100

Анонимен

преди 2 години

Това със завръщането няма как да се случи вече....Може би е само в болното съзнание на Бойко, който по всякакъв начин се мъчи да се спаси от затвора. На първо четене 30 години......Колелото се завъртя.Слави имаше желание, но Герб и ДПС му отрязаха крилцата. Но пък се появиха хора, които набират скорост с работата и разкритията, които вършат. Така, че резултата и за 50-ти път ще бъдат същите. Бойко приключи...И той го знае!!!

99

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!

98

О хо хо

преди 2 години

МАЯ И ХАДЖИГЕНОВ НИ КАЗВАТ КАКВО ИСКАМЕ НИЕ!! СВИРЕПА, БЕЗПРОСВЕТНА НАГЛОСТ НА НОСЕЩИТЕ КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Борисов се връща за узаж на някой

96

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че на всеки е ясно защо ББ иска да се връща..... Ако народа позволи отново това да се случи, тогава вече и Господ няма да ни помогне. В последните дни се видя как със зъби и нокти се борят Герб и ДПС да останат във властта, дори се опитват да разединят народа и го хвърлят в етнически конфликти. Живели сме години наред заедно българи и български турци в мир и не трябва да позволяваме заради личните интереси на тези две партии, да се стига до конфликт. Те са крадци и мерзавци.

95

Анонимен

преди 2 години

видяхме всички тоя цирк или по скоро драма почти 6 месеца, ама как пък никой не става от тия измислени пилитици, само пушилка и тайни срещи, на практика не могат да свършат нищо, камо ли да ни ръководят държавата.. аут

94

432

преди 2 години

Не е вярно, господине, народът иска Борисов на власт, защото всички видяха, че ГЕРБ нямат алтернатива. Видяхте ли, че за нищо не ставате, народът го видя. на изборите ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и то с много напред. Гладна кокошка просо сънува.

93

Анонимен

преди 2 години

От името на кои хора говорите?С 5% от гласували за вас- това са около 140 000човека,Право на глас имат над 6 500 000 човека.Да ви имами самочувсвието и големите уста.

92

Еми

преди 2 години

Кой си ти че да казваш че народ не искали Герб, ако не го искат няма да го поставят на пьрво място, а пьк че вше оснаналите 5 партий не можете да разделите баницата и постовете, това какво говори.всички вие не можете да се сьберете не можете да стигнете ГЕРБ.

91

Само ГЕРБ извращение

преди 2 години

Боико спаси ни от Слави. Ела изгрей примиеру слънце.

90

Анонимен

преди 2 години

съгласна с Обективен... на който не му харесва да ходи при Мая и Ристьо

89

Анонимен

преди 2 години

Защо слагате всички под общ знаменател като казвате хората. Мен никой не ме е питал. Даже според мен би било добре Борисов да се върна и да управлява, защото видяхме, че от другите нищо не става.

88

Анонимен

преди 2 години

Да се махат от парламента всички партии. Има отделни личности, които наистина ще работят и ще се случат нещата. Вече 30 години няма никакви промени. За какво са ни тези партии? Да им плащаме заплати, охрана и служебни автомобили.....Вчера гледах проф. Ангелов, плътно до вожда си. Как се превърна от лекар в лакей? Всички тези, които участаваха в управлението знаят, че в момента в който не са там, ги очаква затвор за злоупотреби. Никой не го е грижа за народа, обикалят и лъжат предизборно.

87

Анонимен

преди 2 години

Много обичам някой друг да ми казва какво искам аз.Както на времето партийния секретар ми казваше:,,аз ще казвам какво искаш ти!

86

Сахо

преди 2 години

Аз нямам против да се върне Борисов, всъщност нямам против нито една партия, освен водената от Мая Манолова такава, стига да направят стабилно правителство. Хората много бързо забравиха какво беше, докато Манолова беше глашатая на БСП. Подиграват се с народа

85

Гълъбов

преди 2 години

Не позна!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен, че хората ще се втурнат да гласуват за костоваците на ДБ. ПО-скоро се очаква отлив от всички парламентарни партии и затова техните лидери искат избори 2 в 1, та да използват гласуващите за президента. Не се ли опасяват, че немалко хора ще гласуват само за президент? Гневът към т.нар. депутати е много голям.

83

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти, че не те запомних? И как знаеш какво искат хората?

82

обективен

преди 2 години

Борисов ако иска на магаре да се връща, но само да се връща, че инак лошо.

81

Наглите

преди 2 години

ИеБНиГи са най-гнусната ***. Искат само власт. С одобрение от 4.5% си мислят , че ще узурпрат Народното Събрание.Каква наглост, каква простотия.