62

Анонимен

преди 2 години

Това е фасулски номер. Понеже ГЕРБ имат 18 общини, а те нямат нищо. Сега ще инсценират, че в общините на ГЕРБ няма сертификати. Толкова са прозрачни и плоски, че ми става смешно от напъните им. От напъване ще оплескат всичко.Те може да са добри измамници в продаването на имоти на данъчна оценка, но не е достатъчно да излъжат ЕС. Ще ги направят на таратор като им лъснат лъжите. ДПС обещаха документи и ще видим скоро фарса на Асенчо и Кирчо.

61

Анонимен

преди 2 години

Това, че най-накрая дойде човек, който ще е в помощ на малкия и среден бизнес е направо невероятно. Както е в белия свят. Там на малките се помага. При нас е всичко наопаки. Големите не ги закачат. А нас ни съсипват. Целенасочено да ни унищожат и да останат само големите. При предишното управление направо си работехме за държавата. Никой не помогна и по време на пандемията. Обмисляхме вариант да си изнасяме фирмата в чужбина. И сега малко надежда се появи.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Имам човек, срещу 500лв ви урежда с новия сертификат без много приказки. При интерес пишете на ЛС!" А като хванат "клиента" с фалшификата твоя "познат" ще отговаря ли?

59

Анонимен

преди 2 години

Имам човек, срещу 500лв ви урежда с новия сертификат без много приказки. При интерес пишете на ЛС!

58

Анонимен

преди 2 години

Довчера бяха комунистите сега пък герберастите. Една и съща тактика.

57

Отговор

преди 2 години

До 64 Какви "гербави" тормозят тролския мозък! Всяко слабоумие, което е вредно за държавата ли трябва да адмирираме, щото "гербавите" щели да протестират ?Хайде събудете се!

56

Анонимен

преди 2 години

Воят на гербавите *** е трогателен! Плача със сълзи над писанията им!

55

Надблюдател

преди 2 години

Този наред ли е? Това значи, че всички инвеститори да бягат от общините, които нямали сертификат? Да биеш тъпана на инвеститорите, къде нямало закони! Тези или са болни, или самозабравили се , но със сигурност са вредни за държавата!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "А аз пък си мислех, че като има корупция в общината следващите стъпки са описани в НПК, а то се оказва, че просто няма да им дадем значка за отличници... смех.." Е, то това е само сигнала за репресии! Нали не си мислиш наистина, че ще дават "сертификат" на базата на нещо друго освен на това кой слуша Радев и кой не е послушен. После ще започнат да ги задушават финансово, докато не започнат да слушат. ИЗРОДСКИТЕ комунистически методи ги знаем.

53

Анонимен

преди 2 години

А аз пък си мислех, че като има корупция в общината следващите стъпки са описани в НПК, а то се оказва, че просто няма да им дадем значка за отличници... смех...

52

-

преди 2 години

Дали е по слипове или по боксерки, това е което е

51

бай Ставри

преди 2 години

Харесвам Кирчо...

50

Анонимен

преди 2 години

Да си даде телефона, мога с часове да му обяснявам корупцията във всяка една община, една ограда не можеш да поставиш ако не си цакаш в общината, що се прави на ***?!?!?

49

Анонимен

преди 2 години

а сертификат ще се дава от чужда частна фирма. това е промяната която искаха българите.

48

браво

преди 2 години

а хората живеещи в други общини ще бъдат изчегъртвани и вкарвани в лагери

47

Анонимен

преди 2 години

Познайте от кой друг сертификат им е дошла идеята! *** що да не позволим на някаква чужда компания да влиза в изземва ролята на съд.

46

дб

преди 2 години

Във всички общини няма корупция освен в Красно село.

45

Жоро

преди 2 години

Тоя продава въздух под налягане, а като почне да се кълчи като говори си личи какъв е нарцис - напълно безполезен, мазен ***

44

Анонимен

преди 2 години

Джон Траволта голям го вади, ама настъпва мотиката и скоро ще се окаже здраво

43

Анонимен

преди 2 години

Този прилича повече на Милен Велчев отколкото на Стефан Данаилов.