60

Анонимен

преди 2 години

Мъжът, когото убиецът Джо Байдън уби в отмъщение за терористичната атака на Ислямса държава на летището в Кабул и заедно с когото загинаха няколко деца, се оказа служител на американска хуманитарна организация, съобщава Fox News, позовавайки се на The New York Times. Както се оказа, той е товарил в своята кола не бомби, а бутилки с вода.

59

когато ЕС?

преди 2 години

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой има нужда от употребената мома България?

58

Анонимен

преди 2 години

Бившият американският посланик в Украйна Джон Хербст заяви, че САЩ ще наложат сурови санкции на Русия, ако Русия присъедини Украйна! Хербст подчерта, че санкциите могат да разрушат руската икономика.

57

Анонимен

преди 2 години

СССР като цяло беше в тежест за Русия. Какъв актив са тези територии, като първо - бяха по изостанали и трябваше да се провежда социална политика за тях, и второ - повечето ресурси бяха на територията на Русия. Геополитическите предимства бяха по-малко от недостатъците. Русия ще си върне териториите на които има руско население както Донбас и Осетия, а останалите да се присъединяват към когого си искат.

56

Анонимен

преди 2 години

Според украинеца Сергей Полунин Русия е най-свободната страна в света, както заявява в едно интервю пред Ксения Собчак. Освен това си е татуирал образа на Путин на гърдите и при всяка възможност го показва, а него по цял свят се редят на опашки да го гледат.

55

Анонимен

преди 2 години

Европа е гладна за газ и гладна кукумисирка се облизва за богатствата на Русия. Дедо ви Путин ще ви нахрани с газ, не бойте ся

54

Анонимен

преди 2 години

66 Не може да се договаряш, докато водиш военни действия в чужди държави- Нагорни Карабах, Южна Осетия, Чечня, Армения и докато превръщаш Източна Украйна в пепелища, избиваш невинни, докато анексираш украинския Крим. Докато се въоръжаваш, водиш срещу Запада хибридна война и дестабилидираш Балканите, докато се навесваш в изборите на чужди държави/САЩ/, една от които.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия не може да разбере, че е несправедливо да притежава такава голяма територия и толкова много ресурси и богатства които по право трябва да принадлежат на западния цивилизован свят. Западния цивилизован свят вече изпраща две делегации в Русия през 1812г. и 1941г. да я убедят в тази истина, но руснаците са *** и не могат да го разберат това нещо. А сега на западия свят му остава само да си пуска анимационните филми на Путин и да джавка по Русия докато не издъхне без ресурси.

52

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е мъртва напълно в държави като САЩ, Германия, Франция, Гърция и пр., които беше наложен ковид - фашизма и зловещия, анти-човешки експеримент, наречен задължителна ваксинация! В Русия задължителна ваксинация няма! Коя държава е по-демократична?

51

Анонимен

преди 2 години

Добрият градинар трябва да чисти бурените от корен. Так надо и тогава градината ще е чиста...

50

Анонимен

преди 2 години

Как може, да умре нещо, което никога не го е имало в Русия? От монархическия абсолютизъм, руснаците скочиха в комунизма. За първи път, Русия получи парламент "Дума", едва в края на миналия век, при Елин. Днес е в авторитарен парламентаризъм, при диктатора Путин.

49

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е уникална - За пръв в историята на запада голям геополитически играч или играчи не могат да бъдат унищожени с военни действия както беше по-рано. Путин неведнъж каза - дайте да се договорим. Но запада не си е научил урока от историята,ВСВ и всевъзможните "христови" походи, не може да се откажат от доминиране за да разговарят наравно с геополитическите противници. И така докато някое дете не им каже "кралят е гол". А днес тази фраза звучи така "а пистолет имаш ли"? Западът вече окончателно загуби военната си доминация, а след нея губиш всякаква друга доминация.

48

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е УМРЯЛА, ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПО СВЕТА.

47

Анонимен

преди 2 години

Който получава пари от чужди посолства и фондации, не би следвало да може да се кандидатира на избори

46

Анонимен

преди 2 години

В Русия при умрялата демокрация не разстрелват протестиращите срещу изборните измами.

45

Анонимен

преди 2 години

Голям проблем е тази Русия. Може би защото не щат хората да си дават природните богатства. Ей на запада им дава огледалца, мъниста ама те не си дават златото диамантите а и най вече енергоносителите. Жалки сте бе журнааля. Такова нямаше и в работническо дело навремето

44

Анонимен

преди 2 години

На Путин едната дъщеря живее в Западна Европа,а на Лавров дъщеря му живее в Щатите...що ли?

43

Анонимен

преди 2 години

Защо всички руски политици от най-високо ниво имат освен руско поданство и поне по едно западно? Нашите политици си изпращат децата на Запад да учат, руските политици си изпращат целите фамилии плюс любовниците.

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ успя да ликвидира СССР без да се занимава с военни действия. А когато САЩ наложи санкции, Русия не може да направи нищо освен да почне да се репчи с оръжията и. Но това не помага, руснака иска да заживее в Америка и да е свободен.

41

Рокфелер

преди 2 години

Тя "демокрацията" в умрял по целия свят.