82

ББ

преди 2 години

относно...комунизма...и идеологиите...боко бе пъдар на т.живков...путин на сталин...бе доносник на кгб...все работещи против просперитета на Народите си...имащи завъци и къщи...офшорни...охрани...ограбени от Народите си...финансирани от ес...за съжаление,но е поправимо!

81

ББ

преди 2 години

До Отговортопиш държавата си...да споделиш,че Народа ти е жертва на мафията...не е топене,и да не съм ***...каня те на гости...и предни съм го правил...ама не ви стиска!

80

Отговор

преди 2 години

До ББ Като не си ***, значи определено ти хлопа дъската! Само комунистите мразят и топят собствената си държава! А тази загриженост за "децата", е направо трогателна! Всички ти верваме!

79

Кмет

преди 2 години

На кого да платя за да ми издадат такъв сертификат?

78

ББ

преди 2 години

и не съм *** или чужда служба,загрижен за бъдещето на децата ми български гражданин съм,извадете си главите от......,споделяв и в международни сайтове...за да могат хората да видят...в каква к.ч.на превърнаха Държавата ни дпс-гроб...и авери...в какво са се превърнали ...ес политиците превръщащи съюза в...Ад за хората...хора това са чудовищни престъпления...това е геноцид...това минава фашизма и комунизма взети заедно...там имаш право на избор...тук не...в ес...си обречен...жертва...

77

Ха-ха

преди 2 години

"Воят на гербавите..."? Изключителен примитивизъм, който ще ви изяде главите! Продължавайте със същата евтина помия! Накрая шута ще ви го ударят тези, които са гласували за вас

76

ББ

преди 2 години

местни недосегаеми дерибей точат еврофондове...със общинска земя,лишават реални от тези пари...които биха донесли пари за Държавата ни...отнемат се...имоти с нотариални актове...идват башибо.уци от частни на дпс...и си спретват нов кадастрален...в който се променя собственост,иивм се плаща с парите на ограбените...община велинград...плащаш данъци десетилетия...и ти го отнемат!

75

ББ

преди 2 години

До Анонименто присъдите ги издава...Съда,престъпниците ги преследва прокуратурата...ама са авери на...престъпниците...параграф! Подкрепа г-н Петков!Страхотна идея е!"бизнесмени" с фактури от илиенци...с анекси...ограбват общините и хората...загробват ги...като за начало е страхотна идеята Ви...крадливи селски...с фактури от илиенци точат милиони от общините със схеми...не носещи нищо на хората!...освен грабежи!

74

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи, поредната тъпня и гавра с народа. Наместо да издават ефективни присъди и отнемане на имущество, на крадците ще им дават сертификати, че са "честни". По-добре за Петков ще бъде да отиде да работи в някоя детска градина и да оцветява книжлета.

73

Анонимен

преди 2 години

Това което ви казва Кирчо е следното Или приемате тези практики или с отказа си показвате че трябва да ви пооправимКойто е разбрал е разбрал

72

Анонимен

преди 2 години

Изключително дожра идея, искате сертификат ей сега ето тези практики да сме сигурни. Тези които не искат след време щат не щат ще им се прииска !!!

71

Анонимен

преди 2 години

По скоро искаме да видим твоят сертификат за гражданството ти, отколкото на общините.

70

Гроби Таласомо

преди 2 години

Хо-хо-хо... ха-ха-ха... Бъдете убедени, че нема да има община в България без този сертификат, точно защото корупцията е манталитет и начинът на функциониране на цялата държавност и системите й. Кикито просто уникално ще го вкара на западняците с тези сертификати. Не съм сигурен, обаче, дали онези са толкова глупави, колкото българският избирател;)))

69

Анонимен

преди 2 години

Едно време на вратите слагаха табелка Образцов дом, хеле Бай Тошо се завърна, преродил се е в Кирчо, доживяхме. Хвала ! Oтивам да събирам капачки от бира за общината, искаме и ние септификат.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Ами, той просто гледа от сестра Галева. И тя викаше "Мутри, вън", а е в кюпа с най-големите мутри.

67

Анонимен

преди 2 години

Корумпето ,ще определя къде няма корупция?Няма ли кой да го изрита този пал ячо

66

Анонимен

преди 2 години

Абе Кире в Канада колко общини са сертифицирани, а в Англия?

65

Анонимен

преди 2 години

Бойко идвай да оправиш счупената държава, че от тези нищо не става и най вече от този на снимката и опуленият Асан

64

Анонимен

преди 2 години

Кире а твоя сертификат кога ще го дадат румънците? Сигурно е мнооого хубав със златно покритие и инкрустирани диаманти, щом вече 10 дена ни вопъл, ни стон. Та кога ще ти видим сертификата, че вече си само български гражданин?! Като се терикатчиш като на селски мегдан не си мисли, че ще спрем да питаме. То рано или късно ще се разбере.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Какво КОНКРЕТНО е направил Петков за малкия бизнес освен празни приказки? Знам, че даде 34 милиона от държавния бюджет на един от едрите български олигарси за "завода". ТОВА ли е помощта му за малките и, което е по-важното, ЗАЩО министъра на финансите НЕ МОЖЕ да помага И на малките И на големите БЪЛГАРСКИ фирми, а противопоставя, все едно трябва да избираме?