди 8 месеца

Още две крадливи и лъжливи деца на комунисти се наредиха да ни оправят. Не, мерси!

97

Анонимен

преди 8 месеца

браво на Радев,така се прави,а мутрите пищят.ГЕРБ върнете парите на народаааааа!

96

Анонимен

преди 8 месеца

Фигуранта Божков е жаден за власт