253

Дядо Ви

преди 2 години

т.е. съгласен с мнението през едно 274

252

Дядо Ви

преди 2 години

Напълно съгласен с човека под мен. Лошото е че мнозинството от хората възприемат подмолничането и корупцията като нормално поведение не само на политиците ами въобще във всичко.

251

Анонимен

преди 2 години

Радев се е самозабравил още преди да попадне, случайно, в политиката. Когато е кадрувал във ВВС.

250

Анонимен

преди 2 години

В мафиотска държава, като България, да си "случайно попаднал" в политиката говори само, че не си крадец и ченгe! Доган например, съвсем не е случайно попаднал в политиката.. и Тukвун и калинките... И изобщо, огромно количество "специалисти", които ни разказаха играта за десетилетия напред! (Пиша от чужбина м/у другото)

249

Анонимен

преди 2 години

колкото Чал.ми.те реват свещу Радев толкова е по сигурно че ще спечели. Факт. Не вярвам толкова еничари и киряк стефчовци да има в таз държава.

248

до 266

преди 2 години

какви са тези добре платени пизиции за любовници бе чук, Радвва като пиарка е взимала чисто до 1500 кинта. Цивилнитв в пиделенията взимат смешни заплати. В дирекциите в МО в Сф са по големи до 3000 и то със стаж.Радева не е била служител в МО на Дякон Игнатий или МО2 на Тотлебен а служител на ВВС.

247

До 271

преди 2 години

българския президент излезе с вдигнат юмрук и подкрепи платените протестъри на Божков, организирани от Мая общата и др. Радев направи пълзящ преврат срещу законно избраното правителство и премиер-министъра! Така, че кой - кой е?

246

До 270

преди 2 години

На изборите ти ще го усетиш от зад без смазка

245

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да види резултата от неадекватните си действия! Но той ще го усети на изборите - ВЪН от реалната политика!

244

До 7654

преди 2 години

Ох, дано си прав и да си остане в Историята! За Настоящето и Бъдещето ни ще е по-добре да си седи ТАМ!След като го изпратим, ще се чудим на пачия си ум как избрахме най-ограничения индивид на най-представителната и платена длъжност..

243

Анонимен

преди 2 години

ДПС - в Диарбекир! В родината им!

242

До 263

преди 2 години

Много генерали станаха, а има малко войници! А и силите на твоите генерали стигат да уредят любовниците и децата си на добре платени позиции!

241

До 262

преди 2 години

Какво казват бесарабските българи, цели села в Украйна и Албания и други - нашата родина - майка е България! Приятно е да чуем, че са съхранили българския език, песни, приказки, обичаи!

240

Анонимен

преди 2 години

Мушмуроци коя е вашата родина бе ??? Слушам ви !

239

до 7654

преди 2 години

Хапчетата трябва да се пият, нали. Пак ли си развърза усмирителната риза))))))))))))))))))"Радев бил най-добрия президент на България" - жива да не бях))))))))))))))))))*** и той и всички дето го подкрепят. Все пак говорим за 1000 човека има няма

238

Хехе

преди 2 години

Работата отива натам,че на 14 ноември май ще се разделим с последния червен елемент от пъзела. Спиш ли спокойно или вече започваш да получаваш ДПС-арски крампи нощем?

237

НЕ Е СЛУЧАЙНО ПАДНАЛ

преди 2 години

РАДЕВ Е КАРИЕРИСТ ПО РОЖДЕНИЕ... КОЙ НА 18 г. ЩЕ СЕ ЗАТВОРИ В КАЗАРМА-ДО ЖИВОТ??...... КОЙ НА 18 Г. ЩЕ СТАНЕ ЧЛЕН НА БКП..??..... КАРИЕРИСТ-СРЕБРОЛЮБЕЦ...Е..

236

Недоверие!

преди 2 години

Етническата партия ДПС е създадена от ДС по план на КГБ. Не бива да се има доверие на предизборната инсценировка на скарване между Радев и Карадйъ, която цели заблуждение на европейските българи. Несъмнено ДПС отново ще подкрепи кремълскити ни послушници.

235

7654

преди 2 години

Радев е най-добрият Президент в историята на България и Бог е с него!

234

анонимен

преди 2 години

Радев да си прибира чорапите, а Деса роклите!