102

Студент юра бъдещ пр

преди 2 години

Сигурен съм и че Карлово ще се кандидатира. А кметът Кабаиванов ще потрива брадичката и ще чака ... Големи инвестори там не виждам но Кабата и неговите хора са майстори по провеждане на избори... Най-добре е да се раздадат сертификати на калпак, на всеки, аз не познавам община, чиито кмет не е замесен в някакви далавери. Дерзай народе!

101

Анонимен

преди 2 години

Гледаи сега Джони. Корумпиран може да бъде един индивид,100000 индивида - физически лица, юридически лица немогат да са корумпирани. Наказателния кодекс се занимава със различни състави на корупцията но винаги обекта е физическо лице едно или повече. Общината няма как да е корумпирана. Може да е корумпиран един или 1000 човека работещи в общината но не и самата община. В момента в които изп власт почне да раздава подобни сертификати общините ще заведат дело за дискриминация.

100

Отговор

преди 2 години

До 111 Да, спомням си, особено "яростни" бяха платените футболни агитки на Черепа! Той сам се хвалеше, че "протестите" били негово дело, а Фигурантът Радев услужливо заявяваше , че в него имал повече доверие!

99

?!?

преди 2 години

Значи общините сами да си избират кое е по изгодно да са корумпирани или не. А вие ще ги сертифицирате. Браво мислител голем си! А хората в нормалните държави дават сертификати за качество на услугите. Та първо да се види, че трябва да се излекува мисленето на министъра та после да ставаме нормални.

98

Анонимен

преди 2 години

БАЛЧИК е световен шампион по корупция. Там една шайка велможи държи всичко. И си правят редовни месечни сбирки

97

Анонимен

преди 2 години

Първо да почне от президентството ,че там са едни свински черва.

96

Анонимен

преди 2 години

Аз такива не знам да има.

95

анономен

преди 2 години

Какъв е той пионер? После за добро поведение червена точка ли ще дава?

94

дотам

преди 2 години

я докарахме.Масова корупция в общините с гейберските кметове,и да си даваме документи за пред чужденците...Чегъртане,и още чегъртане....

93

Край

преди 2 години

Човека си прави негов Магнитски. Обръща презумпцията за невиновност и почва той да раздава индулгенции. Който не му дам сертификат е корумпиран. Кой не е корумпиран определям АЗ.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "За глупавите ...???Това което ви казва Кирчо е следното Или приемате тези практики или с отказа си показвате че трябва да ви пооправимКойто е разбрал е разбрал" Ако беше западняк с истинска диплома от Харвард и ДОКАЗАНИ умения в бизнеса, можеше и да помисля за момент, дали просто човека не мисли сериозно за развитието на страната.Тарикат,с един куп лъжи,който подкрепя проруския преЦеедент, е само пионка в ръцете на ДС. Даже знам как са го "хванали" да изпълнява каквото му кажат!

91

Да, да, ама не

преди 2 години

До Ямболски цървулПреди КОВИД се продаваха едни сертификати "КОРЕКТНА ФИРМА"! Голяма далавера беше за тия дето ги продаваха и вървя здраво една година! После затихна и изцяло изчезна с появата на КОВИД! Сега идеята е общините да дадат някой лев за сертификат! Много приличат на сертифицираните от TUV- Австрия КОВИД защити на Кауфланд и Лидл - има ги, но не се виждат!

90

Ямболски цървул

преди 2 години

Смях!

89

До предния

преди 2 години

Много по-малко от чекмеджето на идола ти!

88

сертификат касичка

преди 2 години

само не казва колко ше струват сертификатите :)

87

ББ

преди 2 години

До Анонимени сертификатите не са...медали за общините...напротив...те са информация за потенциални инвеститори...демек за хора които биха създали работни и биха плащали високи заплати...просперитет..данъци...образование....уважетие и доверие,сертификата казва...в тази община няма да ви ограбят и има работна ръка,квалифицирана,ниски данъци и ще печелите...така и хората в общината...и Държавата ни ще печели...ама ако искате върнете божков с билетчетата ...и менда...а и ония жиеещият под наем...

86

ББ

преди 2 години

До Анонименако беше нормален...ами първо ще дойдат инвестиции....демек добре платени работни за хората...яа да и данъци ...с които общините...ако не ги крадат...биха моглида се благоустройват и да стават още по-атрактивни...само,че ви управляват...крадци...и се държите като ....мазохисти...е поне двамата плюещи тук с десетките си никове...маке ...безпомощни лъжци...България ще я бъде!!!Бог да пази България!Народа ни ще пази България с Божията!!!Народ сме...Братя сме!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Сертификати дават и в училища за над 70% ваксинирани учители. Ама от цяла България само 7 селца със 7 учители получиха сертификат. На никой не му пука за вашите сертификати. За къффф им са ? Голям праз, че в общината ще сложат в рамка на Киро язовиро сертификата! Като минава кметицата да се клани на сертификата. А като минават общинските съветници да го целуват сутрин като икона! Сертификат ремонт не прави и къща не храни. На общините им дайте пари за улично осветление! Тъмница е навсякъде.

84

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

83

ББ

преди 2 години

До Кметна прокурора...и после на съдията..."кмете",и няма гаранция...гладните и лишените от Справедливост...идваме...въпрос на време е...ама давай!