22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен15Отказа се от канадското си гражданство и се опитва да спаси каквото е останало след Герб! Повтарям от канадското си гражданство, спонсор на образованието, плати със собствени пари издирването на алпиниста, показа ви в кое чекмедже са парите ви. Друго служебен министър не може да направи. А вие плювачите какво направихте, освен, че се отказахте от селското си гражданство и най-голямото постижение ви е пътят към София и екскурзия в Гърция!

21

Бор

преди 2 години

До 19: колко тря'а 'си наивен, да вярваш на тия приказки?

20

Анонимен

преди 2 години

Че какъв алпинист е издирвал Кирчо? И защо го е направил?

19

Куранян

преди 2 години

Съм петимен да разбера КОЙ крЕпи на Кирчо легендарните бизнеси? Според пирамидата на Маслоу този индивид се занимава с таланти, което означава, че фундамента, разбирай физическото му съществуване ведно със цялата му челяд, е стабилно та стабилно подкрепено. Т. е. КОЙ издържа Кирчо и сие, за да може той да ни чете харвардските си зариски по икопомикс?

18

Анонимен

преди 2 години

Глуппакк с диплома е като жена с пари- луд с картечница.

17

Анонимен

преди 2 години

Нещо за презумпция за невиновност да са чували в Канада? Специално ще трябва да се доказва, че общината е "чиста" ли? Или просто ще продаваме едни стикери от дребния тарикат Кирчо? Тоя е такъв жалък нещасник, че ми се повръща.

16

Анонимен

преди 2 години

Трудно е в България да свършиш нещо нормално, ако нещата се случват с електронно правителство и няма с.ища, корупцията на ниските нива ще изчезне, защото и кутия бонбони е пак корупция.

15

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си нещастен, за да хвърляш помия срещу високо образован човек, който се отказа от канадското си гражданство и заби в тинята и простотията? Радвам се, че никога в живота си не съм познавал подобни хора... Наричате лъжец един човек, който със собствени средства спонсорира образованието, със собствени средства организира издирване на наш алпинист и за два месеца свърши работа, която не е вършена цели 12 години. Психопата Томиславчо каквото и да го питат все на рев го избива....

14

Анонимен

преди 2 години

Лъжльото кирчо не знае ли че има служебно министерство на вътрешните работи. Сега като научи, кажи на рашков да разкрие най накрая някаква корупция ами да не взема по цял ден подкупи за поредния си имот. Кире ти си икономическо министерство, ти насърчаваш високи заплати и ниски цени, да може хората да са доволни. То момчето щото младо и уредено се объркало.

13

Патил

преди 2 години

Онази служебна министърка лепи стикери на туристически обекти стерилни на ковид, тоя менистър дига цертификати... Аз като ламята - месо, месо, а бирата къде е? Кога ще почнем да правим бизнес... пак?

12

Анонимен

преди 2 години

Петков е втория най-голям кошмар на Боко, след Радев! Хихихи Много съм доволен как се гърчат Герб, протягат ръчички към фондовете, но между тях е застанала стена от образовани, млади, кадърни и успешни хора. Дали ще видим края на едни алчни, нагли и бездарни *** лапали 12 години.....????

11

Анонимен

преди 2 години

Този се занимава само с глупости. Някой да каже какво е направил този досега?

10

Анонимен

преди 2 години

Вижте един дипломиран глуппакк. Има много такива.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ами то такива общини няма.Където има гербаджийски кметове,съветници и всякакви общински чиновници,пиши ги безнадеждно...корумпирани.Броят се на пръсти общините без герберско...присъствие,направо им давайте...сертификата.

8

българин

преди 2 години

ЕВАЛАТА Кирчо!!! Ние, истинските българи сме с тебе!!! Всички останали, тези които не са с тебе са еничари!!! Те са еничари на турския султан Ердоган, ръководени от ДПС/ГЕРБ/СДС! Обединението прави силата!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Марш в Канада

6

Али Реза

преди 2 години

Лошо ми е

5

Анонимен

преди 2 години

Е значи няма да дават сертификати.

4

Анонимен

преди 2 години

Виц на деня - ,,Дават сертификати на общини, в които няма корупция"

3

Сата НАТО

преди 2 години

Радев, махай тоя олиго френ! Пробутали са ти го, за да те издъни! Бий му шута, докато не е успял. По-тьпа идея не бях чувал, махай ог себе си това лаино!