42

Анонимен

преди 2 години

До Бургас: неблагодарник!

41

Анонимен

преди 2 години

"Сертификатите" за корупция ги раздава СЪДА, Кирчо. ОСТАНАЛИТЕ са НЕВИННИ или поне така е в белите държави. Ти уж имаше гражданство в такава, но май си си останал с комунистическия манталитет с който са те отгледали, защото явно си мислиш, че изпълнителната власт решава кой е корумпиран и кой не.

40

баба Ленче

преди 2 години

Тия всичките ги гледам и се мъчим да оДгатнем кой първи ще оДнесе правата лопата у гърбо. Дали ще е Асен, Киро, Стефан, Румен, Корнелия, Армян, Мая, Николай, Христо, Тошко, Татяна, Мария, Тома, Крум???

39

Анонимен

преди 2 години

И кво като го дават? Даже за тоалетна хартия не става.

38

Стоян

преди 2 години

Ей такива като този търчи-лъжи не ги понасям.Познавам такъв тип хора със запретнати ръкави ,които търчат напред - назад и енергично само велики работи разправят и накрая нищо.Този е един обигран и нагъл мошеник.Как някои не го виждат не разбирам.Чакат да им каже -аз съм мошеник, е няма да ви кажи трябва.сами да разберете, като мислите с главите си(ако можете)

37

Анонимен

преди 2 години

А сертификат от Канада още дават :D Кирчооо, що блокира Калина Паскалева ??? :D Жена ти ли не дава да ти пишат журналистки или те е шубе от въпроса за студентите?

36

Бургас

преди 2 години

Едва ли има по корумпиран от бургаския кмет. Първият му въпрос към всеки инвеститор е ...аз колко ще взема? Затова и откакто е кмет повече от 12 г. В Бургас няма нито един инвеститор...обърнете внимание...нито един. И този крадец щял да кандидатства за община без корупция? Дори и тиквата не е била толкова нагла.

35

ха ха

преди 2 години

Иииии, просълзих се, значи....от смях. Едно време по соца *** раздаваха едни табели-Образцов дом. Ха-ха..Та понеже Кирето застана зад президента, тези от екипа му са подшушнали тази блестяща идея на Кирето като жест да върнат услугата явно. Охххх, ще умра от смях отново. То .....може и на Путин направо да ги дадете да ги раздава. Така ще звучат по международно някак си. Ха-ха.

34

Анонимен

преди 2 години

Калин Славов? Същия, който каза, че машните са гарант срещу манипулиране на изборите, когато всички нормални европейски държави казват обратното. Ехааааа. Червените вече са навсякъде, включително прииждат на талази от разни чужбини, призовани от повика на партията-майка!

33

Анонимен

преди 2 години

На кирето трябва да се даде сертификат за лъжец. Това да си канадец и лъжец си е сериозно постижение. Ясно е, че лъжливата и крадлива комунистическа кръв вода не става.

32

Джеди

преди 2 години

То това му е основната цел на това Прокопиево мюре , да набъка всички държавни структури с НПО-та (соро соидни, разбира се), докато накрая една заповед няма да може се пусне, без НПО да разреши. И колко ще плащате на Трансперънси интернешънъл, за да издават безмислените си и безполезни сертификати??? Това няма да го кажеш, нали?

31

Анонимен

преди 2 години

Вече вярвам, че България ще тръгне в правилната посока. Това е началото на Промяната. А не старите муцуни в НС.

30

Анонимен

преди 2 години

Значи не хвърляме усилия да поправим лошите общини, а хвърляме прах в очите на хората, с некви стикери... Тоест, се едно казваме на инвеститорс "Абе мани ги тия, те са безнадеждни" ... Ех, бре Кириле, ти игьотско пиле!... :)

29

Анонимен

преди 2 години

Лъжецът киро е и прокурор и съд едновремено, че и проформа служебен министър на икономията. Тази глупост говори за тоталната му неадекватност. Човека е тука за малко и да се накраде на макс.

28

Анонимен

преди 2 години

А тоя експертин сега ще мине ли по общините да даде пари на сиромасите дето не могат да насмогнат на добрите му цени. За 2 месеца управление и се видя, а да сметне колко му инфлацията нали уж е икономистин. Да говори в цифри кратко и ясно не да разтяга масали.

27

Анонимен

преди 2 години

Пак питам - кой алпинист е спасил Кирчо ?

26

Анонимен

преди 2 години

Само с едно изречение. Не може българи да пишат подобни нелепости. Пеевски е честен, а Кирил Петков е мошеник....Нямам коментар за вас. Който ви плаща да пишете тези гнусотии със сигурност е с двойно гражданство и казва:" Ни мозе да бъди". След време ако продължавате така това ще са вашите президенти и навсякъде джамии...

25

Трън

преди 2 години

Какви сертификати, какви пет лева?! Този да не е марсианец, че не знае какво трябва да се реформира, промени и т.н.

24

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори Бойко на бял кон към затвора! Това направи Кирил Петков. ЕС показа, че не толерира корупцията, както и шапката към мафията от Гешев.

23

Абе

преди 2 години

Тоя нещо откачи на тема сертификати! Сертификат на община без корупция звучи като ония сертификати за коректна фирма! Който не е поискал, на него не е даден! Иначе Кирето бива да иде да си вземе сертификата за гражданството от Румъния!