197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 - Ще отпаднат както в Англия и Дания, ако хората станат по-дисциплинирани и се съобразяват с мерките, и ако престанат да вярват в небивалици за ваксините. То не беше 5G чип, не беше пробиване на мозъчни мембрани. Протести трябвало, не, трябва повече мислене.

196

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, сега трябва да се намеси държавата и да се види, как са наети останалите 200-300 хиляди работници? Все пак, информацията е дадена от най-високо ниво. Дали не се дължат социални и здравни осигуровки за още 200-300 хиляди души?... Дали около 100 000 работници не получават социални помощи?...

195

Анонимен

преди 2 години

То и според НАП правят по 3 лв оборот дневно, ама искат обещетение за 1000 лв дневно. Отделно не виждам какъв е проблемът с работа на 30 или 50% капацитет, след като за цял ден си имал 1 маса с 2 кафета

194

Анонимен

преди 2 години

До 207. А за какво им намалиха на ресторантьорите данъците? А за какво им дадоха финансови облекчения? Това стана като компенсация за това, че ги затвориха. Протестът на тези хора и техни колеги от туризма не е за това да искат преференции в пари, а за това, че ги затварят. Това са хора, които са способни да се издържат, за разлика от медиците, които са една финансова черна дупка.

193

Анонимен

преди 2 години

Секторът работи на сиво

192

Някакъв

преди 2 години

Да стягат. Бе заведения няма да умрем. Да работят градините и училищата. Другото не ме интересува.

191

Анонимен

преди 2 години

По-добре да блокират рзи-тата и министерството на здравеувреждането.

190

krivak

преди 2 години

тоз да вземе първо да си измие мазната коса, кое му е заведението да знам да не ходя, че като гледам какъв е гнусен представям си каква е хигиената в заведението му

189

до 216 казва се

преди 2 години

Толкова си *** .че чак не може да го осъзнаеш ! Напиши го като само за хора чели Винету до средата ,

188

КАТЕГОРИЧНО

преди 2 години

България е дома на Дънинг-Крюгер синдром !!!!!!!

187

Анонимен

преди 2 години

Приятел кебапчия си купи нов Мерцедес и отвори второ заведени с помощите за ковид кризата. Споделя, че ако не са били мерките и помощта от държавата тези пари с нормална работа не може да ги изкара и за 10 години.

186

Най -либералните....

преди 2 години

.... мерки били във Бг. Най либерални за администрацията и другите които не ги затварят ,а им дават и повече защото били на първа линия примерно полицията и мн други който НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ! Бойко им даваше всякакви бонуси ,че ако се наложи да има система ,,зад колоните,, когато безмислено блокираха държавата . ВЪВ този бизнес и придружаващите го са предимно млад народ -- ще го търсите във чужбина обезкървихте държавата само със пенсионери и милиционери не става и ще се усети. .

185

Анонимен

преди 2 години

Този е направо Ковид Варварина

184

Анонимен

преди 2 години

Някой попита откъде ресторантьорите ще вземат парите за глобите си. Отговарям - няма да си плащат глобите. Тоест ще постъпят като лекарските фашисти и просто няма да плащат. Болниците имат около 700 милиона лева дългове. Откъде ще ги вземат? И пак отговарям - ще ги вземат от инфлацията, която ще удари по всички ни, ама буквално по всички ни, че може и по децата ни.

183

Я

преди 2 години

Стига са мрънкали и да сменят тоя дето ги представлява, че е много неприятен!

182

Анонимен

преди 2 години

алилбегов премиер

181

До210

преди 2 години

Абсолютно !!!!Няма друга нация в света,в която обществото й да разбира от всичко !Хахахахаха

180

Анонимен

преди 2 години

Плаши Пейо гаргите.

179

Анонимен

преди 2 години

Ние сме нация, масово засегната от Дънинг-Крюгер синдром. Едва ли има други, в толкова тежко положение както българите.

178

До атака форевър

преди 2 години

Как си оживял до сега с тази куха глава бе ???!!