237

Пян_Гъ ДО 269

преди 2 години

До Анонимен 269: Искам дави помогна да мислите малко по-аналитично. Вярно е, че доста заведения укриват (поне част от) оборота, обаче управляващите - в случая Радев и хората му - не могат да игнорират проблема. Всичко се пише на *ъза на властта. В сектора са ок. 500 000 човека. Нека 100 000 успеят да се уредят другаде. Ами останалите 400 000? 1/4 от тях да висят седмица на палатки и огньове пред президенството и РАДЕВ И С-ИЕ СА ЧАО! И тогава никак няма го грее това, че някои са крили оборот?

236

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че повечето от собствениците на заведения са за оплакване. Свикнали са на големи печалби и много висок стандарт. На тях изобщо не им пука за служителите, които им работят на минимална заплата и каквото изкарат от бакшиш. Именно бармани, сервитьори и тнт се нуждаят от подкрепа, не кръчмарите.

235

Анонимен

преди 2 години

Ричард Мазната брада да си протестира колкото иска!

234

,,,,

преди 2 години

До Пешо 268 Особено като гледаш този Ричард ,колко нечистоплътно изглежда...

233

Пян_Гъ

преди 2 години

До toy: Логика на *** пролетариата. Пич, и да отнемат апартаментите на хората, на теб - в случай че нямаш - няма да ти дадат, освен ако не си висш партиен функционер. Както си беше през соца. Не лежи на тази кълка, ами почвай да работиш. Нищо друго няма да ти помогне.

232

Анонимен

преди 2 години

Идеално е измислено бе - компенсация на база на оборота - всичко е цифрово, всичко е в нап - лесно може да се сметне. Заплатите и те са с платени данъци и осигуровки. Защо сте недоволни ? В никакъв случай не мога да заподозра че е защото укривате данъци и плащате заплати под масата.

231

Анонимен

преди 2 години

До "При Бойко беше добре" - това не е нито дребен нито среден бизнес, това са тариакти които не плащат данъци.

230

Анонимен

преди 2 години

Вируса има работно време и се вихри след 22 часа.

229

Пешо

преди 2 години

За 15 години съм стъпвал 10 пъти в смръдливите им заведения и то по принуда за да уважа приятели които все още се впечатялват от кочините които наричат заведения и то за "хранене".

228

При Бойко беше добре

преди 2 години

Нямаше проблеми за дребния, средния и едрия бизнес....... Който си може, си може.....!!

227

Ст@м@т

преди 2 години

Палячовци. А тоя на снимката поне да си беше постригал КЕЧЕТО което е пуснал през 1989г.

226

Анонимен

преди 2 години

Някои май така и не се усещат, че идеята е да се съсипе малкия и средния бизнес, за да има монопол и съответно - контрол. За да няма Лидъл, Била, Кауфланд и квартални магазинчета, а един единствен - Магазинът! Както и Аптеката, Болницата, Ресторантът, Хотелът, Авиолинията и т.н, които вече могат да си правят каквото си искат - да вдигат цени и да налагат жестоки рестрикции, защото са монополи.

225

До Гиб Мелън

преди 2 години

Мълчаха, защото щеше да им го набучи с 200 до сливиците.

224

Анонимен

преди 2 години

Като измре народа , да видим кой ще ходи по ресторанти и дискотеки!

223

boje

преди 2 години

До КънчоКънчо, ела да постоиш на крак едно 18 часа и да понасяш психическите отклонения на още 100 -200 души на ден, като твоите, да видиш минимална работа, и отивай на бойкот после коте :*

222

СПЕЦОВ ОТ НАП...

преди 2 години

До "Педро от Каракас"....... - - - - - Искам теб да спукам.....

221

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват ресторантьорите и сивия им сектор. Видя се, че държавата се издържа от заможните хора със заплати много над прага, които честно и почтено плащат осигуровките си. От там насетне всякакви сиваци с укрити доходи по никакъв начин не ме вълнуват. Да ги затварят и да измират от глад по улиците. Читавите заведения ги видяхме всички кои са- не смогваха от поръчки по време на големия локдаун миналата година.

220

toy

преди 2 години

Радев трябва да установи диктатура и пълна национализация на всичко. Който има повече от един апартамент-отнема се в полза на държавата. Заведенията да се превърнат в работнически столове за изхранване на работещите. Изхранване на смени - първа смяна от 17 ч. до 18 ч., втора смяна от от 18 ч. до 19 ч. Този може да го назначат за чистач в някой по-централен работнически стол. Протести?!??!

219

Гиб Мелсън

преди 2 години

При Винету 1 мълчаха като питки. По-ниски от тревата. Затворени напълно, без компенсации. Сега имат право да работят на макс. Само ги ограничават до 22ч и щели били протести да правят. Сега са по-смели и от най-смелите.Май някой им плаща да протестират. Дали не е някоя партия, която се чуди как да си изхарчи парите получени за глас за Винету?

218

toy

преди 2 години

Тоз дето бил голям любовник и е..ч и така се е издигнал, май се появява вече къпан. Не е толкова мазна косицата. Браво!