120

Анонимен

преди 2 години

Че те хората не искат и ибгни да бъдат в следващия парламент!

119

Сата НАТО

преди 2 години

До Сата НАТО Не знаех, ИМВ говори от името на всички останали партии, за които говори Борисов. ----///---- Нали питаш откъде знаят, че хората не искат Борисов? Или и ти не знаеш какво питаш, само мелиш?

118

Анонимен

преди 2 години

Бойко изгони лекари от страната ни и сега това го усещаме, затвори аптеки и училища в малките населени места, обезлюди цели райони, затвориха се безплатни санаториуми за белодробни болести. С една дума допусна изтичане на мозъци към Европа и света. Страна, която е дала писменост на света вече се нарежда на пето място по неграмотност....Бойко заслужава да носи отговорност, не само за кражбите, но и за довеждането на една държава членка на ЕС в страна от която бягат даже мигрантите от третия свят.

117

Анонимен

преди 2 години

Тоя лъже като дърт ........н. На последните социологически проучвания хората дадоха 6% пред ИТН. Алооооо! Май ИСКАТ хората Борисов да се върне. Аман от комунистически внушения.

116

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговото служебно правителство ще крадат като за последно, защото са убедени, че от ноември са аут от политиката.

115

Анонимен

преди 2 години

При Борисов имаше пари за магистрали, заводи, училища , пенсии, заплати и бонуси за всички, а сега само кражби и то по Харвардски. Др. Радев се оказа по зъл от всички талибани .

114

чичо

преди 2 години

Белият кон не е задължителен,връщането-да.Всички останали показаха,че нито знаят,нито могат.И помнете,този хаос и безредие,а защо не и унижение за целия народ го създаде престъпника Радев.

113

Анонимен

преди 2 години

Смешни сте с този Бойко. Бойко си има други грижи, да връща пари заедно със своите съратници. Вижте само кой е застанал до него! Проф. Ангелов, който има да отговаря за стотици хиляди левове и компания..... Бойко ще го видите скоро на бял кон към затвора!!!!

112

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Не знаех, ИМВ говори от името на всички останали партии, за които говори Борисов. Със СИГУРНОСТ, не говори от името на ИТН, или ДБ и така нататък. Иначе щяха да правят отдавна правителство!

111

Мъдрец

преди 2 години

По-скоро Борисов ще се върне възседнал черна крушовска кобила !

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 Не ставаш за политически анализатор: нищо не разбираш, но много искаш да правиш изводи.

109

Сата НАТО

преди 2 години

От името на кои хора говорите?С 5% от гласували за вас- това са около 140 000човека, -----////----- Ами от името на Борисов говори. Нали той навсякъде тръби, че противниците му имат пълно мнозинство. Не сте ли го чували как казва: "Ето, имат 165 депутати, защо не си направят правителство". Това означава, скъпи ми гербав игьоте, че и Борисов признава гласувалите срещу него за мнозинство, даже за конституционно мнозинство.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 За какво да ходи в затвора? Всички са против него ,но за почти година не намериха нищо за да го вкарат в затвора,а как им се иска само. Успяха да измислят един абсурд с човекоядството,ама е недоказуемо.

107

Анонимен

преди 2 години

Герб стоят в Парламента с една цел-саботаж!!!!! Не ги интересува никой от народа, просто Радев и кабинета спряха на Герб и ДПС достъп до фондовете и затова тези партии започнаха долната игра и всяване на паника сред населението, което обаче за щастие се оказа, че не е толкова опростачено и разбира какво целят тези две крадливи партийки....

106

Хахахахах!

преди 2 години

Хората не искали Борисов да се връща на бял кон ! Тоя шут какви нелепици плещи ? Та Борисов вече се е върнал , само че води и едни лоши кучета , които ще ви скъсат розовите *** ! Искам да гледам как Хаджикян бяга с куче на *** ! Защото куче яйца не яде!

105

Анонимен

преди 2 години

Само комунистите си позволяваха да говорят така от името на "хората" (тогава му казваха "народа", без "хората" да са им гласували доверие по демократичен и открит начин. По ТОВА ще познаете популистите и тираните: по това откъде произхожда властта им и приказките им.

104

Анонимен

преди 2 години

Определено хората не ви искат вас,някакви измислени партии , на които единствената цел е да докопат властта. Колкото до Борисов,въпреки че не съм му фен смятам ,че е по добре да се върне,може и без белия кон.

103

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах как се обръща към симпатизантите си г-н Борисов, ами той наистина ги има за ***...Да кажеш, че ако ти си на власт и ще спреш бежанците, когато това, което се случи е световен проблем е меко казано подигравка с избирателите....Всички следим световните новини и ако Бойко ще реши проблема с мигрантите, които не желаят да останат в страна сходна на тяхната, направо от Брюксел да го изпращат в Афганистан и да оправя нещата. Безумец е той, но и тези, които му вярват не са по-добри...

102

22

преди 2 години

"Г-н Радев развали много сметки, показа, че е държавник. Борисов създаде проблем за обществото, а не служебните министри" - ПОДКРЕПЯМ НА 100%

101

Анонимен

преди 2 години

Призовавам всички истински десни избиратели да гласуват за коалицията ГЕРБ-СДС! Вички останали са комунисти, комсомолци, популисти и обикновени иддиоти!