213

ДА ВЕ !

преди 2 години

''Военен и политик не е съвместимо... ", а лекар и политик е ''съвместимо'' , СЪЩО СЪДИЯ И ПОЛИТИК ... ТАКА ЛИ ?Какви са тези измислени от герб , ПОЛИТИЧЕСКИ КВОТИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,.... А ?

212

нов ПРОЕКТ ...

преди 2 години

Вижда се новият проект : Радев , Кирил П. , Асен , ИТН , БСП ...Днес Мая се изцепи : "От името на партия '' НИЕ ИДВАХМЕ ...."!

211

Анонимен

преди 2 години

Последен валс, Г-н Радев! Вкара страната в политически, икономически и здравен хаос!

210

Питане !

преди 2 години

До 217 тролска дружина... Мога ли да попитам , КОЙ Е СЛУГА НА ЕРДОГАН И КРЕМЪЛ , БОРИСОВ , еЛИ Радев , ... САЩ кой определи като предател ???ЗАЩО ПОСЛАНИКЪТ НА САЩ , Х.МУСТАФА РАЗГОВАРЯ СЪС ВСИЧКИ ПАРТИИ,.... БЕЗ ''вожда'' на герб ???Радев е ПРОЕКТ на САЩ , ако не сте разбралЕ все още !

209

отровен

преди 2 години

И Свети Петър да е кандидат за президент пак ще бъде оплют от българите-то бива злоба, то бива подлости и т.н. ама само у нас може да с види подобно нещо. Дали ще е Радев или друг -важното е да е човек подкрепян и одобряван от повече от половината избиратели и такъв от който да не се срамуваме като застане до другите европейски политици. Все пак не сме президентска република за да се прехвърлят негативите на изпълнителната власт върху президента.

208

Анонимен

преди 2 години

Военен и политик е несъвместимо. Бих го посъветвал да спре да плямпа на всеки международен форум как не трябвало да има санкции за Русия, на това ли го учат червените агенти в президентството и ако е чист, защо не остави да бъде проверен от Гешев?

207

До тролската дружина

преди 2 години

До 217 тролска дружина: Истината е, че опорките ви са отдавна известни и никой не ги взема на сериозно. Дано поне Бойко има още пари да плаща за тролването. Не че ще спечели, но му идва отвътре.

206

питане !

преди 2 години

Аве тия от ДПС , защо не си вземат Мая , Дончева , и Бабикянците - марксиянци ?

205

Анонимен

преди 2 години

Реват, щото Кирил им спря хранилката от ББР!

204

Даа!

преди 2 години

Само ДПС и герб / с малки букви , защо са далече и от ДПС / са с/у Президента , който си ОСИГУРИ и 2-ри мандат , мнооОоого отдавна , защото е ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН , НЕ КОРУМПИРАН , ЧИСТ И ЖЕЛЕЗЕН !От герб не могат да се похвалят с такъв като него , СОРИ !

203

за ДПС ли ?

преди 2 години

Защо ЛИ електоратът на ДПС , отдавна гласува за ДРУГИ ПАРТИИ ? Не са ли се САМОЗАБРАВИЛИ и от ДПС , агенти , доносници , все от СОЦА ! С такива прави ли се промяна?

202

ГЕРБ

преди 2 години

Агитация ни започва от родопските села. Вече сме им събрали гласовете. Продължаваме напред към Пиринско.

201

Иван

преди 2 години

Браво на Карадайъ! Ще гласувам дубъл за ДПС

200

217 тролска дружина

преди 2 години

Много боли кога истината се казва- нали. Парашутист спуснат от Кремъл, с любовници и куп далавери- едно име- Радев!!!!!

199

Време за промяна

преди 2 години

Когото и да извадят ГЕРБ за кандидат-президент няма шанс срещу Радев. Ако можеше да спечели, Бойко щеше да предложи себе си, а сега се спотайва в Банкя. С него никой от другите парламентарни партии не иска даже и да говори,

198

анономен

преди 2 години

Колко трябва да си жалък да подкрепяш Радев? За берачите на ягоди и ония дето бършат дирници с немско Радев сигурно е месия))))))))))))) Тука обаче не гласуваме за него

197

анонимен

преди 2 години

В ДПС членуват доста българи , а тези , които наричате турци са с българско гражданство . Депутатите им са разумни хора и ако нямате някакви предразсъдъци ще се убедите.

196

До тролската дружина

преди 2 години

Пак ли започнахте с п'ростотиите: "Кремъл, Путин, зеления чорап, дрона, Деса-***, слуга на *** и т.н." Нещо ново да измислите?Какво казва президента: "Изборите трябва да се печелят с политики, не с компромати".Някой да не е съгласен?. Разбирам, нямате опорна точка и карате по "Всичко срещу Радев".

195

анономен

преди 2 години

Радев написа ли си речта за Довиждане!!!!!!!!!

194

Мара подробната

преди 2 години

До До Пак по опорката? Радев сключил брак в студентски град? Ще кажеш ли и кой им е кумувал. И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.