257

Анонимен

преди 2 години

Нощните "заведения" = свърталища на жендер общността

256

Анонимен

преди 2 години

Нощните заведения за вредни за вяко едно общество.

255

Анонимен

преди 2 години

Това е са мерки ,а нормално работно време за ресторант.Кой вечеря след 22 часа.Малко да се спрат,че се вижда политическа реакция.Когато ги затваряха напълно нищо не правеха.Същото важини за земеделците.30 години имат проблемими сега решиха да стачкуват.

254

До 279 Явор

преди 2 години

"Ресторантьорите и клиентите саботират нормалния живот..." "СЕГА СА ГОТОВИ ДА ИЗВЪРШАТ ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УЧЕНИЦИТЕ, ОБРИЧАЙКИ ГИ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ." Ти си за психиатър! Чудовищно престъпление е ако децата са присъствено, точно сега при делта щама, който е опасен за деца! В момента сме на 1во място по смъртност и това да разболяваш деца и обричаш на смърт учители и родители, заради "присъствено" е чудовищно престъпление!С онлайн, ще бъдат предпазени и децата и много хора!

253

ББ

преди 2 години

за какви забрани говориш бре...я *** в гърция за да не можеш да излезеш от затвора...у нас...боко ви ползва...къде има КПП-та,за да можеш да тровиш хората...трябва да обречем Народа си на смърт от вируса ли!иска ти се отстояние...1.5 метра стол от стол...ваксиниран персонал...и точите...пари...от 40-60...това е война бре...и се правите,че не разбирате,нося си каракулака от дядо...пък ти ела и ме блокирай...ограничи правото ми на движение...кръчмарю на боко!

252

Анонимен

преди 2 години

Намалиха им ДДС,повечето си вдигнаха цените.Храна и обслужване,масово под всякаква критика.Понятието хигиена по заведенията е нещо като ядрена физика за първокласник- не кръгла нула, а минус нула,за маски поставени от персонала да не говорим.Дистанция между масите - непознато понятие. Еми няма да ви стъпя в кръчмарските дупки.

251

Анонимен

преди 2 години

Недоволни са, не защото искат принудителната ваксинация, а защото са вече притиснати в ъгъла и вече нямат избор какво друго да кажат...

250

Анонимен

преди 2 години

Днес не подкрепяте ресторантьорите, утре ще дойдат с иглите върху децата ви... ----///---- Ти не четеш ли, че ресторантьорите са недоволни от "провалената ваксинация"? Те искат сички да се набодем.

249

Анонимен

преди 2 години

Само като си помисля, че Тулупа им е сводничил на тоя клоун и медузата Сачева, като си представя просташките му шегички и се потрисам...

248

Анонимен

преди 2 години

Масово кръчмите си работеха на предните затварания. Заключваха се и седяха по нощите. И тогава не плащаха никакви данъци и не издаваха касови бележки. Сега ще стане същата работа. За дискотеките където пък още на входа ти дават хвърчащо листче срещу такса вход което няма нищо общо с касова бележка да не говорим. Ама те са защитени от разни хора и никога не се отчитат. Тъй че тези дето работят след 22 часа да не реват. Всички им знаем далаверите.

247

Анонимен

преди 2 години

80% от кръчмите да перални на мръсни пари, проституция и дрога. Не бачкат кръчмите не работи пералнята. Да не говорим че са и места за пласиране на дрога и ***.

246

Анонимен

преди 2 години

Предлагам им да си самозапалят вмирисаните кръчми в знак на протест с един удар няколко заека ще ударят!

245

Тим

преди 2 години

Няма затваряне просто ще работят с 30 процента капацитет и работно време от 7 до 22 часа

244

Анонимен

преди 2 години

Полицията да си свърши работата поне един път, всеки си прави каквото иска. От къде на къде ще затварят улици 1% хора, та покрай тях всички да си усложняват живота.

243

маската шапката

преди 2 години

Що протестирате мишките абе зимайте металните пръти и сички пруеряващи през коленътъ и по пръстите на ръцете до размъзване на пихтиа да не може да фане химикалка отноо или прав да ходи. Като го оставиш ъпсулютен инвълид и спешнуто го пишът Коуид нек па оти да тера и да зима хляба теб съда ще пуснат условно след седмица най ного.

242

Анонимен

преди 2 години

Много важно! Да си протестират! Затваряй! Ако народа е болен и мре, кой ще им ходи по ресторантите? Или ден година храни, пък след мен и потоп!

241

Явор

преди 2 години

РЕСТОРАНТЬОРИТЕ И КЛИЕНТИТЕ ИМ СА СРЕД ТЕЗИ, КОИТО САБОТИРАТ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ. ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПРОТЕСТИТЕ ИМ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТОЗИ ВИРУС, КОЙТО УБИ 4, 5 МЛН. ДУШИ И МНОГО ХОРА СА В ДЕПРЕСИЯ. КОРОНАВИРУС ИМА И ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ. КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ТИЯ БАНДИТИ, КОИТО ГОДИНИ НАРЕД НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИТЕ. СЕГА СА ГОТОВИ ДА ИЗВЪРШАТ ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УЧЕНИЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ, ОБРИЧАЙКИ ГИ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ.

240

до 277

преди 2 години

Оня с юмручето прави от раз коремно. Ти кажи тоя с шкембето кво може2

239

Анонимен

преди 2 години

Оня с юмручето да отива да ги подкрепя!

238

Анонимен

преди 2 години

Днес не подкрепяте ресторантьорите, утре ще дойдат с иглите върху децата ви...