217

ЧИЧО, КЪДЕ Е МУНЧО?

преди 2 години

ЗА З МЕСЕЦА - РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА....................... О С Т А В К А..!!!

216

Педро от Каракас

преди 2 години

Ако НАП ги спука от проверки за данъци и осигуровки сами ще затворят!

215

Анонимен

преди 2 години

Аз също благодаря за правописната забележка.

214

до 251

преди 2 години

Братле, хубаво ги обиждаш, но нека ти кажа, че се пише скудоумен. Благодаря!

213

Анонимен

преди 2 години

Шест часа в класна стая. И това всеки ден от понеделник до петък. Пет дена от седмицата на лекции или упражнения - от понеделник до петък. Най малко пет дена от седмицата касиер в магазин - минават всякакви. Ами цеха, Ами офиса, Ами болницата дори - там инфекциите врат и кипят. Ами метрото - какво като са с маски. Целият социален живот криене по-малко рискове и огнища на зараза. Но ресторантите им виновни. Лекари, не само сте медицински фашисти, но и скодоумници!

212

до 249

преди 2 години

Не е длъжен. Може да си гледа. По- удобно му е да си купи от супермаркетите. Все пак, има избор, не е задължително.

211

българин

преди 2 години

До: номер 240 (Реро) Тебе па кой те е щавил та да ревеш бе нещастно човече??? Някой да не те е карал насила да ходиш на ресторант???Ако ти се вижда скъпо - седи си дома, готви си и си яж домашно сготвена манджа!!! Ревеш срещу ресторантите, а не ревеш срещу непрестанно повишаващите се цени в супермаркетите от които в крайна сметка си длъжен да си купиш за да не седиш гладен.

210

питам

преди 2 години

Питам! Кой ще им даде пари?! Кажете ми?! Кой ще ги издържа?! Досега ни изучи българската социалистическа партия! А сега кой ще ми даде пари?! Кажете ни! Отговорете! Или мълчите?! Позорно мълчите?!

209

до 242

преди 2 години

Четенето с разбиране не ти се отдава. Прочети го пак. А който не харесва черния хумор е расист!

208

Анонимен

преди 2 години

В тази държава никои нищо не спазва. Вие господа кръчмар защо не спазвате мерките. Защо когато всичко беше под ключ вие пак работите нелегално и взимате и пари във вид на помощи?

207

до 239

преди 2 години

Добре ще е ти да видиш някакви уроци по български език.

206

до 238

преди 2 години

Това и на тебе може да ти се случи-- особено след като го пожелаваш на другите .

205

реалнафантазия

преди 2 години

Играем си на държава! А обикновено след много топло лято идва много студена зима. Как ще изкарат и тази година бедните? И политиката на новите се оказа фалш! Кой има изгода държавата да се тресе по всички фронтове? Някой желае нейният фалит?? :)

204

българин

преди 2 години

До: номер 228 "Протести трябвало, не, трябва повече мислене." А ти знаеш ли историята за една патицa, която дълго време мислила, мислила, и накрая взела че умряла? Да не стане и с тебе така от много мислене? Като опре ножа до кокал ще видиш едно мислене та свят да ти се завие, ще видиш кон боб яде ли!!! Протести до дупка му е майката!!!

203

Анонимен

преди 2 години

Чалгаре, като искате чака-рака, отидете и чакайте пред онкологията.

202

Анонимен

преди 2 години

До 226. Проблемът е, че наблягаш само на тези ресторанти с по една маса и две кафета, които фалират. Но има и други, които процъфтяват. А огромнато част от тях просто съществуват без да тежат за нищо нито на бюджет нито на социални помощи. А масовото затваряне на сектора води до масови фалити, ето това е проблемът. Ще фалират и тези, които знаят как се върти и се развива ресторант, ето това е проблемът. А те с нищо не заслужават това.

201

Платените

преди 2 години

Видяха ,че затварянето не може да се защити по здравен път и отлконяват темат към данъчното . ТОя Кацата да не е данъчен бе Аланкольовци ? КОй колко плащал за здравни,А КОЙ КОЛКО КРАДЯЛ ОТ КАСАТА И ТОЧЕЛ,,,,

200

Факт

преди 2 години

Браво, пълен игнор на медицинските фашисти на държавна заплата, опитващи са да наложат терор над нормалните хора.

199

Анонимен

преди 2 години

Още по-добре ще е ако включат в протестните си действия задължително плюене в супата на ваксинираните. Щото като погледнеш, само ковидзомбитата са за затваряне и мерки. Нормалните не искат такова престараване заради хрема!

198

Аман бе

преди 2 години

Ненаядохте се, цяло лято ви търпяха завденията да са пълни на 150 процента въпреки мерките сеа ривете