273

Анонимен

преди 2 години

Ха ! ДПС говорят за нарушение на конституцията ! А бе вие сте етническа партия която по конституция няма право да съществува. Защо спи прокуратура, съд, конституционен съд ?

272

чоко

преди 2 години

Щом ДПС се обажда по повод президента,нещо не е наред в президентството.Те са единствената партия,която по принцип мълчи ,когато стане дума за действията на държавния глава.

271

Исмаил

преди 2 години

ДПС, стига сте излагали турците.

270

Анонимен

преди 2 години

Принципно Дпс- сарският шут е винаги мнооого болезнен сега го получи радев и втория мандат ще си го кара при Путин, в подмосковието или зад урал при китайците... Еми да ни е честит нов президент през ноември! Нов президент нов късмет дето се вика!

269

Поплавски

преди 2 години

Един полуграмотен мюсюлманин,само когато спи,не ломоти против най истинския българин,уважаван и почитан от обикновените мои сънародници.Аланскоолу и твоята не е лесна. Ти аркадаш,трябва да се харесваш както на Доган,така и на Борисов.Не говори глупости по адрес на държавния глава на България.На 14-ти ноември,истинските българи,ще изберем за втори пореден мандат днешният ни президент Румен Радев. Мустафа К.затвори си плювалника!Не разделяй народа ни.Прочети какво мисли *** под 283.

268

Lina

преди 2 години

ДеПесе такава драма днес в Парламента - те били репресирани, те изтормозени, те такавааа мъка. ( пускам сълза) . Скъпоструващо представление от хламид хламид и онзи, който не говори български и винаги чете. Те били ограбени. А завзели и водата , и въздуха. Сараи - няколко броя. ТЕЦ 1 бр. Шишан 1 бр. Горди с него.Подигравка!

267

Анонимен

преди 2 години

289 Да, няма, но на Деса наемът е плащан от държавата. За останалото, чухме от записите.

266

РОДИНАТА НА РАДЕВ Е.

преди 2 години

СССР - КЛЕТВАТА КЪМ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР/СССР............... ДАДЕНА КЛЕТВА----НЕ СЕ ПРЕСТЪПВА..!!!

265

Анонимен

преди 2 години

256 Кой Бог, онзи, който номиниралата го партия, която той заяви, че никога няма да предаде БКП/БСП, трошеше с гюлета камбанариите на църквите, избиваше и преследваше свещеници и вярващи? Или на сифилистичната мумия в центъра на Москва?

264

до 286

преди 2 години

шшш ало смешен ставаш и досаден. Няма безплатни жилища в МО бе чук, редник генерал всеки плаща наем. Командващите нямат думата в жилищните комисии, най малкото че всяка година Военна полиция прави преглед на всички договори и се отчита на Военна прокуратура, както за квартирни пари коуто изплащат така и за настанените във ведонствени жилища.

263

Анонимен

преди 2 години

278 Има българи-мазухисти, обичат някой да ги лъже и да им продава котка в чувал. Освен всичко друго, президентът работи за руските интереси.

262

Анонимен

преди 2 години

и аз така си мисля че в Делиормана и Кържалито има мислещи хора и ще си гласуват пак за Радев.

261

Анонимен

преди 2 години

275 Радев се обади /чухме от изтеклите записи/, на шеф във ВВС, да скрие следите от назначената от Радев, на апетитни позиции негова любовница, сегашна съпруга, при това в държавно жилище без да плаща наем.

260

до 283, самозабравил

преди 2 години

се е кой, Баце визираш май, преял в прекия и косвения смисъл с властта

259

до Дулово

преди 2 години

той проблема е от оня очилатичкия лакей на Сокола Цонев. Той е свръзката с Гроб и се мъчи да ви изманипулират за кой ли път.

258

Истукан

преди 2 години

Знаете ли кой създаде ДПС? Бившото БКП или по-точно предателите в БКП дето направиха преврата. Те стоят зад ДПС. Сега Корнелия Нинова трябва да носи цялата тази отговорност от тежкото наследство.

257

Дулово

преди 2 години

абе тук хорицата са за Радев, Карадайъ като има проблем с Президента да не го прехвърля на обикновените туррци в България. И мам рода в Бурса и там като са се събирали им казали че Ердоган няма проблем с президента на България. Абе ний тур,ите не сме черни глави бе( овни) не ни подценявайте и ний мислим.

256

Анонимен

преди 2 години

много точно, случайно е попаднал Радев в политиката и обърка пасиансите на не случайните, демек свинските черва на които Доган благозвучно казва обръчи.

255

Студент

преди 2 години

за 274. Подкрепям те, макар че темата е много по-голяма. (Пиша също от чужбина)

254

Али

преди 2 години

Аз пък пиша от България и пак ще гласувам за сегашния президент.