40

Анонимен

преди 2 години

У хубавата Русия никой български политик не ще да си изпрати детето а само се натискат за Западна Европа и САЩ. ЗАЩО, БРЕ! Ноали било хубаво. Нинова къде ти е синчето? И защо като завърши отиде да работи у Ню Йорк?

39

Анонимен

преди 2 години

В Русия има много милиардери, които ограбват руснаците. Цяла Русия мрази Кремъл и олигарсите си, но българските русофили ги обичат повече от майка си. Нека докторите се заемат!

38

Анонимен

преди 2 години

Комунистически Китай има БВП на глава от население от 10 хил. долара. Капиталистически Тайван, който е населен от китайци капиталисти има БВП на глава от население от 56 хил. долара. Света смята в долари, а не в рубли, обърнете внимание на това.

37

Анонимен

преди 2 години

В РУСИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ САМО В ПОСОЛСТВАТА НА САЩ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ

36

Анонимен

преди 2 години

Аве защо къщата на Филип Киркоров е за 10 милиона долара в Москва а Мишо шамара който избяга в САЩ кара такси ? Нали е лощуу у Росията ??? Някой да не на лъже пак ? Щото тока и бензина са два и половина пъти по евтини там на лошутуу

35

Анонимен

преди 2 години

Южна Корея, която е сателит на САЩ има по-голяма икономика от Русия. Русия не може да се мери дори със сателитите на САЩ.

34

Анонимен

преди 2 години

хах щели да заминат младите на запад, и като заминат какво, чакат ги с места в университетите с апетитни места във фирмите и евтини квартири.....дръжки,ще идат и ще се върнат в "Тюрмста"

33

Анонимен

преди 2 години

Руската икономика се крепи на полезни изкопаеми- газ и нефт. Полезните изкопаеми са по-малко от 5% от американската икономика.

32

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на американеца- кариера, къща в предградията, семейство, нова кола. Мечтата на руснака- Зелена Карта.

31

Мартин

преди 2 години

При всяко положение е по добре отколкото либерално тип ДБ и Раданчо родоизменника.

30

Анонимен

преди 2 години

всичките антируски папагали, да ви питам вие в Русия кога бяхте....в руски хипермаркет да видите цени и стоки. Цената на тока, горивата, битова газ какви са....хабер си нямате.....и тези приказки за МРЗ в Русия колко била. Да по малка от Бг но покупателната способност с тези пари тук и там е в полза на Рашките. Руските пенсионери седят зимата на топло за разлика от нашите коуто си спират парното щото ще умрат от глад ако имат топло.

29

Отговор

преди 2 години

До 35 Ицко, ако в Русия отпаднат визите за Европа, поне половината от младото население да са се изнесли от "тюрьмата на народите"! Като гледам, половината свят мечтае да заживее в Щатите или Европа, а до Русия даже и децата на нашите болшевишки вождове ,не желаят да помослят дори! Ама ти си вервай!

28

Анонимен

преди 2 години

поредна папагалска статия , ама на Путин му дреме. Когато реши тогава ще си замине.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако не.После тичаш и ревеш мирно стояло,не би сопа видяло.Бориш се за родината си ама тайничко я продаваш за едни мангизи.После ревеш като малко дете на което са взели играчката.Бъди патриот бре.

26

пецата

преди 2 години

в Русия има повече демокрация от западния фашистки концентрационен лагер ала арбайт махт фрай , никой не показва бедните немски пенсионери как ходят и събират кенчета и бутилки да връщат на автоматите и да свържат двата края ама пропагандната машина в германистан е ултра добра и никой няма да покаже мизерията, мафията и бандитизма в западните държави а тя е десеторно по голяма от Русия а за демокрация даже по добре да не се поменава във фашисткия запад, това им завеща проклетия гьобелс

25

Анонимен

преди 2 години

Защо въобще продължават да се преструват, че правят избори...

24

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименРуската икономика не може да бъде разрушена,защото не е икономика в западния смисъл на думата.От 2014 я разрушават и още си е цяла.Впрочем,тя работи по-добре в условия на война,отколкото в мирно време.Национална особеност.

23

Анонимен

преди 2 години

В Империята на Злото гласували! И що?

22

Джо

преди 2 години

Беларуския диктатор взе заем от руския, за да му купи остарелите оръжия А белорусите ще плащат сметката.

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва да продължат икономически, а следователно и политически, да доминират на световната арена, което може да се постигне чрез използване на природните ресурси на планетата, но без възникване на политически проблеми. За целта трябва да се разрушат държавните структури в съответните страни и да се създаде политико-икономически хаос.