233

анонимен

преди 2 години

ДПС може да са корумпирани, обаче за Радев са прави!

232

анономен

преди 2 години

Радев- не губи време- почвай да си сгъваш зелените чорапи!!!!

231

анономен

преди 2 години

Колко жалък трябва да си, за да подкрепяш Радев. Разбирам да си мияч на чинии или берач на ягоди, ама дори троловете му не гласуват за него)))))))))))))))))), а какво остава за нормалните българи.Радев за последен път ще си издекламира двете изречения на 31.12. И после чаооо)))))))))))

230

До 249

преди 2 години

Така кажи бе душицо! Искаш ти да гребеш от горските стопанства, фонд замеделие, енергетика! Разбрах - стани да седна аз! А говориш за морал, справедливост, равенство и други празни приказки.

229

Пян Гъ

преди 2 години

Смешковци, я кажете на кое място беше БГ в Европа ПРЕДИ ГЕРБ? От Петър Младенов до Тройната коалиция са поне 20 г. Та на кое място беше БГ ТОГАВА? Не ви чувам? Я пак?

228

Анонимен

преди 2 години

Ами вие мушмуроци ,като сте завзели горските стопанства ,фонд замеделие ,енергетика ??? Какво да кажем

227

Анонимен

преди 2 години

Радев бил за идеи??? Досега не е споделил нито една!

226

1-н

преди 2 години

Как случайно ве, дълго лелеян проект на гусин решетников намерил пълна реализация...

225

До 242

преди 2 години

Трябва да бъдеш съден за насъскване срещу сънародниците ни, гласуващи за ДПС! Те са дали много повече на България от твоя Радев, който е бил цял живот на държавната хранилка!

224

Анонимен

преди 2 години

Най корумпираната партия е ДПС ,винаги е участвала във властта под една или друга форма:)))

223

Анонимен

преди 2 години

Повече никога не трябва да се допускат до високи постове недоразумения като Радев! За този кариерист единствено властта има значение!

222

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

А КАКВОДА КАЖЕМ НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КАТО СИ СПОМНИМ ЗА СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИТЕ ПРОКУРОРИ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО, ПРАТЕНИ ОТ СЛУЧАЙНО НАЗНАЧЕНИЯ ПРОКУРОР НА КОНЦИ НА ГЕРБ,ДПС И БСП? ДАЛИ ПАРТИИИТЕ НА СТАТУКВОТО НЕ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ?

221

Анонимен

преди 2 години

радвам се че ДПС ревна срещу Радев, така превърна избора етнически тоест консолидира българите около Радев напук на Ча.л.мите.

220

до235

преди 2 години

1. Законно избраната власт е преяла с власт и в демократичния свят имат хората право да протестират и да искат да се разкара тази власт. Така че РР е застанал на страната на промяната а не е изкарал танкове.2. Парите са спрени защото сделките са корупционни, реално се строи но на двойни цени. 50% се връщат в чекмеджетата.

219

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

КОЙ ? КОЙ ПИТА? ДАЛИ ТОЗИ, КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ НА ВАЛСТТА МУ ПРИСЕДНА, СЛЕД СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИЯ РАДЕВ ? СВОБОДА, ЕНИЧЕРИ ВЪН!

218

брей ,бре !?

преди 2 години

Драги ми смехурковци от герб , за 13г., ''кой'' докара България НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ? А ''вие'' , ми говорите за просперитетЪ си . Вожда ви ЕДИНСТВЕН в ЕС се блачеше с ПРЕВОДАЧИ , и една дума поне не научи... , излагате държавата пред сжвта , с рподтотиите които ръсите като ''вожда'' си . НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ''РЕЗУЛТАТИТЕ'' които постигнахте , все по-надолу и по-надолу !

217

Анонимен

преди 2 години

Много добра и силна декларация на Карадайъ!

216

до анонимен

преди 2 години

Иван Гешев ли Ви е критерий за почтеност, та да проверява който и да било. Това че в момента е главен прокурор не го облича нито с почтеност, нито със морал-качества които е трябвало да се прецени преди избора му дали притежава като човек изобщо да не говорим като юрист.

215

Даа!

преди 2 години

''ПОСЛЕДЕН ВАЛС , АМъ за ''вожда'' на герб , от щатите !

214

Анонимен

преди 2 години

До отровенРР излезе с вдигнат юмрук за да събаря законно избраната власт. РР ни засипваше 5 години с негативизъм! РР насначи служебното правителство което спря парите на пътните фирми за да може да се намърдат компаниите на Божков!