293

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми е неприятно да го призная, но най-умните политици в държавата са от тая партия. Гадно, но факт.

292

Сата НАТО

преди 2 години

ДПС наистина ми паднаха в очите. Да се съюзиш с ГЕРБ, пфууу, каква низост! Дано свестните турци си направят нова, честна партия!

291

Анонимен

преди 2 години

Никой няма нищо против българите от турски произход, но за съжаление тази организирана престъпна група, която разчита на техните гласове се е компрометирала тотално. Най-после се появява партия, за която можем да гласуваме в лицето на Кирил Петков, затова мафиотите са напълнили гащите

290

opendi

преди 2 години

Трябва да се приеме закон, който да лиши от право на гласуване "българите" с двойно гражданство.

289

Анонимен

преди 2 години

С комунистите след това с Бойко, от колко години ни "управляват" тея еничари? Свърши се вече, никога повече власт за турците в България затова гласувайте.

288

Анонимен

преди 2 години

Има един експеримент от 70-те години, нарича се "Вселена 25". Поставят мишки в ограничено пространство, те правят свръх- популация, след което мъжките стават хомо, а женските си изяждат мишлетата и стават агресивни. За 2,5 години умират всички независимо от многото храна, вода и редовно почистване на терена.

287

Един

преди 2 години

Колкото и да не ги харесвам тия от ДПС то тук са абсолютно прави !

286

Анонимен

преди 2 години

ДПС са се притеснили, че новия руски проект за Радева диктатура не включва това те да запазят влиянието си. По принцип турските и руските служби играят заедно срещу България, но това е един от редките случаи, които могат да си поразвалят достолука. Все пак, да не забравяме, че Путин и Ердоган си стиснаха ръцете, тъй че накрая ДПС пак ще играе за Радев, пък на Радев ще му наредят от Москва да остави на ДПС турските региони. Алъш-вериша ще се види на президентския вот, където ДПС ще е за Радев.

285

Виктор

преди 2 години

Парвеню,сиво,посредствено,скучно,жадно за власт,нагло същество с вдигнат юмрук .Това е селянина от Славяново. Е за такъв няма да гласувам!

284

Анонимен

преди 2 години

Радев пита Карадаиъ коя е Родината му, а самия той дали знае кой е прадядо му !!!

283

РУСКИЯТ ЕНИЧАР-РР

преди 2 години

ЦЕЛУВА РЪКА НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ(ГЕН. ОТ КГБ)........ А БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРХ-ОСТАВИ БЕЗ ОХРАНА..!!................ НЕ ***-А *** ПРЕДАТЕЛСКА........

282

Мамата

преди 2 години

Ще командвате в Турция,тук ще се подчиняване на български закони.като не ти харесва ,айде у Турция.

281

Анонимен

преди 2 години

Доган се е самозабравил, ама който е бил в затвора, може пак да отиде там, нищо че е почетен председател. Той си е един обикновен престъпник с власт.

280

Анонимен

преди 2 години

Кремълският парашутист разпарчетоса българската нация - играе турската карта във вътрешен план, а външнополитически - атнимакедонската карта. Путин не би си позволил да пита Кадиров: Абе, на тебе коя ти е Родината ? С тази политика той изпълнява прилежно директивите на Кремъл !

279

Народа

преди 2 години

Колкото и да се напъват гербери и депесари на изборите ние народа отново ще изберем Радев за президент защото е народния президент. В числото на народа не влизат горепосочените същества

278

Анонимен

преди 2 години

Предателите от ГЕРБ пак са се прегърнали с ДПС.Вижте им постовете по-надолу и си помислете за кого ще гласувате.Аз няма да гласувам за предатели,кланящи се на Ердоган.

277

Анонимен

преди 2 години

Абе,Карадайъ,коя е родината ти майка?

276

Анонимен

преди 2 години

Май вие се самозабравихте през последните 30 години.Станахте милионери и милиардери на гърба на българския народ и никой не смее нищо да ви каже.

275

Влак GT

преди 2 години

Много навременен разбор с много точни и верни изводи!!Браво Карадайъ!!!

274

ууу

преди 2 години

До чоко Радев е първият президент, който ги настъпи, и затова блеят като анадолски иизнасилени кози.