20

Живко

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?

19

Анонимен

преди 2 години

Белорусия сключи договор за закупуване на военна техника от Русия на стойност близо 1 милиард долара който вкючва над 20 изтребители, бойни въртолети и ракетни комплекси Тор-М2 които могат да унищожават всякакъв вид летящи обекти от дронове, до ракети и изстребители.

18

Живко

преди 2 години

Моля и помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?ю

17

ВИЦ

преди 2 години

От Русия избягаха Политици като нашите Братя Галеви , Татяна Дончева , Мая Манолова , Борисов . Русия се нарежда на по-добри позиции от България за свобода на словото , спазване на човешките права и съдебна система . Ядец - щом четете DW .

16

Анонимен

преди 2 години

Бившият американският посланик в Украйна Джон Хербст заяви, че САЩ ще наложат сурови санкции на Русия, ако Русия присъедини Украйна! Хербст подчерта, че санкциите могат да разрушат руската икономика.

15

Анонимен

преди 2 години

Русия разположи С-400 в Белорусия.

14

Мда

преди 2 години

След тотално фалшифицираните избори в САЩ,е ясно едно-демокрацията НАВСЯКЪДЕ се ликвидира.Къде по-видимо,къде потайно.

13

F-16 Block-70V

преди 2 години

Белорусия сключи договор за закупуване на военна техника от Русия на стойност близо 1 милиард долара който вкючва над изтребители, бойни въртолети и ракетни комплекси Тор-М2 които могат да унищожават всякакъв вид летящи обекти от дронове, до ракети и изстребители.

12

Българин

преди 2 години

Имаше по едно време някакви проблясъци, по време на Елцин и Горбачов, но КГБ-ската марионетка Путин ,ги върна десетилетия назад! "По-демократични" от него са Мадуро , Ким Чен Ун, Лукашенко..., някои Ислямистки хабитати, но и те има какво да научат, от руската "демокрация"!

11

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че скоро ще взимаме заплати по 1-2 милиона евро както в Германия преди идването на Хитлер на власт, банките печатат пари на корем заради ковид-19, има в изобилие за всеки. Пари много, стоки малко. Лошата новина е, че тогава Русия още излизаше от кризата и гражданската война и едвам-едвам се оптиваше да си стъпи на краката от опустошенията на гражданската война, докато днес Путин организира прожекции на анимационни филми.

10

Анонимен

преди 2 години

Русия- 17 млн. кв.км. затвор.

9

Хомосексуалист

преди 2 години

ЕС гласува да въведе хомоксексуални бракове в Русия. Ако Русия не промени конституцията си и не въведе хомосексуални бракове ЕС ще наложи сурови санкции на Русия. Санкциите могат да разрушат руската икономика. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най-въглеродно неутрални бракове защото не произвеждат деца които отделят въглеродни емисии. Трябва да помислим как да спасим планетата от човешката дейност, Русия бълва въглеродни емисии които предизвикват климатични примени.

8

Анонимен

преди 2 години

Значи е като България и тука Само евроатлантически партии трябва да се избират. И едни евроатлантици да сменят други за да не се промени нищо . В Европа е точно обратното там има основно евроатлантици и партии против еврог.ейсо робство. А от другата страна дори да са за ЕС някой партиите на ЕС са против нато като например зелените в Германия. Тука ни се дава много партии но само от същото еврогей.ско го.в.но което унищожава България и не иска промяна а продължаване на ,,членството,,

7

Професор Пръц

преди 2 години

Тя,демокрацията там не умря ли още с Октомврийската революция...КПСС...КГБ?Къде всъщност скриха мумията на Ленин?

6

Анонимен

преди 2 години

В най-скоро време САЩ ще унищожи икономиката на Германия много по ефективно отколкото Германия унищожи икономиките на Гърция, България, Румъния и Прибалтийските републики.

5

Анонимен

преди 2 години

Холандски депутари обсъждат с руската опозиция как най-ефективно да ранят Путин и да въведат демокрация в Русия. "Видео-пранк с Парламентом Нидерландов" и същото на английски "Video-prank with the Parliament of the Netherlands (Eng)"

4

Пустиняк

преди 2 години

Русия и демокрация. Кога?

3

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ПЪЛЕН ФАРС!!! СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ СА ИЗЦЯЛО ОТ ПУТИНИСТИ , ПРОТОКОЛИТЕ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ, НЯМА НИКАКВИ НАБЛЮДАТЕЛИ, ОБЯВЯВАТ КАКВИТО ИМ СКИМНЕ РЕЗУЛТАТИ, А АКО НЯКОЙ ПОИСКА РЕВИЗИЯ ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ТЕРОРИСТ И ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА!

2

Джо

преди 2 години

Отдавна умряла и вмирисана е, като бледия молец който ги управлява!

1

ЕС гласува

преди 2 години

ЕП: Еднополовите бракове трябва да бъдат признати в целия ЕС. Европейският парламент прие резолюция съпрузите от един пол да бъдат третирани като разнополовите двойки!