177

До Анонимен

преди 2 години

Да бе да. Така са се реализирали ресторантьорите, че все някой им е крив - и ДДС-то им намалиха, и кръчмите не ги затваряха непрекъснато - все вой, че нямат пари и ще фалират. На мен що не ми намалят ДДС-то на 9%? И за мен е криза, и аз семейство храня.

176

не ме интересуват

преди 2 години

ТИЯ--- па пише пост след пост срещу тях ! Има една стара истина като не можеш да направиш добро поне не прави зло ! Вземи подкрепи хората ,като не ходиш на ресторанти --не ходи , ама да плюеш нон стоп всичко -добре е да се прегледа човек . Как може да пишеш постоянно за нещо което не те интересува ?

175

Анонимен

преди 2 години

До ATAKA_FOREVERЕ, ако ги затворят от къде ще пазаруваш , бе!

174

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите няма да ходят в Ковид отделенията, те са хора които не тежат на никого с бюджетни субсидии и са избрали професия, в която се реализират напълно достойно. Но ако на някой велик ковидор от Ковид отделенията, който е просто един бюджетен поплювко, му е писнало, то защо той на свой ред не си опита късмета в ресторантьорския или в туристическия бранш за нова работа.

173

Анонимен

преди 2 години

Тази държавица никога няма да се оправи.Нито Борисов,нито Кацаров могат да угодят на всеки.Порблемът е,че всеки профан открито и нахално претендира с мнението си и го налага за норма и коректив,държейки се все едно е институция.Колко прекрасно щеше да бъде ако разбирахме толкова от нещата,които ни е работа да разбираме.Тук,братко,заварчиците станаха вирусолози,шофьорите -математици и строителите-микробиолози.Учени ,бряяяях тоя ФБ.Там пишело,че до 2025 всички ваксинирани ще умрат...Напред ,народе

172

Darth shadow

преди 2 години

Няма ресторант който да приключи работа в 22.00 ч. А на тези които постояно плюят по ресторантите и кафенета, защо ходите някой насила да тегли, стойте си в къщи пред телевизора..

171

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Затворете Лидъл, Кауфланд и Практикер.Ограничете Билла и мр.Бриколаж......Също и Бензиностанциите.Шел, Лукойл и там има опашки Бутане и т.н.След това Всички чужди Вериги..магазини..И ЕДВА ТОГАВА - Заведенията....Хайде да Ви видим...значи на Ресторант се заразяваМ...апък в КАУФЛАНД НЕ!??? БРЕХ ЧЕ ВИРОС????

170

Анти Вакса

преди 2 години

Една порция шишчета и две кебапчета моля и една малка домашна ваксина.

169

SS

преди 2 години

да се, ама на т.нар "есторантьори" не им минава през акъла, че преди да блокират каквото и да било, ще им наложат разнообразни глоби за неспазване на анти-ковид меркита. Ха да видим как ще изкарат парите за заплащане на глобите, като ходят да блокират кръстовища и магистрали... А нищо чудно, ако много буйстват, да изядат и някой тупаник от полицията

168

Анонимен

преди 2 години

Още протести трябва. Всички мерки да отпаднат като в Англия и Дания. Безапелационно.

167

Анонимен

преди 2 години

Чудна работа сме Българите, нямай-либералните мерки и пак недоволни.Нещо напоследък спряха да ни сравняват съсъ Шведите. Там отдавана можеш да посещаваш магазини, ресторанти и т.н. само със сертификат и с ограничен капацитет.

166

До Анонимен

преди 2 години

В Take-away не оставят бакшиши и се работи на реална заплата. Това им е проблемът на ресторантьорите. Останалото са дрънканици.

165

Пишете срещу --

преди 2 години

тези бизнеси като че това са само някакви мутренски ресторанти -- ама във този бизнес има огромен СЪПОРТ-бедни жени си вадят допълнително като мият чинии ,охрани подръки на всякаква техника ,хигиенисти,огромен брой доставчици и производители на какво ли нее ! Как със лека ръка ги изкарахте 2-*** със ланци --това е отвратително изопачаване на истината срешу пари ,хитрос да се раздели обществото и да не се получи единомислие ,пишете мръсотии срещу пари ,а вируса си е вирус Кацата вън !

164

Огне Борец

преди 2 години

Борбътъ праи ранътъ.

163

Анонимен

преди 2 години

На тези, които ме заляха с червена боя, за афишираната от мен полезност от ресторантите, ще им кажа просто, че никой не ги кара да ходят на ресторант или на публични изяви. Ако ги и страх от ресторантите, могат да се ваксинират. А ако ги е страх и от ваксините, могат да... Могат да ни оставят без присъствието си на този свят. Нямаше ваксини и лечение, затвориха ресторантите; сега има 4 ваксини по избор и без пари, както и опит в лечението, но пак затварят ресторантите. Аре сиктир бе!

162

Анонимен

преди 2 години

Специално за заведенията с храна...доставките и take away-a си работи? също така не могат да работят само след 22/23? какъв е толкова проблемът?

161

До 186

преди 2 години

А ти много приятен ли си ??

160

Анонимен

преди 2 години

На ресторантьорите като са им малко парите, да ходят доброволци в ковид отделенията.

159

Истината е само една

преди 2 години

Свобода или Борба !!!

158

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с тия. Не ме интересуват. По-важен е живота ми. Да обявяват фалита и да се спре с тази мъка.