80

Анонимен

преди 2 години

Холандски депутари обсъждат с руската опозиция как най-ефективно да ранят Путин и да въведат демокрация в Русия. "Видео-пранк с Парламентом Нидерландов" и същото на английски "Video-prank with the Parliament of the Netherlands (Eng)"

79

Нормално

преди 2 години

Как може демокрацията в крепостна Русия да умре, като там никога не е имало демокрация. Навремето руският цар отмени крепостното право, но болшевиките през 1917 г. отново го въведоха, та до днес и то с много убийства. От залпа на Аврора до разпадането на измисления СССР са убити 130 милиона руснаци.Така Русия никога не е излизала от феодализма и няма и да излезе.

78

Анонимен

преди 2 години

В Русия много фирми включват в рекламните си клипове заявления, че като част от политиката на фирмата е противопоставянето срещу ЛГБТ движенията, хомосексуализма и европейските ценности и застъпват за традиционните семейни ценности.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Сергей Полунин е талантлив балетист,но и умен кариерист.Той много добре разбира,че руският пазар на изкуствата е много по-голям от украинския.Само че да имаш възможност да се изявяваш в Русия трябва да си проправителствено и пропутински настроен.Така че хвалбите на Полунин са разбираеми,що се отнася до татуировките му,то те са личен избор.Някои татуират Че Гевара,някой Христос,някои любима звездна личност.Той татуира Путин,за да се прави на интересен.

76

Анонимен

преди 2 години

Русия е друга цивилизация - уникална и самодостатъчна.

75

Анонимен

преди 2 години

мноого болни мозъци има, все Русия им е виновна. Гладен и умрел от студ ще ходи ама с руска газ няма фа си изпече хляба и няма да си сгрее жилището. Боолни папагали.

74

Анонимен

преди 2 години

39 Новичок ти е много демократичен, нали?

73

Анонимен

преди 2 години

Моята прогноза: Партията на Путин печели с 99,99%. Изборни нарушения не са засечени. Всичко протича гладко, спокойно и най-вече - демократично...

72

Анонимен

преди 2 години

81 Западът ако изхвърли Русия от световната финансова система SWIFT , с Русия е свършено.

71

Анонимен

преди 2 години

Газпром на кръстопът: Европа ще гълта газ и за 1000 долара, но какво ще остане за Русия?

70

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е УМРЕЛА ОТВСЯКЪДЕ

69

Анонимен

преди 2 години

На спотовия пазар на газта Украйна предложи допълнителни 63.7 милиона ежедневни кубаметра руска газ през нейната газопреносна мрежа с транзитни такси, но странно защо на аукциона никой не се яви.

68

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

67

Анонимен

преди 2 години

За първото полугодие на 2021 Газпром е релизирал оборот от 9.7 милиарда долара. Благодарение на ЕС който се отказа от фиксирани цени на газа 127$ по дългосрочен договор, през 2021г с високите цени на газта Газпром успя да компенсира всички загуби поради забавянето на Северен поток 2. Русия е благодарна най-вече на Полша която възпрепятстваше сделката за фиксирана цена.

66

Анонимен

преди 2 години

Русия е гигант на глинени крака, поддържан от запада.

65

Анонимен

преди 2 години

Русия завърши Северен поток 2. Съдът в Дюселдорф отхвърли искането за освобождаване газопровода от разпоредбите на ЕС, тоест газ по него няма да потече. Цените на газта експлодираха, зимата ще минат 1000$. Брюксел реши, че Русия трябва да продаде 50% от СП2 за да изпълни разпоредбите на Съюза. Изправен пред меката сила на ЕС Газпром беше принуден да остъпи и обяви, че е съгласен да продаде 50% от такъв ликвиден актив като СП2 срещу придобиване на 100% от акциите на BOSCH, AEG, Siemens, Порше, Фолскваген, Мерцедес и БМВ. Европа е спасена, няма да студува зимата.

64

Анонимен

преди 2 години

Русия ако врътне кранчето и с ЕС е свършено.

63

Анонимен

преди 2 години

Русия, тюрма народов. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

62

Анонимен

преди 2 години

70 Това е така, защото единствено Русия не освободи своите колонии, при окончателния разпад на Световната колониална система, през 60-те на миналия век. Защото руските колонии граничат с Русия. Руснаците заличиха и продължават да го правят, цели народи и етноси. Ако не бе западът, да им даде пари и ноу хау, технологии, щяха да съсипят още стотици декари непокътната природа, от нашата планета, извличане суровини, по най-вандалски начин, избивайки се помежду си. Днес, са заплаха за свободния свят.

61

Атаман Сирко

преди 2 години

Русия си пасува както винаги, пред жужин - путин.!.